nu mai am parul lung
si sunt terminata psihic
arata ca bon jovi sau rod stewart
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Trust nu-i vorba ca ai facut tu vreo implantare, e de la fixarea lui bb in uter. Cand ajunge in uter si isi face loc ca sa se fixeze, e pozibil sa apara scurgeri sau usoare sangerari.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
BUJO aha, multumesc pentru sfaturi si lamuriri si mai ales pentru ca ai rabdare cu un om foarte nerabdator.
mai avem putin si OVULAMMM!!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Trust nu-i nici o problema, si eu am invatat o gramada de pe forumul asta si imi face placere sa impartasesc si altora.
Anaxena asa e, dar eu nu pot inca presta pt bb, abia CM viitor. Mi-o iei inainte, park vad ca de data asta se prinde la tine.
Nu mi-ai zis de ce te-ai tuns.
album de nunta
BUJO tu cand ai ramas insarcinata ai avut dureri de ovare ,sau dureri de burta sau stomac?
Maaaama am avut niste dureri de eram absolut sigura ca vine CM. Si era exact in ziua cand trebuia sa-mi vina. Apoi s-au mai rarit durerile dar m-au tinut vreo 3 zile. De asta nici n-am facut test imediat.
album de nunta
exact asa patesc si eu,numai ca pe mine ma tin durerile cam de cateva zile bune.Sper sa fie totul bine.Abia astept ziua de vineri dimineata sa vin sa-ti povestesc ce am facut la Dumitrache.Sper sa fie cu ochisori