Avocat divort

Avocat divort | Autor: me

Link direct la acest mesaj

Buna,
As dori sa gasesc un avocat serios si intelegator, specializat in divorturi. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Avocatul nu este pt mine, dar este pt mama mea, care are o casnicie nefericita de aproape 20 ani (din cei 30 de casnicie), pe motivul dependentie de alcool al tatalui meu. De foarte multa vreme situatia este de nesuportat, dar posibilitatile materiale au fost mereu f limitate, si nici acum nu stim ce se poate intampla dupa partaj, pt ca niciunul dintre soti nu vor fi capabili sa-l despagubeasca pe celalalt. Oricum, mai intai sa gasim un avocat si sa ne sfatuim cu el. Eu nu mai locuiesc cu ei, dar nici pe acasa nu dau des, pt ca e f f rau.
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns me spune:

Daca sunteti un pic reticenti cu sfaturile, avem bani sa platim avocatul. Imi trebuie un numar de telefon, al unui avocat dispus sa ne reprezinte, dar care sa intelega situatia neplacuta in care suntem.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Probabil nu este nimeni care sa dispuna de informatia solicitata. Pe de alta parte exista avocati, exista barou, de ce nu apelati pur si simplu la un birou specializat? Nu asta doriti?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

buna, eu te-as sfatui sa postezi intrebarea ta aici www.avocatnet.ro am obs ca raspund avocatii online gratis!!
succes mamei tale!

M.

Mergi la inceput

Ati apelat vreodata la un avocat din barou? Stiti cum pune problema atunci cand mergeti la el? Eu vroiam pe cineva de incredere, practic vroiam o recomandare din experienta cuiva, de asta am scris pe forum. Accept ideea ca nimeni nu are informatia asta. Cat despre avocatnet, am mai incercat o data cu alta problema si nu am primit un raspuns, dar voi mai incerca si pt asta.
Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

intra totusi pe avocatnet la forum, vezi ca acolo e o tipa romascanu care vad ca raspunde la greu,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu cunosc un avocat bun si destul de intelegator. Daca e nevoie de un sfat uneori ti-l da si fara sa considere ca intra in onororariu.
Dar nu stiu cat de multa experienta are in divorturi, chiar nu am intrebat niciodata.. eu cunosc doar ca a rezolvat niste conflicte intre persoane fizice si stat...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Imi dati va rog si mie ceva date de contact (nume, adresa birou, adresa e-mail..), daca se poate?
Multumesc.

Mergi la inceput