Nepotriviri la pat. Ce e de facut?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pai..el nu te mai iubeste pt ca nu te intelege...si tu pt ca il iubesti atat de mult nu ii oferi ce ii place lui mai mult.... ( si mai cred ca oricarui barbat ii place sexul oral...mai mult sau mai putin mult si des)

cred ca ar trebui sa comunicati mai mult in ceea ce priveste viata voastra sexuala, eventual la o sticla de vin, cina romantica si de ce nu un film mai XXX ;)

si mai cred ca ar mai trebui sa iti alungi gandurile negre din cap...inhiba si mai mult dorinta.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dupa ultimul tau mesaj, eu cred ca tu nu ii faci sex oral pentru ca in sinea ta, undeva profund, poate si inconstient, il dispretuiesti.
chiar dc ti se pare ca-l iubesti.
eu zic sa-ti faci alta relatie.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ailiv,
eu cred ca ai facut foarte bine ca ai plecat.
Cit timp iti ofera ceva, orice, eventual "lumea la picioare" de care aminteai, in schimbul faptului ca faci sex cu el desi tie nu-ti face placere, e mai mult sclavagism sexual decit iubire. Pur si simplu te foloseste.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pot sa te intreb cand s-a consumat relatia voastra relativ la timpul in care ati fost impreuna?

Cred ca a fost o problema de presiune exercitata de el care pe tine te-a inhibat. Eu nu as fi asa draguta as impart vina juma-juma. Nu l-ai intrebat daca prefera sa exersezi cu altii inainte sa fii cu el? Cred ca tu trebuie oricum sa iti descoperi sexualitatea pentru ca in mod clar cu el nu s-a intamplat.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

sincer ... daca barbata-meu ar refuza sa-mi faca sex oral sau ar face-o fara placere ... as fi f f f dezamagita. rational, nu cred ca as pune egal intre asta si iubire. dar sentimental ... lucrurile ar sta f f rau. si nici macar nu sunt innebunita dupa sexul oral :D

dar cred ca as incerca sa inteleg si problema s-ar pune altfel. probabil ca al tau sta mai prost la fineturi d'astea. si daca mai si caraie ca te vrea mai sexoasa ... e cam clar ca stilul tau nu e pe stilul lui. si nu are sens sa te chinui sa te transformi conform modelului lui ca sa nu-l pierzi. daca nu esti tu insuti viata este un chin. asta e cel mai important: sa gasesti pe cineva cu care poti fi tu insuti.

iar eu sunt convinsa ca asta se poate si ca atunci cand ti se va intampla iti va parea rau dupa cei 7 ani pierduti.

trebuie sa te intelegi si tu ... apropo de conceptii religioase si alte chestii. eu eram habotnica pe la 19 ani, crescuta intr-o familie ff religioasa, ajunsesem mai religioasa ca ei. refuzam sa fac sex cu prietenul meu duminica pt ca era slujba in biserica :D. acum nu mai sunt religioasa deloc: stiu ca Dumnezeu nu exista in nici o forma de religie si in nici un fel de "procedura" nascocita de vreo religie. exista pur si simplu si nu trebuie sa respect nici o regula atata timp cat nu ma tradez pe mine insami si nu fac un rau vreunui semen. that's it!!

alt exemplu este o cunostinta (un tip), care nu accepta ca nevasta-sa sa-i faca sex oral. era in-gro-zit de perpectiva: cum adica?!!! cu gura cu care imi pupa copiii?!!! asa ca se ducea ca prostituate pentru asta :DDDDDDDDDD

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ileanna
probabil ca al tau sta mai prost la fineturi d'astea. si daca mai si caraie ca te vrea mai sexoasa ... e cam clar ca stilul tau nu e pe stilul lui. si nu are sens sa te chinui sa te transformi conform modelului lui ca sa nu-l pierzi.

el a zis sa-si dea jos baticul ca nu ploua si e mai sexoasa... si voi interpretati in fel si chip...ca sta prost la fineturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Pur si simplu te foloseste.

Nu. Tocmai ca o iubeste. intelegi de ce ?

quote:
dar cred ca as incerca sa inteleg si problema s-ar pune altfel. probabil ca al tau sta mai prost la fineturi d'astea. si daca mai si caraie ca te vrea mai sexoasa ... e cam clar ca stilul tau nu e pe stilul lui.

E clar ca vrea sa scoti acele fineturi in evidenta, tocmai ca le ai si e pacat de ele sa le tii ascunse.
Un Barbat care te vrea sexoasa e clar ca esti pe stiulul lui, ca este excitat de acele fineturi, ca te iubeste si este interesat de tine.
E clar ileano ca mai ai multe de invatat de la viata si despre barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

quote:

quote:
dar cred ca as incerca sa inteleg si problema s-ar pune altfel. probabil ca al tau sta mai prost la fineturi d'astea. si daca mai si caraie ca te vrea mai sexoasa ... e cam clar ca stilul tau nu e pe stilul lui.

E clar ca vrea sa scoti acele fineturi in evidenta, tocmai ca le ai si e pacat de ele sa le tii ascunse.
Un Barbat care te vrea sexoasa e clar ca esti pe stiulul lui, ca este excitat de acele fineturi, ca te iubeste si este interesat de tine.

Cred ca totusi Ileanna vorbea de lipsa lui de fineturi.
Da' ai dat cu nuca-n perete si de data asta.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

hi hi
merci elle.
da, despre asta vorbeam dar sunt prea aproape cuvintele unele de altele .

Guestus, "sexoasa" poate insemna 1.000 de lucruri. Depinde de preferintele fiecarui barbat. La unul sexoasa poate insemna un slitz lung si delicat prin care se zareste coapsa. La altul poate insemna numai si numai si strict 2 cm de fusta cu 20 cm de toc si 2 cm de unghie.

Asa ca nu's zau cine s-o zorit sa interpreteze aici. Si mai ales pe cine

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

quote:
Originally posted by Amina_Marina

quote:

quote:

Cred ca totusi Ileanna vorbea de lipsa lui de fineturi.
Da' ai dat cu nuca-n perete si de data asta.

Elle_seb

Da, stiu, daca el o vrea mai sexoasa, inseamna ca nu e finut. a, duce de lipsa de fineturi.
Ce pork dom`le, ce pork.
Un barbat care nu-ti cere sa fii sexoasa nu duce lipsa de fineturi?

Mergi la inceput