Cafea cu aroma de femei -9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.
N-am uitat. Ieri am trecut, am semnat condica. In schimb dorm... cite 11 ore... ma sprerie atita somn.
Vad ca v-ati inzdravenit, nu? Adina spune ca sinteti ok, astazi.
Iar fetele tasteaza .. deschid capitol, dupa capitol.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bre' da mai puteti ca eu...
oi...oi...ce adormita sunt... cu 2 cafelutz baute(da' daca erau...mici mici..nu se pune..nu? ca si cum as fi baut doar jum...ma duc sa fac rost de alta jum..ca eu zic ca ma abtin..da' nu se poate ... ca am tensiunea mica... si asti dr. se preocup. prea tare pt. mine... ca daca eu ma ingras mi se ridica tensiunea... unde poaten-alta parte... ca cea arteriala...poate sa ma mai sperie ei cat vor...mama lor de ....sperietori... eu am decis...fac cum vreau dar stiu ce fac... folosesc(X)....

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Buna dimineata gravidutelor!

Da, putin mai bine, desi am avut un puseu scurt de tot de febra 39 si dimineata, dar atat. Peste noapte fara febra, acum iar e ok.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

bravo adina!un pupic la scumpica

da' pana la urma azi nik cafe'...chiar nik...?

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!

Hai Adina ca s-au rarit si poate ca nu mai ajunge , adica sigur nu o sa mai ajunga la 39. Bine ca nu a mai facut noaptea

ina tu crezi ca dormi mult? Sa iti povestesc faza de cand eram eu gravidoi. Au venit niste prieteni si Laci era jos si a trebuit sa arunce un ochi la masina lui. Draga mea pana au urcat la etajul 3 eu deja adormisem Stii cum ? Parca ma lovea.

stefania ai grija de tensiune. Eu am avut tensiunea cam mare in ultimele saptamani , dar nici mica nu e buna

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac
...
stefania ai grija de tensiune. Eu am avut tensiunea cam mare in ultimele saptamani , dar nici mica nu e buna

aaa eu stiu... da tu stii cata tensiune am eu daca nu beau cafea...9 cu 4.... si daca nu beau ma doare capul toata ziua cu toate pastilele din lume...si am niste ameteli... poate daca in ultimul timp daca mi se va ridica voi renunta la cafea..asta e... da daca nu se ridica singura ...pastile de tensiune eu nu iau...

aa interesanta faza cu somnu' da eu n'am asa ceva..dar nici insomnii...dor normal ca si pana acum...doar asta mica.. mai sunt dati cand joaca fotbal si atunci tb sa ma dau dupa ea...

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna dimi... mai spre pranz asa...
Ce faceti?
Adina ma bucur ca Vivi nu mai are febra mare! si eu si Luca sa treaca definitiv!
Ina, Stefania ce va fac burticile? Citesc ca Ina doarme mult. Nu-i nimic... dormi acu' cat mai poti ca dupa aceea intri cu mine in clubul zombiilor! In sarcina n-am avut nici accese de somn dar nici insomnii... a fost in regula! Acu' insa as dormi si-n apa, cum se spune!
stefania si eu am avut tensiunea mica toata sarcina!
Aida pisicuta mica si frumoasa!
w profiti de week-end ca sa dormi mai mult?
Ioana, Iuliana voi nu vreti cafea?
maru si principe oare dorm?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao Rebi bine ai venit.

Mei , am intrat sa salut si nici acum nu mi-am baut si nu mi-am fumat

Intru mai in colo ca si asa matza tot tzopaie langa mine ca nu stiu ce joc a mai gasit

Va

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Tensiunea si eu o am mica. Insa o mai dreg cu o cafelutza, o ciocolatica (calda sau tablete). Important e sa nu creasca prea mult. Creste atunci cind nu mai am in ceafa o apasare (asa recunosc eu ca a crescut).
Dorm mai mult decit inainte dar nu ma pling prea tare, n-am ajuns la experiente ca ale Adei.
Poate e mai bine, ma odihnesc. Ca si asa sint agitata toata ziua.

Incerc sa mai intru, insa nu promit. O astept pe mama pe la mine si apoi plecam la cumparaturi.
Va pup si va urez o zi buna. Diseara facem un mic chef ptr. bebe cu niste prieteni apropiatai.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

BUna,

Multumesc Rebiana pt cafea.Tocmai sorb acuma dintr-una fara cofeina.I-am facut sotului una cu cofeina si am zis ca ce eu sunt mai cu mot sa sorb si eu niste cafea.

In legatura cu somnul:la mine a fost jale de tot eu pe unde ma duceam,la cineva in casa trebuia sa imi faca un culcusi ca sa ma bag la somn.Asta s-a intamplat in prima faza a sarcina ca dupa aceea ma prindea si 4 dimineata nedormita.Si eu aveam tensiunea 10 cu 6(toata sarcina) si mi-a spus doctora sa beau si eu o cescuta mica de cafea ca nu mor ca poate imi scada si mai mult cand ma apropii de ultima faza a sarcinii tot cu tensiunea mica,sau poate si mai mica si asta nu este bine si am inceput sa beau si eu cafea dar cu mult zahar si lapte ca deh nu ma impacam cu ea.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput