FIV 135
Raspunsuri - Pagina 14
Relya spune:
Eu am fost ieri si mi-a dat sperante ca incepe sambata.
Adica mai bine zis am lungit-o cu tratamentul doua saptamani in plus ( in perioada de inhibare ) tocmai sa prind FIV-ul la cabinet la ea. Fac in plus si o zi de stimulare, tot din acest motiv. Si parca vad ca tot la Giulesti ajung...

Oricum punctia e programata sambata. Teoretic la Gynera. Practic...vom vedea. Dar la norocul meu in situatii de astea...deja stiu cum va fi

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
bubudream spune:
Buna fetelor!
Am din nou o intrebare. Gonalul si Diphereline-ul se pastreaza la frigider? Sau numai Gonalul? Cred ca o iau razna
... Atata gandesc, ca nici lucruri despre care stiu sigur ca am citit, nu le mai stiu...
Mersi de ajutor.
Va
pe toate!
DORIS_71 spune:
Fetelor am si eu nevoie de niste pareri
Cand am inceput primul FIV mi-au dat ca tratament de sustinere Prontogest 100 fl, eu n-am ajuns pana la nivelul ala ptr. ca am intrerupt stimularea dupa 10 zile. De data asta mi-au dat ca tratament de sustinere Prometrium 200 mg capsule. Eu am intrebat-o pe gine. daca pot lua Prontogest ptr. ca le am de data trecuta (ceea ce nu-i adevarat, am doar reteta) ptr. ca aud de la voi ca-i mai bun si ea mi-a spus ca pot sa-l iau. Acum nu stiu ce sa fac tinand cont ca eu am oroare de injectii. Conteaza chir atat de mult acest progesteron injectabil? Se face in burtica sau intramuscular? 

toate FIV-oasele.
pisix spune:
Relya draga scuze dar ai o atitutudine foarte negativista; trebuie sa crezi ca va fi bine; daca ai vorbit ieri cu ea, inseamna ca asa va fi.
In plus, parea relaxata si sigura pe ea si ferma (adica n-a lalait-o ca poate incepe saptamana viitoare ...poate nu ...) A zis clar ca saptamana viitoare are full. Deci intre luni si sambata nu cred ca e mare diferenta deci eu zic sa fii increzatoare si sa te duci sambata sa faci punctia.
Mi-ar placea sa tinem legatura, vreau sa stiu mereu impresiile tale.
Eu iti doresc mult succes si foaaarte mult optimism :-)
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
Relya spune:
pisix de la hormoni mi se trage starea asta " buna "...
Dr. a zis ca de sambata incep sa faca acolo FIV dar 100% sigur stie abia in cursul zilei de vineri. Adica ceva sperante ( sper ca nu desarte ) mai am.
Tineti-mi pumnii !
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Moniland spune:
Bubuka, gonalul il pastrezi in frigider in cutia de legume. Dipherelinul in camera. Acum nu e f. cald si sigur nu depaseste 25 grade.
Stai linistita si orice intrebare ai avea noi suntem aici si te ajutam. Si eu dupa ceva experienta in ale FIV-ului cand incep tratamentul sau sunt deja in plina procedura tot ma panichez la niste chestii marunte. Acum cand nu sunt direct implicata gandesc cum nu se poate de limpede. ![]()
Bubuka, kry (clujencelor
) va tin pumnii.
bubudream spune:
Moniland:
iti multumesc ca m-ai ajutat din nou
!
Si iti multumesc pentru urari!
Hai si tu
... Sa fim 3 la clinica din Cluj
!
toate fetele!
Mirela_1 spune:
Pisix, ai protocol lung pt ca esti tinerica.
In general se zice ca protocolul lung e pentru tinerele si cel scurt pt cele mai coapte. Dar am observat ca dr. Dracea da protocolul lung. Cred ca la cel scurt e risc mai mare de hiperstimulare. Asa l-am avut si eu la primul FIV (lung), acum mi l-a schimbat (fac scurt) in speranta ca voi reactiona mai bine. De endometru, ce sa zic, fetele tind spre un 12mm cred, dar eu n-am aspiratii asa inalte. Organismul meu nu cunoaste val asta. Probabil ca si la FIV-ul asta voi avea in jur de 9mm, dar daca pe dr n-o ingrijoreaza, stau si eu linistita. Eu sunt in z. 12 de stimulare, maine dimineata fac ultimele injectii, maine seara pregnylul (astea-s alte injectii pe care ti le va prescrie) si vineri punctia. Daaa, si eu sunt fan Dracea.
Rely, hai ca-ti tin pumnii sa faci la Gynera.
pisix spune:
Relya m-a bufnit rasul ... Ai naibii hormoni !![]()
Si ca sa inteleg bine daca nu faci sambata la Gynera tre' sa faci la Giuli ? Uuuf, greu... Mai ales dupa ce ti-ai facut sperante.
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
miruna79 spune:
Felicutz![]()
super productie hai sa dea Dumnezeu sa ti iasa din prima ma rog ptr tine si iti tin pumni

.La mine s-a amanat pina in noiembrie inseminarea am vorbit cu dr Dracea si asa a ramas e mai bine ca intre timp rezolv restul si o sa fiu cu toate la punct.
Pisix multumim de informatia despre cabinetul dr Dracea e super asa si are si pret rezonabil, ai auzit ceva de inseminari cam cit ar costa o inseminare la cabinet??
Pup toate fetele si inca odata felicitari Diana_d mi ai dat sperante.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.