atunci cand uitam de noi........

atunci cand uitam de noi........ | Autor: daria1978

Link direct la acest mesaj

buna ziua la toata lumea, eu sunt boboc aici si am indraznit sa va scriu in sperata ca poate voi cei, cele care ati trecut pri asa ceva ma veti ajuta.
Probabil ca toti avem o poveste asemanatoare cand un el si o ea se iubesc se casatoresc si spera ca va fi ptr tot restul vietii, dar ce faci cand iti dai seama ca realitatea e cu totul alta.
Sunt casatorita de 10ani si am o fetita superba de 7ani iar de 4ani sotul meu este plecat in afara tarii"in tarile calde" cum spune fata mea. De doi ani avem probleme peste care eu am considerat ca nu mai pot trece si astazi i.am spus ca vreau sa divortam, cred ca nu se astepta de la mine sa am curajul asta ptr ca a reactionat intr.un mod la care nu ma asteptam. Am fost sincera cu el si i.am spus ca nu il mai iubesc iar el mi.a spus ca nici el, dar ca nu vrea si ca vine in tara sa fim iar o familie." familie" mie imi suna destul de ciudat in conditiile in care eu si fetita suntem singure de 4ani.
Nu stiu ce sa mai fac, nu.l mai iubesc si nu cred ca as putea sta cu el doar de dragul copilului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Initial creeata de daria1978

buna ziua la toata lumea, eu sunt boboc aici si am indraznit sa va scriu in sperata ca poate voi cei, cele care ati trecut pri asa ceva ma veti ajuta.
Probabil ca toti avem o poveste asemanatoare cand un el si o ea se iubesc se casatoresc si spera ca va fi ptr tot restul vietii, dar ce faci cand iti dai seama ca realitatea e cu totul alta.
Sunt casatorita de 10ani si am o fetita superba de 7ani iar de 4ani sotul meu este plecat in afara tarii"in tarile calde" cum spune fata mea. De doi ani avem probleme peste care eu am considerat ca nu mai pot trece si astazi i.am spus ca vreau sa divortam, cred ca nu se astepta de la mine sa am curajul asta ptr ca a reactionat intr.un mod la care nu ma asteptam. Am fost sincera cu el si i.am spus ca nu il mai iubesc iar el mi.a spus ca nici el, dar ca nu vrea si ca vine in tara sa fim iar o familie." familie" mie imi suna destul de ciudat in conditiile in care eu si fetita suntem singure de 4ani.
Nu stiu ce sa mai fac, nu.l mai iubesc si nu cred ca as putea sta cu el doar de dragul copilului.

daria

Nu-l mai iubesti pentru ca?... Asa, deodata, nu-l mai iubesti?! Ce a intervenit?

Acum am recitit mai cu atentie, si am aflat ca de doi ani ai probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Buna
Nu ai precizat daca plecarea sotului in "tarile calde" a fost o decizie comuna (ceea ce e important de stiut) si daca ati anticipat sau nu durata sederii. Cred ca era util ca, acum 2 ani, cand au intervenit unele probleme (primele semnale) intre voi, sa faceti impreuna tot posibilul sa le depasiti pana nu se amplifica. Dupa cum ai spus, "dreptatea" e de partea ta, dar ce faci cu dreptatea daca divortati si un copil sufera, ramanand fara tata? Poate ca tocmai de dragul copilului ar trebui sa-ti amintesti ce v-a unit initial si sa lupti pentru familia ta. Cred ca pentru asta iti trebuie mult curaj, ci nu pentru divort.
Se pare ca pe sotul tau il sperie o decizie definitiva in sensul separarii si daca vrea sa fiti din nou o familie atunci merita sa incerci si tu, de dragul copilului in primul rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu consider ca,daca el isi doreste sa nu divortati si sa fi-ti din nou o famile eu cred ca ar trebui sa mai incercati macar de dragul fetitei si vremurilor frumoase.
Faptul ca a plecat in alta tara a-ti fost de acord amandoi?Daca ai observat ca relatia voastra scartie si tu iti pierzi din sentimente pt el ai discutat deschis cu el despre asta.E usor de spus :"vreau sa divortam pt ca..." dar cand mai este vorba de un copil la mijloc este mai dificil.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Ai cumva amant ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Annnca
Ai cumva amant ?Never say never !
Daca nu, ar trebui. De 4 ani nu a mai venit acasa si vrea inca sa fie asteptat? Sa fim seriosi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daria, pentru mine sunt prea putine datele pe care le dai, ca sa fiu categoric. Stiu doar ca atunci cand nu mai iubesti, e greu sa traiesti cu acel om. Iar lunga perioada de despartire nu ajuta...
Ce sa faci? Lasa-l sa vina si vezi atunci ce-i de facut. Macar vorbiti fata in fata.
Bafta!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce e mai bine: sa ai o casnicie de fatada, sa stai cu le de dragul copilului desi nu-l mai iubesti, sau sa va despartiti, desi copilul va suferi?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria1978 spune:

multumesc ptr gandurile voastre si am sa incerc sa va raspund la tot.
Da cand a plecat am fost amandoi de accord, dar ptr 1an. I.am spalat de 3ori hainele in astia 4ani si de cand e plecat ptr ca imi spunea ca vine ac.
Nu , nu am amant si nici nu mi.am dorit cu toate ca poate ca daca aveam nu mai sufeream atat.
Parerea mea este ca nu las copilul fara tata ptr ca divortam noi , nu el de copil iar daca stau si ma gandesc ca de 4ani si ceva noi am fost tot timpul singure................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria1978 spune:

cand a plecat fetita vea 2ani si 4luni iar acum are 7. nu pot sta cu un om doar de dragul copilului ar fi o minciuna sa spun ca as putea face pe mama eroina ptr ca eu stiu ca nu e asa. Pe noi nu ne mai leaga decat casa si copilul, dar casa nu ma ia in brate noaptea sau nu imi face ceaiul cand sunt racita iar fata va stii tot timpul ca tati e tati si ca asa va ramane ptr ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

adica in astia 4 ani nu a venit niciodata acasa? (poate inteleg eu aiurea?!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput