Cafea cu aroma de femei -9
Raspunsuri - Pagina 8
wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
mai adinuto ,
daca este viral,degeaba ii dai antibiotic ,pina nu-si face mendrele virusul nu trece.
daca nu este viral ,atunci este mai bine sa-i faci un ex hematologic .daca numarul leucocitelor este in rang normal atunci nu este viral si tre sa-i dai antibiotic...dar daca nu ,iil ia fata de pomana.
i-ai facut ex de urina??
hai marule,nu ti supara pe mine..ok reduc canonul la 3 zile ,fiindca nu place la tine..dar faci...deci pacat,pacat.
nici la mine nu place facut eu ,place doar facut EL.
te pupicesc ...dar pi obraz
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Mey perverselor,ce veniti aici,la grupa mica si pitica_cu chestii d-astea?Sa fie tot de la masaj?Se pare c-am deschis cutia Pandorei.Sa-mi fie rusine!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Asa ca probabil o sa stam in Suedia si de revelion. Si am sa le trimit (pe Viv si pe mama) in Tenerife in ianuarie sau februarie, cat o sa fie sora-mea pe-acolo.
Am rezolvat-o cu schiul prin eliminare.
Adina + Olivia Q1.04
Tenerife , da , pai ma gandeam sa dau si eu o tura pe acolo , poate ne intalnim
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Lasa Wendy ca bestie ai fost, ai iesit exact si taman cand ai vazut ca am intrat io. ![]()
Si mi-ai mai facut faza asta o data, asa ca fii atenta ce faci ![]()
Aiduto, La Multi Ani mamei tale!
Ce frumos ca serbeaza cu surle si trambite! Mama mea a facut 60 anul asta. N-a apucat sa se serbeze ca i-am facut cadou o excursie la Londra - siam fost si eu si sora-mea cu ea. A comentat, bineinteles, ca ma si asteptam sa comenteze ca ce ne-a trebuit, ca atatia bani, ca bla bla...mda, mi-o cunosc suficient de bine.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
I-am dat nurofen, gata.
I-am pus si ser fiziologic in nas, da' tot pe gura respira.
In fine, nu pot sa nu observ ca e spre bine.
Principe, poate esti o mamica fericita cu un copilas rezistent si cu imunitate mai mare. Si eu aud povesti vanatoresti (serios ca asa mi se par) cu copii care n-au racit nici o data, n-au avut nici un antibiotic.
Uff.
Pai sa nu crezi ca nu mi-as dori si eu asa ceva. Da' pot sa am parte doar daca facem schimb de copii
La fel cu infofolitul. Vedeam in Suedia copiii la minus 10 grade fara caciuli, fara probleme. Pai asa mi-am propus si eu, pana m-am trezit de vreo 2 ori cu viroze urate la bebelus de nu mi-a mai trebuit.
Are imunitatea proasta, na, ce sa-i fac. Si data asta a facut exact ca Ema, ba are 37.2, ba sare la 39.5 de-ti sta inima-n loc, nici nu stii pe ce sa pui mana mai repede.
Adina + Olivia Q1.04
Adinut,plozii nordici sunt genetic mai rezistenti,noi,deocamdata,tre' sa ne adaptam la verile astea draconice si, mai ales,la variatiile de temperatura,asa ca iart-o pe Vivi si las-o in pace.
A_Iulia spune:
Aiduto, bine-ar fi sa ne intalnim pe-acolo cu fetele! Eu am sa merg probabil doar un week-end, le duc si le las vreo saptamana-doua. Inca nu stiu sigur daca ianuarie sau februarie, dar tinem legatura.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Ah, si m-am luat cu raceala lui Vivi, si nu v-am spus ce v-am adus de la Istanbul:
- baclava simpla si cu fistic
- halva
- rahat de cinspe feluri
- nuga
Pofta buna!
Adina + Olivia Q1.04
Mi s-a naclait si lichit toata gura de atata dulce.As manca un ardei iute.Din asta ai?
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ia uite la Aida!Parca-i la concursul de balosat.Ia locu'1 detasat.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Ah, si m-am luat cu raceala lui Vivi, si nu v-am spus ce v-am adus de la Istanbul:
- baclava simpla si cu fistic
- halva
- rahat de cinspe feluri
- nuga
Pofta buna!
Adina + Olivia Q1.04
Mi s-a naclait si lichit toata gura de atata dulce.As manca un ardei iute.Din asta ai?
N-am, da-ti dau un castravete murat bun bun de tot
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ma tot tin sa va raspund la provocarea cu membru de barza: cel mai bine sa ma faca MEMBRU BARZA direct.
Nu sunt de barza, nici la barza, nici in barza, ci barza.
Adina + Olivia Q1.04