Aspirante optimiste > 20 (164)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
unde sunteti?? v-ati pus pe treaba???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

anaxena spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
anaxena, pune-l la respect!! pai se poate, chiar asa???
bujo, eu inainte beam 2l/zi de cola, cand am ramas insarcinata pana la 5-6 luni nu am mai pus gura pe el! acum beau dar maxim 0.5/zi! eu pt mine nu imi fac griji ci pt bebe! eu de abia astept sa termin cu alaptat (dc voi putea alapta) si sa revin la cola fara sa am mustrari de constiinta
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastraAMR maxim 7 sapt!!!!
nu te mai stresa cu cola asta....
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
bb_yasmi spune:
anaxena, ma stresez doar vorbind ca, cu fapta.,...mai putin!!! acuma pap halva si beau cola...
ti-a trecut supararea???
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

printesa_roz spune:
quote:
Originally posted by bujo
Anca iti dai seama ca daca iese exact rac o sa-l iubesc din toata inima dar ziceam asa, din ce persoane cunosc eu in zodia asta (si cunosc o gramada) numai una e mai rasarita, in rest numai tacaniti. La mine culmea, tocmai luna viitoare am unda verde la bb si sa mor daca ratez ocazia cu tot riscul de a-l face paranoic si isteric.
Mai bujo, cred ca ai probleme cu capul daca gindesti asa. Sa cataloghezi oamenii in halul asta e dovada de insuficienta gindire. E ca cum daca eu cunosc multi romani nu foarte rasariti, inseamna ca mi-e teama sa am un copil cu un roman, ca ....daca cumva iese "paranoic si isteric"?
anaxena spune:
eu sunt aici
si tocmai mi-a zis
-ul dc nu cumva cred ca exagerez cu forumul asta ca stau pe el zi de zi de o luna
si oricum o sa-mi treaca supararea ca nu sunt eu genul sa ma stresez prea rau
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
bb_yasmi spune:
anaxena, nu a fost frumos din partea lui cum a reactionat!! nu si-a cerut scuze??
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

anaxena spune:
ei na!!de unde atatea scuze!!!
oricum sunt supi pe el din lipsa acuta de sex
azi am 11 zile de nefufu...si l-am intrebat dc nu se simte orecum "plin" si a zis ca nu
ei lasa ca mai pupa el
cand o sa vreau eu
proiectul bebe pink
bb_yasmi spune:
anaxena, cam ciudata situatie!! sa refuze asa o femeie frumoasa si sexy ca tine????
sa stea aproape 2 sapt fara sex??? gata nu mai zic mai multe......sa nu te supar mai tare!!!
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

anaxena spune:
asha e el si m-am obishnuit
proiectul bebe pink
bujo spune:
quote:
Originally posted by printesa_rozquote:
Originally posted by bujo
Anca iti dai seama ca daca iese exact rac o sa-l iubesc din toata inima dar ziceam asa, din ce persoane cunosc eu in zodia asta (si cunosc o gramada) numai una e mai rasarita, in rest numai tacaniti. La mine culmea, tocmai luna viitoare am unda verde la bb si sa mor daca ratez ocazia cu tot riscul de a-l face paranoic si isteric.
Mai bujo, cred ca ai probleme cu capul daca gindesti asa. Sa cataloghezi oamenii in halul asta e dovada de insuficienta gindire. E ca cum daca eu cunosc multi romani nu foarte rasariti, inseamna ca mi-e teama sa am un copil cu un roman, ca ....daca cumva iese "paranoic si isteric"?
POZE
Banuiesc ca te simti lezata daca ai simtit nevoia sa scrii mesajul asta "dulce". Eu am spus ce parere am despre racii pe care ii cunosc si am specificat ca sunt sigura ca exista si exceptii. Nu as avea nici o problema sa fie copilul meu rac pentru ca l-as creste cum as sti mai bine. N-am avut nici pe departe intentia sa jignesc pe cineva, a fost o referire strict la cei pe care ii cunosc eu. Nu mi se pare corect sa ma jignesti fara sa ma cunosti sau sa fi citit macar toata discutia cu fetele.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta