Fetele din America (91)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
Anamaria, la NY am avut peste 2000 de carti. Sotul m-a convins sa renunt la cele mai multe dintre ele. Si acum regret.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Ramona, stiu cum e...pe de o parte stiu ca le voi regreta dar pe de alta parte simt ca pur si simplu nu mai avem loc...In RO noi am lasat o biblioteca impresionanta care a fost jefuita sistematic de Curatescu&Co...cel putin am recuperat povestile care mi-au incintat copilaria.
Nu m-am "descarcat" doar pe carti dar si pe variatele knick-knackuri care se multiplica cind sting lumina...Am mai cazut de acord si cu pruncii sa mai arunce din jucarii (care ne dau afara din casa)...asa ca multe masinute cu 3 roti, Spidermeni ciungi, si Supermeni chei au gasit drumul catre o punga mare de gunoi. Nu ma pot atinge de "blanoshi" aka animalele pufoase ale lui Alex (batem suta cu usurinta si toate au nume si nu le uita sub nici o forma)...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
corinadana spune:
Fetele cum se numeste regula de trei simple in engleza?? O scriu la fel ca si noi? cu puncet puncte?
Multumesc.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
gabrielaghe spune:
Buna felelor, am vazut ca discutati d ecuratenie, si eu cind fac curat arunc, s estring atit d emulte si parca ma sufoc, jucarii, faine , copii cresc asa d erepede dar chiar si noi, am descoperit ca anumite haine nu erau imbracate d emult .Nikolle, nu stiu ce sa-ti spun, noi am venit prin loterie, dar pin aacum tot ce am facut nu am apelat la avocat, ma refer la cetatenie aplicare ptr. sora mea, poate celelalte fete au mai avut experiente si te ajuta ele, oricum succes, trebuie sa reusesti.In rest inter casa servici , footbal, si mai merg si la sala, ma bucur ca am inceput s aalerg, mai mult ultima oara 12 min.ne-am bucurat ca astazi am depus actele d eobtinere a pasapoartelor, tot aminam si vrem s ale avem pina cumparam biletele , ne -am propus sa mergem in tara la anul.Voi cum luati biletele d eavion, sunati la cineva cunoscut la agentie sau online, noi pina acum am luat d ela 2 agentii, unul Cristi din NY, destul d etreaba, nu stiu cum sa fac, nu am luat niciodata online mai ales ca nu vreau s afolosesc credit card, poate aveti vreo idee, voi cum faceti.Si chiar daca mai este destul timp pina atunci, eu am inceput incetul cu incetul sa ma pregatesc, vreau s ale fac din timp.Cam atit mereu se face tirziu cind intru pe calc.O seara buna, gabriela
rodicaosoian spune:
Buna
Fetelor,vin si eu cu o rugaminte.
intr-o zi(cred ca este o luna de atunci) am citit aici despre un site unde iau bilete ieftine pt Ro
nu ii amintesc care fata a dat un link(imi cer scuze)stiu ca am navigat pe site si chiar am gasit bilete la un pret destul de bun,la-m pus la favorit link-ul, si acum nu mi se mai deschide,sant foarte suparata
am cautat putin in urma,nu am dat de el,poate il mai are cineva,
va multumesc foarte mult
miereamara spune:
Cred ca de mine era vorba
http://www.bookingbuddy.com/
Iti recomand Kayak search (de pe pagina respectiva), e singurul care face comparatie cu mai multe motoare de cautare si companii aeriene. Uite de exemplu acum, orlando-buc cu delta este 783 de dolari cu tot cu taxe.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
Ramona J spune:
Eu am avut la un moment dat o problema si am apelat la avocat. Toata treaba a costat $300. Fara el cred ca nu mai eram aici.
Nu as apela la avocat intr-o situatie obisnuita, dar in momentul in care situatia ta iese putin din tipare un avocat (bun, nu de oricare) face toti banii.
Gabrielaghe, cred ca si eu am cumparat bilet de la acelasi Cristi din NY.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
eu am luat direct de pe delta.com, 750$ NYC-OTP
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
piticutz spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Filme cu Louis De Funess gasiti pe Netflix. Eu sint multumita de Netflix pentru ca oribil de distrata si nu tin minte cind trebuie sa le dau inapoi...asa cel putin stiu cit am de plata lunar
"After all is said & done, more is said than done."
Buna, am si eu subscription la NETFLIX, dar nu gasesc la ei decit 2 filme cu Louis de Funes : "La folie des grandeurs" si "The mad adventures of Rabbi Jakob".Tu ce ai gasit la ei?
Multumesc.
marilu2004 spune:
salut, vin si eu sa va rog sa-mi dati un sfat, daca e posibil. eu in romania am terminat fac de litere (italiana-franceza) - va spun asta doar cu titlu informativ. ce credeti, ce studii as putea face aici, sa pot obtine dupa aceea un job decent? eu am intrat pe mai multe site-uri de universitati, am vazut si cursuri on-line, sint recunoscute diplomele pe care eventual le poti obtine in urma acestor cursuri on-line? of, as vrea sa fac atat de multe intr-un timp scurt!
va multumesc, s-a trezit copilutul... fug...
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)