Clubul nurorilor (79)
Raspunsuri - Pagina 14
briza_marii spune:
neata.
Mai aly, dar ce rau iti este...si vb aia, esti si tanara, esti si subtirica si totusi...
Eu ma gandesc ca acum o sapt bunica mea a avut probleme cu soldul si a trebuit sa stea in pat. Nu va spun ce panicata era, ca vai e bolnava! Si eu ma gandeam ca de la 20 si ceva de ani, am inceput sa am probelme cu spatele, si ca acum, in fiecare seara sotul imi face masaj la umeri si gat ca altfel
de durere. Nu-i corect, nu mai ma joc! Cand om fi de varsta lor, noi ce o sa facem??!!
Kitzy tu cum te mai simti? Cand mergi la eco>?
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
Alynutza spune:
Briza ai grija ca si eu tot in zona aia am dureri. Si acuma sa descopar ca am artroza. Nu te lasa asa, vezi un medic, pozitia la birou este 'numai buna' pentru a cauza asa ceva. Eu o duc in carca de tare multa vreme, si am agravat-o ca nu-i permis nici efortul si eu nu pot sta locului. Totusi parca-i mai rea greata decat durerea de spate, nici eu nu mai stiu.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
kitzy spune:
Briza acum sunt mai bine, sau cel putin asa cred....de 3 zile stau in pat si nu mai pot, toate ma dor. Azi ma duc la eco, mi-e frica ca o sa-mi dea vesti proste, nu vreau sa pierd si sarcina asta.
12+
briza_marii spune:
Doamne ajuta Kitzy sa fie bine! SA ne ti la curent
briza_marii
slimatei spune:
kitzy revino cu vesti...nu ne tine asa
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
kitzy spune:
Gata! Gata! Vin cu vesti.....
Suntem foarte bine, crestem, inimioara bate bine, din pacate nu l-a putut masura decat cu aproximatie ca facea tumbe de nu l-a putut prinde nicicum. Mainile si picioarele sunt la locul lor, ochisorii la fel, coloana ok, 60% baietel, dar inca e prea devreme sa spuna sigur, sper sa se schimbe in coditze, daca nu si baiat e bine, o sa-l faca fericit pe tatic, sanatos sa fie. Sangerarea a zis ca s-ar putea sa fie din urma unui hematom care s-a eliminat, placenta e ok, o sa trebuiasca sa sun sa ma programez pt triplu test.
12+
slimatei spune:
kitzy..ai vazut mamica..ca totul e bine.... nu te mai stresa e totul bine!
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
briza_marii spune:
Yupiii uite o veste buna! Cred ca esti
ca i-ai auzit inimioara...Bine ca te-ai linistit. 
briza_marii
kitzy spune:
Briza iti dai seama ca m-am emotionat cand am auzit cum bate....ce senzatie! Sunt asa de fericita ca nu-s probleme.
12+
Alynutza spune:
Neatza!
Kitzy inca odata, ma bucur ca-i bine.
nu ma pot abtine sa nu fiu cu gura pana la urechi, daca-i baietzel spargi tiparul. Sanatos sa fie, orice ar fi.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc