Cafea cu aroma de femei-12
Raspunsuri - Pagina 5
wonderful spune:
Mai stau la o tigara+cafea si daca nu vrea niciuna va voodooiesc de va merg fulgii:luna si plodu', barbati grasi si impotenti,amanti prosti si gelosi,sau invers,soacre rele cat 3 

.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by ina78
Noi stim ca asta iti doresti... dar nu vrei sa recunosti.
Nu-l astepti tu pe "fat" sa-i speli la camasi, sa calci, sa faci ciorbica si sa va plimariti cu minunatia de carut cu bebelu` nou nascut si cu Vivi care trage de el?
Vezi ce mumos previzionez eu.
Ba da. da' toate activitatile astea de mai sus sa le faca el. Eu n-am timp, uite ce de-a treaba am pe DC.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mai stau la o tigara+cafea si daca nu vrea niciuna va voodooiesc de va merg fulgii:luna si plodu', barbati grasi si impotenti,amanti prosti si gelosi,sau invers,soacre rele cat 3.
Da' tu cum te mai simti, ceva greturi, varsaturi? Poti sa incepi deja sa iei niste acid folic.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Aida, mercic!
Si picaturile de nas - de ex Olynth, etc - cum fac? Le pun in putina ala si le dau drumul acolo?
Adina + Olivia Q1.04
fannna2003 spune:
cred ca vin io...am si eu de spalat vreo 2 masini...cum Marita mea e defecta...spal in sat
v-am spus ca dr hasband a desfacut-o...azi i-a luat 2 rulmenti si i-a schimbat(65 ron) si o noua fulie cica se cheama(ma rog e coronita de care vorbeam eu-85 ron) si uite asa mergem acasa si o facem ca noua...daca reusim o sa-i schimbam numele..VIRGINICA ca e ca noua
ina78 spune:
D-na W tutunul dauneaza grav sanatatii.
Fetelor acid folic am eu vre-o 2 cutii. Acum vi-l trimit.
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
cred ca vin io...am si eu de spalat vreo 2 masini...cum Marita mea e defecta...spal in sat
Suuuflecata cata pan'la braaau
Spala spala rufele la rau
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Fana, pai Lali si-asa e din acelasi sat cu tine...baga mare.
Curentul vi-l platesc eu ![]()
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Stefania... omori lista???? In loc s-o condensezi ai lungit-o?
Fannna virginica ta... o face sotu` asa, si eu care stiam ca sotii stiu s-o desfaca... nu s-o faca??? 
eu - Ina
- puiutul meu