Cafea cu aroma de femei-11
Raspunsuri - Pagina 4
wonderful spune:
Apropos de calcar.Io f.rar pun calgon.Un mester mi-a zis ca-n Bc nu-i apa asa de dura ca sa tot punem rahat din asta,care-i si cam scump,daca tii cont ca nu speli 1 data pe sapt.Fac si astea osteoporoza?
fannna2003 spune:
nici eu nu prea folosesc...mai are detergentul...si acum am pus Sano...mi-a adus o colega de la Focsani 5 lei
wonderful spune:
quote:
Originally posted by fannna2003quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by fannna2003
las ca va fi bine...
noi ne bagam nasul in toate
am pus parchet,gresie ,faianta,lambriu...acum punem lambriu pe o laterala a casa...sambata am stat toata ziua cocotati scara....
Termopane pui?Nu mi-ar strica.
sincer ...am pus sticla termopan pe lemn...geamurile le-am facut din lemn(nu noi...am dat comanda) si am pus termopan pe ele...montajul sotul l-a realizat...bei uite asa economisim bani...de nu avem never
Bravo voua ca sunteti asa de indemanateci si nu stati la cheremul meseriasilor.
wonderful spune:
quote:
nici eu nu prea folosesc...mai are detergentul...si acum am pus Sano...mi-a adus o colega de la Focsani 5 lei
E bun?Atunci de unde are atata calcar masina?
fannna2003 spune:
cateodata nu am chef...sotul are idei...
cand l-am cunoscut era atehnic
nu stia sa schimbe nici o siguranta...acum se baga peste tot
wonderful spune:
quote:
cateodata nu am chef...sotul are idei...
cand l-am cunoscut era atehnic
nu stia sa schimbe nici o siguranta...acum se baga peste tot
Te pricepi si tu sau esti pe post de ucenic?
fannna2003 spune:
quote:ce sa spun...eu cand am desfacut-o avea ceva dar nu f mult...caltii i-am luat f usor cu mana...dar vineri i-am pus sano la o spalare in gol...se pare ca a avut efect...am sa fac o spalare oarba o data pe luna...merita si Marita 5 lei pe luna pt cosmetica
Originally posted by wonderfulquote:
E bun?Atunci de unde are atata calcar masina?
fannna2003 spune:
[
[/quote]
Te pricepi si tu sau esti pe post de ucenic?
[/quote]
depinde de ce e nevoie...nu s-a nascut nimeni invatat...decat sa dau 3 milioane sa pun lambriu mai bine-l punem noi
si apropo masina mea are 8 ani...ma asteptam sa gasesc calcar la greu
fannna2003 spune:
cred ca mi-am ratat cariera...trebuia sa ma fac stirista...vad ca am abilitati...vorbesc singura ca televizorul