Aspirante optimiste > 20 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulica81 spune:

Iti multumesc bujo pentru raspunsul prompt...
Eu sunt inscrisa din nov.2006 dar nu prea scriu, prefer sa va citesc in fiecare dimineata...
Referitor la nivelul scazut de progesteron, am inteles ca durerile mari din timpul menstruatiei ar fi influentate tot de acest lucru...
Hmmmmmmm.....
Am evitat eu pana acum sa merg la medic, dar cred ca in cele din urma voi merge ! Pana la urma ce nu face o femeie pentru a avea un .
Pupici tuturor !

Iulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

marryan, vreau sa te felicit si eu si sa-ti spun LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa, iubita si visul de a deveni mamica sa ti se implineasca cat mai repede.

bujo, la ce analiza ti s-au descoperit acesti paraziti intestinali ?

eu am avut foarte mult de munca saptamana asta si sunt foarte obosita.

Va dulce pe toate si va doresc un week-end super !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Marryan, esti o fata cu suflet de aur! Sunt sigura ca DD te va ajuta sa iti indeplinesti visul cel mare !

http://tt.lilypie.com/VsW2p3.png/ iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Gataaa.Am ajuns si eu acasa... pt o ora...ca dupa plec iar...Asta e...Maryb ce face fata?Te-ai suparat pe noi de nu mai intri??
Bujo, dar in cazul in care ramai insarcinata si progesteronul are val scazute nu se da duphaston sau utrogestan pentru mentinerea sarcinii??

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Maria multumesc mult ca ti-ai amintit si de mine! si iti doresc ca luna vitoare sa vezi dublu (II).
Eu stiu ca pentru progesteron, ceaiul de napraznic e bun. Este chiar progesteron.
Pupici tutuor si va citesc din umbra, pentru ca nu am noutati

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Blanche25

Maria multumesc mult ca ti-ai amintit si de mine! si iti doresc ca luna vitoare sa vezi dublu (II).
Eu stiu ca pentru progesteron, ceaiul de napraznic e bun. Este chiar progesteron.
Pupici tutuor si va citesc din umbra, pentru ca nu am noutati

maybe baby? -august 2005

Blanche am sa vad sigur dublu, dar tu? Dupa ticker-ul tau vad ca trebuia sa faci un test... nimik??

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Plec, din nou, dar revin ...nu scapati voi de mine
Alexa, anaxena, voicu_bebi, arde si restul unde v-ati ascuns???????

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Nu prea stiu sigur cand am ovulat, si de teste sunt satula, asa ca mai astept cateva zile, oricum maine ar cam trebui sa apara uratii. Si.au facut program sa vina sambata de obicei, asa ca maine.i sambata....

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maryb mi-am facut analizele astea gratuite suportate de stat. Am mai facut de 3 ori vara asta analize la sange si n-a fost nimic dubios. Deci ori e ceva recent ori n-au aparut la analize pana acum ca cik depinde de perioada de incubatie. Eu tind sa cred ca e ceva mai vechi pt ca sunt mai tot timpul balonata si simt un ghem in stomac care cik ar putea fi de la chistii de lamblia bleoah
Maria da, se da intradevar duphaston pt carenta de progesteron dar la mine era deja oprita in evolutie de la prima ecografie si nu s-a mai putut face nimic. La sarcina urmatoare mi-a zis sa merg imediat ce am un test pozitiv sa mi se dea tratament.
Draguta bine ai venit.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Blanche, eu sper din tot sufletul ca luna aceasta sa nu iti mai vina uratiisi sa ai un bb mic acolo in burtik

Bujo, dar cum isi da seama daca trebuie sa iti dea sau nu progesteron la primul control dupa testul cu II???

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput