Cafea cu aroma de femei-13
Raspunsuri - Pagina 13
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Pai la tine se scurge curentul ca nu are nimeni grija sa-l opreasca de la poarta, ca la Aida. Ea are prieteni buni
Lali

Aido, ia fa-te-ncoa cu betivanii aia cu tot
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
au ce nu suport betivanii , nu si nu
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
lali e luna plina si eu sunt zodia gemenilor , iar mercur e planeta care guverneaza zodia 

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
ai inteles?

Matza Emma in actiune
MsLara spune:
Da, m-am prins (da' nu din prima, tocmai ziceam ca upgradez softul incet...)
Ce bine ca mi-ai zis ca mai stiu eu pe cineva si tocmai a luat vreo 2-3kg...bun impuls!
Lali 
maru spune:
aida, cursul de schimb e naspa, canadianul e cat americanul, la dolar ma refer, lua-l-ar d...c pe Bush! cu politica lui cu tot!
cica merge economia canadiana bine! pe naiba, merge economia americana f prost, astia or sa o duca mult mai bine dupa ce scapa de Bush
Doamne'ajuta!
MsLara spune:
Eu sunt leu, asta inseamna ca eu trebuie sa incep duminica? Sau joia? ca parca la mine sunt ambele zile date ca "ajutatoare"
Lali 
edit ca v-am zis ca-i greu cu softu'- probabil duminica, ca leu-i guvernat de soare...e bine?
ioanaradu spune:
salut fetele.
auzisem si eu de o faza cu inceputul curei de slabire cand e luna plina ... dar nu stiu cum e treaba.
ce faceti fetele?
la noi incep sa mai cedeze mucii ... dar inca mai avem de lucru cu ei.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
mey , asa radeau vanzatoarele ... Emma era in mare verva si si-a gasit acolo multe modele de Adolonso Papic.
Le-am rugat sa comande o alta gentuta ca sa nu o iau pe aia care a stat in magazin si s-a pus praful pe ea.
Oricum , pana comanda alta , gentuta care era in stoc(singura de altfel) e pusa in spate la loc sigur, ele s-au oferit in prima faza si Emma a dezvoltat.
O sa o filmez o data sa vedeti ce ii merge gurita si ce le spune la vanzatoare de cad astea pe spate... clar ca si vanzatoarele astea erau super dragute.
Matza Emma in actiune
E ca mami a ei,guresa si simpatica!Saracu' sot!Ce se face cu 2 vorbarete-n casa?