"moartea pasiunii"
Buna
Acum ceva vreme cand inca mai prestam cu drag la serviciu, vorbeam cu colegii de acolo ce inseamna pentru fiecare dintre noi "moartea pasiunii" intr-o relatie. Adica lucruri de genul asta, care te inhiba, te scarbesc etc. Am auzit multe
, unele rezonabile, mai des intalnite (gen prostia partenerului, unghii murdare
), altele chiar amuzante.
Pentru voi ce reprezinta "moartea pasiunii"?
Raspunsuri
Gabi_K spune:
mirosul de bautura care duhnea din el mai tot timpul, scandalurile care se pare ca il excitau, tentativele lui de viol (da, exista si viol in familie)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
espiritu spune:
primele chestii care mi-au trecut prin cap sunt : igiena si sa nu fie epilata corespunzator.
espiritu
A_Iulia spune:
Wow, eu nici nu-mi imaginez aplicatii practice la motivele de mai sus...
Pasiunea la mine dispare cand dispar motivele pentru care il respect.
Adina + Olivia Q1.04
Oliv75 spune:
Cand am deschis acest subiect mi-am propus sa fie unul amuzant, dar se pare ca unii au luat-o prea in serios
Ceea ce scrieti nu trebuie neaparat sa fie izvorat din experienta personala, ci mai degraba un exercitiu de imaginatie; ipotetic vb, ce v-ar displacea cel mai mult la cel(cea) de langa voi. Pe mine de exemplu ma enerveaza f mult persoanele care plescaie cand mananca
sau badaranii; o prietena mi-a zis "ba, rasu' lui becali e moartea pasiunii pentru mine"![]()
Elise spune:
a... mie nu mi-e clar cum or mai face oamenii ce-or mai face dupa ce maninca ceapa sau usturoi. ![]()
Sau asta e marcajul de abstinentza?
Eu am ce am cu mirosurile.... daca un tip folosste un parfum bun, in doze rezonabile, nu sa lase dira dupa el, atunci deja are o mare bila alba in plus.
Daca miroase a salata, naftalina, transpiratie sau spray de gindaci, poate el sa fie oricum, e clasat deja. Nu ma mai apropii NICIODATA la mai putin de 2 m de el.
Elise & BBLisa
MissParker spune:
Nu stiu ce sa zic, ca pentru fostul sot nu am simtit nici un fel de pasiune, iar pentru actualul nu mi-a murit inca pasiunea. ![]()
Imi pot imagina totusi ca ar fi ceva care are de-a face cu pierderea respectului pt. persoana respectiva, cum zicea si Adina Iulia.
In rest, la aspecte grotesti si scarboase nu se mai pune problema sa intri intr-o relatie cu un astfel de barbat, nu? Acolo iei distanta din prima, deci pasiunea nici nu are sanse sa se nasca...
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wow, eu nici nu-mi imaginez aplicatii practice la motivele de mai sus...
Pasiunea la mine dispare cand dispar motivele pentru care il respect.
Adina + Olivia Q1.04
trust me ca in acele cazuri nu exista never ever aplicatii practice...
espiritu
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by Oliv75
Cand am deschis acest subiect mi-am propus sa fie unul amuzant, dar se pare ca unii au luat-o prea in seriosCeea ce scrieti nu trebuie neaparat sa fie izvorat din experienta personala, ci mai degraba un exercitiu de imaginatie; ipotetic vb, ce v-ar displacea cel mai mult la cel(cea) de langa voi. Pe mine de exemplu ma enerveaza f mult persoanele care plescaie cand mananca
sau badaranii; o prietena mi-a zis "ba, rasu' lui becali e moartea pasiunii pentru mine"
Oliv, as rade si eu cu tine, daca n-as fi trecut prin lucruri urate. Si din pacate nu sunt singura de aici
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!