Rog moderatorii sa lase cateva zile acest subiect la forumul de Discutii generale. Am nevoie urgenta de raspunsuri si la forumul Clinica virtuala nu intra atat de multa lume care sa imi raspunda. Multumesc pentru intelegere.Doresc sa cunosc daca sunt persoane care au cunostinta despre cazuri ameliorate cu Megamin (ca tratament adjuvant, nu singular). Mama mea este suspecta de cancer pulmonar. Deocamdata este internata pentru poliartrita reumatoida. Dupa ce iese va trebui sa investigam in amanuntime problema de la plaman. Va rog sa imi spuneti daca stiti efectele acestui medicament (in afara de ceea ce este scris pe net la o simpla cautare pe google) si daca i-l pot administra.Astept raspunsurile voastre.
Terry am auzit cazuri de cancer ameliorate chiar tratate cu acest megamin, containdicatii nu are dupa cum ai citit pe net este bun dar foarte putin cunoscut la noi, stiu in special de cazuri de cancer la ficat e bun, mai multe informatii nu am dar eu si toata familia mea luam megamin, eu am o boala si de cand iau megamin ma simt mai bine desi iau de vro luna, poate e doar in mintea mea dar si asta conteaza,nu? eu zic ca mama ta poate sa il ia .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Am auzit de foarte putin timp de acest Megamin.Daca toate informatiile gasite sunt adevarate atunci cred ca oricine ar putea incerca.Cunosc doua persoane cu ciroza, in stare grava care s-au ameliorat simtitor dupa numai cateva saptamani.Sotul meu, are hepatita B, a crezut si el in acest medicament si a inceput sa il ia de 2 zile.Merita incercat.Ioana
Megamin se poate administra chiar si copiilor , doa rca la ei doza este mai mica.
Efectele sunt din cele mai surprinzatoare, persoane care au scapat de operatie, si-au imbunatatit starea de sanatate si au trecut cu bine peste tratamentul medicamentos impus de medici.