Aspirante optimiste > 20 (164)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabitza1977 spune:
rox_dox, multumim!!!
si sa ai o nastere usoara si un bebe mancacios!!!
http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png
http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community
ginamaria spune:
oau..........e cel mai activ forum, de vineri nu am mai avut timp sa intru pe aici si deja mi-am baut lapticul si nu am apucat sa termin de citit.......le ziceam si fetelor de la inseminare ca azi noapte au venit uratii,si am fost cam suparici azi noapte dar acum ca v-am mai citit si pe voi parca mi-a mai trecut.......ieri am fost nasica de botez........si sunt tare mandra.........trebuia sa va zic si voua
si i-am soptit finutei mele sa vb.si ea cu Doamne Doamne si sa-L roage sa ne trimita cat mai repede un bebelin........
cred ca pe cei mici ii asculta mai atent Doamne Doamne si sambata viitoare vrem sa facem si Festanie acasuca, ca de cand ne-am mutat la casa noastra nu am facut.......va pupi si spor la treaba la cele care nu sunteti in concediu(zile libere)eu sunt....![]()
bujo spune:
Neatza fetele 
Bebi multumesc de urari. Ma bucur ca ai discutat cu sotul si ca v-ati lamurit.
Trust esti insarcinata. Asa am patit si eu, era liniuta roz pal dar eram
Felicitari!!!
Crisa daca ne mai citesti, hai te rog inapoi. Nu mai pune la suflet ce zic altii care nu stiu prin ce treci. Am citit ce-ai scris la topicul despre sistemul sanitar. Am vazut ca esti foarte inversunata si te inteleg ca am trecut printr-o experienta uimitor de asemanatoare. Nu mi se pare corect ca ai fost avertizata pentru ca si moderatoarea respectiva a spus cuvinte grele. Eu zic s-o intrebi pe ce baza te-a avertizat si daca nu are argumente o poti raporta si tu la administrator. Vorbeste cu ea totusi. Hai nu mai fi suparata.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
trust spune:
va multumesc pentru amabilitatea voastra.Imi este foarte greu sa cred ca sunt insarcinata deoarece de 2 ani incerc sa raman insarcinata.Am un cm neregulat intre 24-26 zile de vreo 5 ani,doar acum 2 luni in urma am avut o intarziere de 36 zile.Asa ca nu stiu ce sa spun.Atunci cand mi-am facut testul a iesit clar negativ.Acum cea de-a doua liniuta este roz,nu se vad semne de venirea cm,doar ca in fiecare zi imi curge cam o picaturica maro pe chilot.Am discutat la telefon cu doctorita mea si mi-a spus sa mai astept trei zile apoi sa merg la un control daca nu vine cm.Ce ziceti am sanse sa fiu?????????????
dara_d spune:
Voicu-bebi ma bucur de decizia voastra sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bebe cind sunteti pregatiti si cind va doriti voi.
bujo spune:
Trust ai sanse sa fi gravi 90,999999999%
Nu te ingrijora si fii increzatoare. Mai asteapta un pic pana la control.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
beatricce spune:
Multumesc tuturor pentru primire
,de facut bb ne-am apucat serios acum recent ,adica cu calcule ,dar problema este ca pana acum nu am ramas niciodata insarcinata cu toate ca sunt cu sotul meu de 8 ani.Acum ne punem sperantele ca poate o sa reusim sa facem un
ca tare mult ne dorim ...se apropie perioada cand trebuie sa tragem tare
si poate luna viitoare vad 2 liniute ....sunt un pic ingrijorata ca nu am ramas pana acum deloc ,dar sa vedem ...din punct de vedere medical stiu ca stateam bine ,e drept ca nu am facut analize acum recent ...incercam sa vedem daca vine bb ,daca nu o sa mergem la
pentru analize.....pupici si cat mai multe burticute ......

http://tt.lilypie.com/CEsdp3.png