Cafea cu aroma de femei-12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Am vorbit la primarie , am o prietena acolo.

E abia in faza de proiect infiintarea ... pt ordinea si linistea publica ... si o sa mai dureze ... am pus-o sa se intereseze de lege armelor si munitiilor ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ca bine zice Adina...noi muncim si ea plateste...nu ti-a ajuns factura de la eon?...mai vrei una?ia sa dau drumul la reactor si sa vedem ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu te preocupa inutzo...ca pan' diseara reusesc eu sa fac ceva cu lista...e kk-ul asta de Pc care ma seaca...ca merge asa de greu...

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by ina78

Ce muci... nu ai auzit-o ca zicea de arme ecologice. ca are in casa.

eu - Ina

- puiutul meu

Pai la muci se referea.La ea si mucii-s periculosi,ecologici mai putin.Sau mai stii?O fi fro mutanta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Am vorbit la primarie , am o prietena acolo.

E abia in faza de proiect infiintarea ... pt ordinea si linistea publica ... si o sa mai dureze ... am pus-o sa se intereseze de lege armelor si munitiilor ...

Matza Emma in actiune

Cu cine seamana la ochi Emma,de-i are asa de blanzi?Sa nu zici ca-i are de la tine,ca ma dezloghez.
Ia-ti o prastie,ca-i buna si aia,daca stii sa tintesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

D-na W sa stii ca mai nou functionez pe silent mod, ca tare mult spor am la tastat si la hlizit in fata monitorului.
Bine ca nu ma vad colegii.

Stefania ... pina terminam capitolul ai tot timpul. Important e sa avem un cap.. frumos, ptr. cap. viitoare.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

D-na W sa stii ca mai nou functionez pe silent mod, ca tare mult spor am la tastat si la hlizit in fata monitorului.
Bine ca nu ma vad colegii.

Stefania ... pina terminam capitolul ai tot timpul. Important e sa avem un cap.. frumos, ptr. cap. viitoare.

eu - Ina

- puiutul meu

Atentie la expresia fetei!Sa nu fie surazatoare,c-o sa zica sefu' ca-ti place ce faci si-ti da mai mult de lucru.Fii concentrata,incordata,mai tranteste cate un dosar.Cam asa
P. m. ca mi-am ars capotu' cu tigara,tot sfatuindu-te.

Mergi la inceput

Bine w , cu tasu seamana la ochi , dar cand o sa iti vedem si noi macar doar ochii?

ina nu ma enerva , ca daca tu vrei , eu iti fac o pagina de inceput de o sa stea matza in coada (la noapte) . Serios.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

w nu mai fuma la calculator ca nu e sanatos. SERIOS

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

D-na W vrei sa ma doara burtica de ris. Nu-ti spuneam eu pagina trecuta ca tutunul dauneaza?
Las` ca-ti promitem un capod nou... cind vin in vizita vin cu el in punga de cadou.
Aido... dar ce ai cu mine? Nu umblu eu la lista ci Stefania? Eu iam dat sugestii... daca a si ascultat...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput