hotarire de divort
Raspunsuri - Pagina 2
mama lia spune:
dar daca acum am alt nume, nu ma intreaba nimeni nimic??? sau trebuie sa vin cu o copie dupa certificatul de casatorie ca sa se vada ca eu sunt respectiva...???
tumpi spune:
quote:
Originally posted by mama lia
dar daca acum am alt nume, nu ma intreaba nimeni nimic??? sau trebuie sa vin cu o copie dupa certificatul de casatorie ca sa se vada ca eu sunt respectiva...???
mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)
Cel mai bine e sa-ti iei si copie dupa certif nou de casatorie, ca nu se stie niciodata.La noi nu a fost nevoie ca era vb de sotul meu.
Bafta multa.Foarte bine ca faci mai multe copii, asa am facut si noi ,ca nu se stie cand ai nevoie de ele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Rosey spune:
Dar ce faci cand copilul nu e trecut pe hotararea de divort?!
Fata mea din prima casatorie s-a nascut dupa pronuntarea hotararii de divort, asa ca e pe numele fostului sot, dar nu exista nici o hotarare judecatoareasca de incredintare. In plus, pe certificatul ei de nastere apar si eu cu numele de familie a primului sot. E vreo problema? Ce e de facut? Ma gandesc ca o sa mearga in curand la scoala si eu nu pot dovedi ca-s maica-sa:D
Lona spune:
quote:
Originally posted by Rosey
Dar ce faci cand copilul nu e trecut pe hotararea de divort?!
Fata mea din prima casatorie s-a nascut dupa pronuntarea hotararii de divort, asa ca e pe numele fostului sot, dar nu exista nici o hotarare judecatoareasca de incredintare. In plus, pe certificatul ei de nastere apar si eu cu numele de familie a primului sot. E vreo problema? Ce e de facut? Ma gandesc ca o sa mearga in curand la scoala si eu nu pot dovedi ca-s maica-sa:D
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
http://by.lilypie.com/imG0p3.png
Incredintarea minorului se face in urma unei cereri de chemare in instanta, deci nu are legatura directa cu divortul de tatal acestuia.
De ce purtai dupa divort numele fostului sot? Asa ai cerut?
Poti demonstra oricand ca esti mama ei, pe baza actelor (certificat de nastere, hotarare de divort, certificat de casatorie ulterioara, daca e cazul).