Clubul nurorilor (79)
Raspunsuri - Pagina 4
briza_marii spune:
neata si de la mine. ca de obicei eu sunt la 
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
camelia72 spune:
Buna dimineatza,acum am ajuns si eu acasa si beau cafeaua cu voi!
Iar l-am lasat pe Mihai plangand la gradi,am stat pe la usa vreo 15 min. si tot n-a tacut!Aveti dreptate,cu obisnuitul ii va fi greu la orice varsta dar ma gandesc ca fiind un pic mai mare il vor atrage si alte activitati pe care le fac la gradi:-desen,plastilina,povesti cu imagini...acum stie doar sa "tamponeze" niste masini si asta doar cand are chef!In grupa lor plang aproape toti,e concert acolo dimineata!Ufff,plec de acolo terminata,mi-e atat de greu sa-l aud cum ma striga...!Multumesc pt. incurajari!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Cami acum e abia perioada de acomodare, dar vor incepe si ei activitati in curand. Si e mult mai usor sa se acomodeze cand e mai mic. Nu mai sta si tu atata pe la usi, il lasi si pleci, nu inteleg de ce te torturezi singura. Hai ca va fi bine.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Cami, asa cum si tu ai spus, TOTI plang. Crezi ca toate mamicile or sa-si retraga copilasii?!
Noricile sustin mamica trista si amarata
briza_marii
kitzy spune:
Cami, Nico, Marina va multumesc la toate, sper sa am o fetita, acesta e visul meu, dar nu ma supar nici daca e baiat ![]()
9+
marinar spune:
alina chiar nu ma plang, emmi e un copil cuminte in mare. cel mai mult imi place ca e ff activa si vesela, imi dau seama ca e fericita.
camelia72 spune:
Multumesc,fetelor,pt. sustinere,sunteti minunate!
Ce m-as face eu fara voi?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
NicoletaB spune:
kitzy- sa dea DD sa-ti dea o fetita sanatoasa!
si lasa ca sparg eu grupul cu un baietel!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
si lasa ca sparg eu grupul cu un baietel!
briza_marii