Cafea cu aroma de femei-11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by fannna2003

Adino baga vodooo ca vrea si MsLara bebestrumf
hai repede mai ai in traista sau asteapta sa descarci marfa?

Pai Fanna, tu crezi ca-i asa usor? Hm, de ce-mi subestimezi eforturile? Dureaza mult, efortu-i mare...pierdem energie...
da' de Ina trebuia sa scapam, ca deja ne facuse capu' calendar...

Adina + Olivia Q1.04

acu inteleg de ce consumi tu energie mai ceva ca metroul din bacau, vooodul tau e la curent.....nu ai gasit unul solar?

------------

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata , vrea cineva cafea?
Ma duc sa spal ibricu ca are ceva depunere de zatz

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Io, io vreau cafea ca-s rupta in doua de somn...
Am dormit repede azi noapte...De la o vreme visez numai kkt-uri: intai pe dobitocul cela (slava domnului ca am scapat!) acu' il visez pe fii-miu intamplandu-i-se tot felul, azi-noapte am visat ca l-a lovit un camion si io stateam intepenita pe margine. De frica m-am trezit si n-am mai adormit pana dimineata, am stat cu el in brate pana s-a trezit copilu' si a inceput sa ma impinga ca-l sufocam.

E clar ca mintea mea e pe campii...O sa ajung sa numar pana la 10 si sa respir adanc.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

andreea e buna cafeaua? Te-ai trezit?
Si eu visez prostii de ma trezesc transpirata si urland. De fapt este doar creierul obosit din cauza de prea mult stres

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata! ce harnicuta si matinala esti Aida!

Beau si eu un laptic degresat cu putina cafea! E bun, merge!

Andreea, trebuie sa te "destressezi" neparat! Iti dam un ceai azi ca sa nu te afecteze si cofeina!

Lali

Mergi la inceput

m-am trezit..Am sunat acasa sa vad ce face plodu'
plus ca i-am repetat femeii de 10 ori cred sa nu-l scape pe Stefan din ochi ca am visat urat.
Alataieri m-a topit cu "iubia mea"...M-a inecat plansu' instantaneu.

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Ceai zici? De care? Sper ca nu verde...ca asta e ultimul ceai de fitze...Toata lumea bea ceaui verde ca "slabeste si e sanatos"
Asta si apa plata cu lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata, fete stresate.
Andreea incerca tu sa faci un "stop = pause" si sa-ti tragi sufletul, sa te relaxezi. De aceea visezi urit si nu te odihnesti. Principalul dusman e stresul. Ia sa ne spui unde plecio in we sa te plimbi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

mey dar nici nu am vazut ca ati aparut.

Stresate , sa va spun eu ce este stresul , tocmai ma gandesc serios sa imi cumpar o arma de foc.

Harnicuta zici? A trebuit sa scot pubela in strada ca altfel saptamana asta nu mai aveam unde sa adun gunoiul

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ina, cand ai urmatorul control? Ai facut deja 2 eco, da?
Si ai pus 2.5kg
Si nici baie n-ai mai facut,
si nici n-o sa mai faci pana prin mai

Asa e?

Adina + Olivia Q1.04

2.5 kg acumulate, 7 saptamini
N-am mai facut decit dus de 3 saptamini si se pare ca asa o sa fac pina in mai. [:((]
Urmatorul control trebuia sa fie pe 2, dar cred ca mai amin cu o saptamina, ma reprogramez ptr. sapatamina 10 (am inteles ca atuinci se face nu stiu ce fel de eco). Si cred ca dr. asa a zis 2 sapt. dar nu din mijlocul sapt. ... am calculat eu aiurea. Pina atunci imi ies si analizele. Astazi merg sa iau primele rezultate. Sint tare speriata, sa-mi tineti pumnii.

Vreti bibiti vad... pai sa nu faceti ca Aida ... o pune pe Adina sa faca vraji si ea e singura, al ei e plecat... pai mama, vraji - vraji... dar o coada de s...d tot trebe`.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput