Dupa cat timp o sa scap de gol in stomac la volan?
Raspunsuri - Pagina 3
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Eu conduc de 3 luni,dar stiu sa conduc de 1 an.
Dar pana am dat examenul am mai asteptat.
De 3 luni conduc aproape zilnic,de cand mi-am cumparat si masina.
La inceput a fost groaznicccccc !
Imi plac masinile mari,adica lungi ..
Cu toate ca,eu am condus cu instructorul o masina micuta.
Ei bine,cand am cumparat`o si m`am vazut in ea,imi venea sa ma dau cu capul de parbriz.
Lunga,lata,argintie.Si cea mai mica zgarietura se vede si eu plang de ciuda cand o zgarii.
O singura data am frecat`o de un zid si a ramas urat.De accidente m`a ferit D`zeu.
Primele 2 luni mergeau numai cu 60/h.Zici ca eram cu trabantul.Muream de frica.N-am condus singura in masina nici ziua nici seara vreo 2 luni.
Si prima data cand am mers singura,am avut asa emotii ca am frecat`o de primul zid !!!
Acum conduc si singura,dar pe distante mari prefer sa fiu cu cineva.
Am zis ca-mi cumpar un caine si il iau cu mine.Vreau decat sa stiu ca sufla ceva langa mine,ca nu-s singura.
Acum nu imi mai este frica,conduc si cu viteza si cand ma uit la ceas deja imi zic : Potoleste-te,doar nu vrei sa mori !
Si asa revin la stari mai normale.
asta imi aduce aminte de o tanti care s-a chinuit vreo 10 min sa parcheze un jeep.am ras cu lacrimi ca nu misca volanul ala de ziceai ca e batut in cuie.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Ce face omul la plictiseala
maru spune:
fetele care ma cunosc stiu ca eu sunt soferul in casa, ca sotul meu nu sofeaza din placere
si totusi, practica iti formeaza deprinderi, iti formezi deprinderi de atentie, de manevrare a masinii fara sa o supui la chinuri inutile
al meu sofeaza ca nu are incotro, ar schimba 3 autobuze altfel, dar cand vine sa ma ia de la servici, imi da cheile si se aseaza imediat in dreapta!
il ajuta mult si sofatul politicos de aici
deci, practica, practica, practica
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
espiritu spune:
doar primii 10 ani sunt mai naspa apoi totul devine poezie......
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Amethyst spune:
Pe mine ma terorizeaza masinile din spate, nu stiu de ce am impresia ca tot timpul ar vrea sa merg mai repede... desi nu sunt moscaita.
Nu stiu daca am sa scap vreodata de stresul asta, desi nu am nici o problema cu condusul in sine.
De ce oare imi pasa de aia din spate nu stiu...
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Dahriana spune:
Eu inca am teama de tirurile care trec in viteza pe langa mine cand sunt pe autopista.
Alea ma omoara !! Cand le vad iau cam mult dreapta,fara sa-mi dau seama..pana la urma o sa iau parapetii :D
espiritu spune:
quote:
Eu inca am teama de tirurile care trec in viteza pe langa mine cand sunt pe autopista.
Alea ma omoara !! Cand le vad iau cam mult dreapta,fara sa-mi dau seama..pana la urma o sa iau parapetii :D
autopista???????asta cine mai e?
Melody spune:
quote:
...............
Primele 2 luni mergeau numai cu 60/h.Zici ca eram cu trabantul.Muream de frica.N-am condus singura in masina nici ziua nici seara vreo 2 luni.
Si prima data cand am mers singura,am avut asa emotii ca am frecat`o de primul zid !!!
Acum conduc si singura,dar pe distante mari prefer sa fiu cu cineva.
Am zis ca-mi cumpar un caine si il iau cu mine.Vreau decat sa stiu ca sufla ceva langa mine,ca nu-s singura.
Acum nu imi mai este frica,conduc si cu viteza si cand ma uit la ceas deja imi zic : Potoleste-te,doar nu vrei sa mori !
Si asa revin la stari mai normale.
Off topic: Ma bag si eu in discutie, ca sunt cam surprinsa de ce zici tu de 60km/h. Adica e prea incet? In Romania viteza in oras e mai mare de 60, sau tu vorbesti de autostrada, ca sunt cam in ceata...
Aici e 50km/h, dar poti sa mergi cam cu 60, dar nu mai mult, ca risti amenda. Pe autostrada e altceva. 100-120.
Acum on topic: Nici mie nu mi-a trecut complet frica, conduc cam de prin Septembrie anul trecut.Mai ales ca in iarna asta am vazut atatea accidente, de iti pierea cheful sa mai conduci, plus ca am mai si patinat cu masina pe gheata, dar cred ca cu timpul cred ca macar se mai atenueaza, daca nu dispare deloc. Adica asa sper si eu.
Imi amintesc, ca dupa ce am insistat la sotul meu sa imi cumpere o masina mai mica, ca a lui e un pic mai mare, mi-a zis: Maine te duci cu masina la servici, nu? Atunnci cu o voce gatuita i-am spus, ca mai bine i-au autobuzul...
La care el, normal ma intreaba la ce imi mai trebuie masina, sa o tin in fata casei?
Ca atunci o vinde daca nu vreau sa o conduc, asa ca am inceput sa conduc. Cu groaza la inceput, si frica ne nu mai stiam nici cum ma cheama..
Ani
Stefanna spune:
Eu urasc sa conduc.Culmea, e un paradox.In Romania conduceam de placere, nu-mi era frica sa ma urc la sarmana Dacie a tatei.Aici desi se conduce mult mai civilizat nu pot sa depasesc o bulina de pe creier si cu asta basta.Nu mai spun de cand sint aici, dar inca nu conduc.Conduc cu sotul meu, ceea ce este un calvar pt mine.El e pasionat de condus realmente si i se par firesti anumite chestii pe care nici nu le sesizez macar.Si de aici avem meciuri permanente.Insa in curand voi avea nevoi sa ma deplasez singura, deci va cam trebui sa trec si peste pretentiile sotului, si peste fobiile mele( mai ales a masinilor care vin din spate) si sa ma pun in mars la volan de una singura.Am insa ferma convingere ca numai constrangerea ma va tine legata de volan si niciodata placerea.... mai bine ma mutam in Japan sa ma deplasez cu bicicleta
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Avand aceeasi problema, stresul sau teama de a conduce, nu vreti sa ne unim la subiectul "N-am curaj sa conduc 10"? (fiind mai vechi si are si dicutii din urma)
Sper sa fim cat mai multe si impreuna sa trecem peste teama de a conduce!
pentru voi!
Ioana
animalutele mele iubite
ioana_p76 spune:
Daca doriti sa continuam discutiile aici, va asteptam cu drag, sa ne unim toate soferitele si impreuna sa ne depasim teama.
Ioana
animalutele mele iubite