Aici,in Olanda (16)
Raspunsuri - Pagina 9
danyce spune:
Jenn, noi suntem inca in vacanta, dar mai aruncam un ochi si pe aici.Am inceput anul nou cu dreptul: o tinem doar in tapas si vin rosu
de cateva zile. Noroc ca ne plimbam mai mult cu metroul sau ne plimba altii. Acum ne relaxam picioarele dupa o zi de plimbare prin Madrid.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
jenn spune:
Danyce,foarte frumos!Banuiesc ca e si caldut acolo,ca aici a fost ieri un frig,brrr!Ma obisnuisem cu 6 grade,stateam pe afara cu fata in fiecare zi,dar nu mai tine!Astep sa va adunati pe la casele voastre,sa mai scrieti!
gusta spune:
Danyce frumos in vacanta.Distractie placuta in continuare.
Jenn eu sunt acasa si ma lupt cu o durere de gat de care numai scap.
In rest astept sa ninga si aici macar din nou pentru o zi.
Marilena si Mara Augusta
jenn spune:
Sanatate Gusta!M-am uitat la stiri la Antena 3 si m-am speriat ce e in tara!Viscol,zapada mare,se prognozeaza -20!Aici astia au anulat in 2006 autobuzele la 6 cm de zapada!Daca ar veni o perioada asa ca in Romania ce ar face?
Noroc ca mai mult ploua....
mobriq spune:
La multi ani si multe bucurii in 2008!
Alina, mersi de linkul cu uitmetkinderen, mi se pare f bun. Eu ma gandeam sa mergem la Elfteling, dar cred ca aman pana la primavara. Piciul s-a distrat la Paris in caluseii pusi la dispozitia publicului de primarie (pe gratis).
Monica si Eduard (3 ani)
Dantje spune:
La multi ani!!!Un an plin de sanatate, impliniri si multe bucurii.
Alina asa e crestem ca din apa, a fost interesata de luminitele din brad dar mai atrasa a fost de felicitarile agatate.
Monica bine ai venit in club, si sarcina usoara.
Succese gravidutelor cu urmarirea sarcinii de catre un ginecolog( ma rog), daca vi se refuza acest drept, nu va lasati intimidate, amintiti-le ca suntem in sec 21...hihihihi, si ca este dreptul vostru sa alegeti cum doriti sa aduceti pe lume ingerasi.Eu am incercat acasa (prima fiind la spital....si a lasat mult de dorit), dar nefiind posibil am ajuns tot la spital unde s-a incercat intimidarea, ca sa zic asa , si nasterea ca pe vremea bunicilor noastre, daca nu le aminteam ca suntem in sec 21 printesa era ingeras.Inca nu sunt in dispozitie ca scriu povestea nasterii , poate ma mobilizez curand.
Sanatate puiutilor si voua zile minunate,
Dantje & Martijn & Hannah
danyce spune:
Salut, fete cucuiete,
Noi am revenit din vacanta si incercam sa ne readaptam programului obisnuit
, atata ca eu am colectat un virus "spaniol" de toata frumusetea si m-am intors mai gripata decat am fost toata iarna asta. Chiar ca nu stiu ce mi se intampla, de ce ma imbolnavesc asa des...singurul lucru pe care l-am facut in plus iarna asta e vaccinul antigripal si cica asta ar fi trebuit sa ma ajute
. Luni si marti am facut pe viteaza si m-am dus la servici, dar ieri m-am intors pe la 3 acasa cu febra 39. Asa ca acum am concediu medical vreo 2 zile.
Dantje, pupa imparatul si printesa din partea mea.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
hristina spune:
Dragi olandeze,
cumva numele de Stefania si Bert Mouw,in Olanda ,va spun ceva,vreuneia dintre voi?
Ea este romanca,bucuresteanca,( Stefania Marinescu) casatorita de multi ani cu el,olandez.
Mi-am amintit in seara asta de existenta ei si ma gandeam sa incerc o varianta de recherche!
Multumesc de orice informatie!
Kasi si Victoria
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , mai dar liniste e pe aici . Ce mai faceti ?
Noi suntem binisor , burtica creste si ma cam doare dar n-am ce sa ma fac , miercuri merg sa vad cine locuieste la mine .
Mandy e mare face in sf. pisu la wc. a fost ziua ei si a iesit super frumos si are f. multe cadouri .
Sotul mi-a inebunit casa decand ne-am luat un televizor mare plasma , si vrea sa aiba computerul pe ecran mare si nu reuseste .
In fine cam atat mai nou la noi .
Hristina eu nu cunosc acele persoane si nici n-am auzit de ei .Succes in continuare .
Anky voi ce mai faceti ?Sper ca nu mai esti suparici , hai ca si asa suntem doar o mana de fete aici .
Danyce la voi cum e ? Ce mai face Alma ?
Leta , Moniq , Jen , Gusta voi ce mai ziceti ?
Dantje voi cred ca vati facut mari de tot poate o sa gasesti timp sa ne mai arati si noua mica printesa .
Va pup si o saptamana placuta va doresc .
Alina
18 si
Mandy Stephanie 3 ani