Cafea cu aroma de femei-11
Raspunsuri - Pagina 17
principe spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by fannna2003
Adino baga vodooo ca vrea si MsLara bebestrumf
hai repede mai ai in traista sau asteapta sa descarci marfa?
Pai Fanna, tu crezi ca-i asa usor? Hm, de ce-mi subestimezi eforturile? Dureaza mult, efortu-i mare...pierdem energie...![]()
da' de Ina trebuia sa scapam, ca deja ne facuse capu' calendar...
Adina + Olivia Q1.04
acu inteleg de ce consumi tu energie mai ceva ca metroul din bacau, vooodul tau e la curent.....nu ai gasit unul solar?
------------
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
aidaciolac spune:
'neata , vrea cineva cafea?
Ma duc sa spal ibricu ca are ceva depunere de zatz ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
andrath spune:
Io, io vreau cafea ca-s rupta in doua de somn...
Am dormit repede azi noapte...De la o vreme visez numai kkt-uri: intai pe dobitocul cela (slava domnului ca am scapat!) acu' il visez pe fii-miu intamplandu-i-se tot felul, azi-noapte am visat ca l-a lovit un camion si io stateam intepenita pe margine. De frica m-am trezit si n-am mai adormit pana dimineata, am stat cu el in brate pana s-a trezit copilu' si a inceput sa ma impinga ca-l sufocam.
E clar ca mintea mea e pe campii...O sa ajung sa numar pana la 10 si sa respir adanc.
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
aidaciolac spune:
andreea e buna cafeaua? Te-ai trezit?
Si eu visez prostii de ma trezesc transpirata si urland. De fapt este doar creierul obosit din cauza de prea mult stres ![]()

Matza Emma in actiune
MsLara spune:
Buna dimineata!
ce harnicuta si matinala esti Aida!
Beau si eu un laptic degresat cu putina cafea! E bun, merge!
Andreea, trebuie sa te "destressezi" neparat! Iti dam un ceai azi ca sa nu te afecteze si cofeina!
Lali 
andrath spune:
m-am trezit..Am sunat acasa sa vad ce face plodu'
plus ca i-am repetat femeii de 10 ori cred sa nu-l scape pe Stefan din ochi ca am visat urat.
Alataieri m-a topit cu "iubia mea"...M-a inecat plansu' instantaneu.
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
andrath spune:
Ceai zici? De care? Sper ca nu verde...ca asta e ultimul ceai de fitze...Toata lumea bea ceaui verde ca "slabeste si e sanatos"
Asta si apa plata cu lamaie
ina78 spune:
Buna dimineata, fete stresate.
Andreea incerca tu sa faci un "stop = pause" si sa-ti tragi sufletul, sa te relaxezi. De aceea visezi urit si nu te odihnesti. Principalul dusman e stresul. Ia sa ne spui unde plecio in we sa te plimbi.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
mey dar nici nu am vazut ca ati aparut.
Stresate , sa va spun eu ce este stresul , tocmai ma gandesc serios sa imi cumpar o arma de foc.
Harnicuta zici? A trebuit sa scot pubela in strada ca altfel saptamana asta nu mai aveam unde sa adun gunoiul ![]()

Matza Emma in actiune
ina78 spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ina, cand ai urmatorul control? Ai facut deja 2 eco, da?
Si ai pus 2.5kg
Si nici baie n-ai mai facut,
si nici n-o sa mai faci pana prin mai
Asa e?
Adina + Olivia Q1.04
2.5 kg acumulate, 7 saptamini
N-am mai facut decit dus de 3 saptamini si se pare ca asa o sa fac pina in mai. [:((]
Urmatorul control trebuia sa fie pe 2, dar cred ca mai amin cu o saptamina, ma reprogramez ptr. sapatamina 10 (am inteles ca atuinci se face nu stiu ce fel de eco). Si cred ca dr. asa a zis 2 sapt. dar nu din mijlocul sapt. ... am calculat eu aiurea. Pina atunci imi ies si analizele. Astazi merg sa iau primele rezultate. Sint tare speriata, sa-mi tineti pumnii.
Vreti bibiti vad... pai sa nu faceti ca Aida ... o pune pe Adina sa faca vraji si ea e singura, al ei e plecat... pai mama, vraji - vraji... dar o coada de s...d tot trebe`.
eu - Ina
- puiutul meu