Clubul nurorilor (79)
Raspunsuri - Pagina 8
kitzy spune:
Neata si de la Cluj!
Aly, Briza, Cami, Marina va multumesc mult la toate, mi-ati facut o surpriza, pe cand am intrat aici, tocmai venisem sa dau de baut in cinstea zilei de ieri ![]()
Ia poftiti aici: 

si
pt cele somnoroase...
10+
marinar spune:
yasmin hai ca o sa-ti spun pe pm ca sa nu fim off topic.
si acum un filmulet ca sa incepeti bine saptamana:
www.dropshots.com/marinar#date/2007-09-28/20:58:19" target="_blank">emma face curatenie
Alynutza spune:
Neatza!
Marina ce-a mai crescut Emmi, ce trece timpul asta, parca ieri-alaltaieri ne anuntai ca esti gravi.
Fetelor, astept sarbatoritii lunii octombrie (in afara a ceea ce se stie deja)!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
bb_yasmi spune:
hy...
marina, multumesc frumos pt Pm. daca mai e ceva iti trimit Pm!!! pupici multi!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
hy...
marina, multumesc frumos pt Pm. daca mai e ceva iti trimit Pm!!! pupici multi!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!

camelia72 spune:
Marina,Emi e domnisorica in toata regula,deja ai ajutoare la curatenie...e tare dulcica!
Noi ne pregatim sa iesim afara,eu si Georgi,e asa cald si placut,vrem sa mai profitam de zilele astea superbe de toamna!
Va
pe toate si sa aveti un inceput de saptamana placut si insorit!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
NicoletaB spune:
neata fetelor!
kitzy- cu scuzele de rigoare- La multi ani si o bebelina sanatoasa!
Marina- Sa-ti traiasca si sa te bucuri de printesica, caci tare maricica e
Fetelor eu va cer scuze anticipat, dar nu stiu cand o sa mai pot intra, poate doar pe fuga caci pana la jumatatea lui noiembrie o sa fiu prinsa in inchiderea lunara si trimestriala si cu niste cursuri
O zi buna!