Clubul nurorilor (79)
Raspunsuri - Pagina 19
kitzy spune:
Neata! Chiar ca e urat la Cluj si eu trebuie sa ma duc in oras. Pe aici prin zona nu ploua acum, dar e cam rece, 8 grade. Brrrr!!!
13+ cu posibil 
slimatei spune:
neata si-o..
si aici ploua si e urat...![]()
Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
camelia72 spune:
Salutare 
Noi am scapat momentan de ploi,era si cazul...saptamana asta sunt Zilele Craiovei si trebuie sa ajungem si noi macar pe la unul din spectacolele organizate cu aceasta ocazie!
Ne putem lauda ca de luni avem si caldura in calorifere
!!!
Pupici tuturor!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
buna seara
briza am fost in turcia, fugitiv, am mers doar pt bazar ca sa vad ce si cum e pe acolo. am adus ceva lucruri dar mai mult de copii. de dama doar niste pulovere si bluze...am pus anunt, cred ca la diverse e bagat.
camelia distractie placuta!
Alynutza spune:
Neatza.
Eu deja dau in deprimare totala, de duminica numai innorat si ploaie, imi vine sa-mi iau campii.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
neata.
Cami sa te distrezi si pt noi si daca poti sa faci poze. Oricum de "povesti" tot nu scapi ![]()
Marina m-am uitat de sub tau dar nu il vad, poate ca a fost mutat...
Pup si cele 2 burticute ale noastre. Aveti grija cu frigul, stai in casa daca e cald si bine..nu ca la mine
Va pov ca ma duc si il
pe administrator. Se pare ca de vina e chiar vecinul meu de usa, care nu a vrut sa ii lase in casa pe instalatori (la noi s-au schimbat toate tevile din apartam) ca ii murdareste casa nou aranjata (aici idau dreptate, ca au taiat vechile tevi cu felxul si au inegrit perete
si se vede ca naiba), dar totusi, sa tremure de frig o scara intreaga din cauza lui
. Se pare ca acum se lucreaza sa se remedieze situatia, si in sf o sa avem si noi caldura
Aly tu cum te mai simti? Ai mai fost la masaj?
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
Alynutza spune:
Briza pai faceti ceva sa rezolvati, nu se poate sa stati in frig.
La masaj n-am mai mers, nu mi se renta sa merg pana acolo doar pentru masaj. Ma mai maseaza mama si sotzul din dotare si fac gimnastica medicala. Problema mare e ca nu-mi prieste deloc vremea asta umeda si rece. Asta e, n-am ce face, ca nu gasesc altul 'de schimb'.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
marinar spune:
briza te-am directionat eu gresit. uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=9823
hai sa o mai vedeti pe emmi in actiune : www.dropshots.com/marinar#date/2007-10-24/21:06:18" target="_blank">ma aplaud singura
kitzy spune:
Neata! Marina e draguta foc gagalicea, o scumpete de fetita
Sa-ti traiasca!
14 cu posibil