Clubul nurorilor (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mama Marina ce zglobie e ..si ce mare s-a facut..are o gramada de dintisori..cred ca toti sunteti topiti dupa ea.
A, spune-mi si mie unde ai facut tortul cu poza lu tati

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

briza_marii nu se vede mama ca e min. 7 sapt. adik mi-as dori sa mai stea la mine in burtic...macar sa aibe forta sa dea inainte...caci toata lumea ma cam sperie ca s-a lasat burta si ca o sa nasc cat mai devreme....mie una imi vine in gand sa-i strang de gat unu cate unu... babe proaste si nebune...dar burtik-ul meu a fost asa din totdeauna....asa ca nu le dau importanta...de avut mai am vreo 10-11 sapt... mai eeeeeeeeeee.....

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Stefsa DD sa fie asa cum iti doresti. Iar despre gura lumii, poti linistita sa le .
Am mai auzit eu una acum de m-am toata: matusii mele i-a murit sotul si ea are 48 de ani si bunica mea plange continuu ca fata ei a ramas singura de tanara (are copii dar sunt plecati). si eu am zis ca in cativa ani dupa ce o sa mai treaca durerea sa isi refaca viata. Nu va spun cum a sarit bunica mea ca e o sa zica lumea. Nu va spun cum am simtit ca , adica prefera sa o stie singura, vorbind cu peretii, decat sa zica lumea ceva ca se recasatoreste!!!
Asa ca, Stef, stai calma si vb cu bebelina sa sta cumintica la mami in burtiq, si o sa vezi ca te asculta

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

stef stai linistita ca si mie mi se lasase burta, emmi era pozitionata corect si tot la ceza am ajuns pt ca nu a vrut sa iasa normal nici cu injectii pt provocare. io acum nu zic ca o sa ajungi si tu la ceza ci doar ca nu e problema ca s-a lasat burta, bb o sa vina cand trebuie.

briza iti dai seama ca suntem topiti dupa emmi toti: familie, prieteni, vecini. e ff sociabila si e mascota blocului.

tortul lui tati l-am facut la cofetaria alice, e pe mihai bravu. uite www.cofetariaalice.ro/" target="_blank">aici site-ul lor.

Mergi la inceput

sunteti dragute!

dar azi asa ce m-am speriat...toata ziua am simtit-o jos tare si scormonea.. ca si cum ar fi vrut sa iasa afara...dar nu s-a linistit deloc...si numai jos..am crezut...ma speriase tare...cum ea nu a dormit deloc azi...? ...vad ca in sfarsit s-a mai linistit dar tot jos imi da suturi...important e ca acum mai face si pauze..cred ca pana la urma ii s-a facut somn si mai da cate un sut printre reprize...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata tuturor!

10

Mergi la inceput

neata! kitzy cum te simti?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eh... parca ceva mai bine, in sensul ca dimineata nu mai mi-e asa greata cum mi-era inainte, dar mai am asa episoade cand imi vine sa fug la baiesi in special seara mi se face greata ca abia mananc ceva. Mai cate o ameteala, asa sa simt ca suntem 2. In rest sunt ok, au inceput sa ma stranga blugii, trebuie sa-mi iau altii.

10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza si de la mine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Stef tu esti in Italia acum? Acolo o sa si nasti?
Eu vreau sa va urez weekend placut ca eu imi iau si am tulit-o si nu stiu cand ma intorc

briza_marii

Mergi la inceput