Nepotriviri la pat. Ce e de facut?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailiv spune:

[quote]Originally posted by roz6

Cred ca nemultumirea si suferinta ta vin din faptul ca el iti smul ge ceea ce nu vrei/nu poti sa dai (din tot sufletul). Cand daruiesti ceva (orice) cu dragoste primesti la schimb dragoste, apreciere. Cand cineva iti ia ceva cu forta te simti furat, umilit.
E normal ceea ce simti.... Nu iti dai seama ce e normal si ce e anormal pentru ca esti sub influenta lui, iar "chiparosul nu creste bine la umbra stejarului".

O sa dau copy/paste la un articol, nu mai stiu de unde l-am luat (acum il copiez dintr-un e-mail trimis cu mult timp in urma unei prietene cu care discuetam relatia victima-calau).
"Copilul, cand este mic simte ca e in centrul atentiei (in familie) si se crede centrul universului. Ca adult va dezvolta un ego armonios, daca nu e supus la traume. Daca bebelusul e hranit atunci cand e flamand va considera ca va fi "hranit" toata viata lui. Daca va creste intr-o familie unde va avea dragoste, intelegere si toate nevoile ii vor fi satisfacute nu se va indoi niciodata ca viata ii va indeplini dorintele si nevoile. Daca copilasul nu va fi hranit va trage concluzia ca supravietuirea depinde cumva de atragerea atentiei si va invata sa manipuleze ca sa obtina ce doreste.
Ca adult va fi atat de doritor sa obtina ce vrea incat va trece peste orice persoana ii va sta in cale. Va crede ca scopul scuza mijloacele. Va minti, va rani si lovi, va folosi forta ca sa obtina ce doreste. S-ar putea sa nu isi dea seama cat de distructiv este. Va observa ca oamenii il parasesc si se va simit ranit.

Un copil care se va afla intr-o famile ce ii va oferi dragoste, atentie, hrana va creste fiind gata sa renunte la orice situatie care nu e buna pentru el. El nu va forta niciodata o situatie sau o persoana, pentru ca a invat ca cel mai bun lucru e sa te retragi/renunti si va gasi oamenii potriviti in viata."

Cred ca se intelege din sublinieri cam ce am vrut sa spun.
Iti doresc multa bafta in luarea deciziei; eu cred despartirea e cea mai buna solutie daca rana pe care ti-o produce se adanceste odata cu trecerea timpului.
Dealtfel, cred ca va fi foarte greu sa te desparti de prietenul tau. Astfel de oameni reactioneaza ciudat cand vrei sa ii parasesti; pozeaza in duri o vreme, apoi te implora sa te intorci, iar daca nu reusesc sa obtina ce vor trec la amenintari.
As indrazni sa intreb daca prietenul tau minte, daca iti trezeste neincredere, daca ai teama ca ai putea fi inselata cand nu esti prezenta sa ii umplii viata si sa-l faci fericit (Intreb toate astea pentru ca ma tem sa nu-l fi judecat prea aspru )
Numai bine!

Mi-este foarte greu sa inteleg ca suntem incompatibili. Cred ca nu vreau sa accept si ma intreb de ce oare, pentru ca il cunosc pe omul asta de atata timp, cum pot sa il las? Cum imi va fi viata fara el?
Stiu ca nu il pot condamna, insa il invinovatesc ca nu ma poate accepta asa cum sunt, fara sex oral si alte conditii.

Am citit parerile voastre si cred ca fiecare are dreptate in ceea ce afirma. Insa mi-este foarte greu, chiar imposibil sa ma desprind. Amandoi suferim mult, si ne tot amagim ca mai incercam- unul sa cedeze, altul sa dea mai mult. Si imi tot aman plecarea, ca doar doar ceva s-ar schimba.

Mi-este foarte frica si cand ma gandesc la o posibila alta relatie- oare va fi la fel? Daca toti barbatii sunt asa de doritori de chestia asta, nu am nici o sansa.

Aproape tot ce ai scris in sfarsitul mailului este adevarat. Am avut senzatie de la inceput ca ma va parasi daca nu voi fi langa el. Am fost departe de el o vreme indelungata-, si am gasit conversatii in mod explicit sexuale de-ale lui pe net. (L-am iertat pentru ca l-am scuzat ca a fost departe de mine; insa nu cred ca nimeni ar fi fericit sa descopere o conversatie asemanatoare intretinuta si lansata de "cel mai iubit dintre pamanteni")

M-a si mintit in legatura cu o fata, cu care vorbea la telefon ore si se vizita de vreo 2 ori, desi stia ca asta ma doare foarte tare. L-am iertat si atunci din acelasi motiv ca nu a fost langa mine (plecase in tari straine ca asa a considerat el, iar eu am stat acasa si l-am asteptat fara sa il vad mult timp. Nu stiu cum am trecut prin asta, poate de asta nu imi vine sa plec asa de usor ca stiu cat am chinuit- mai mult eu decat el; ma rog, si el in felul lui.

Ce sa mai zic? Sper sa am taria sa plec cat mai curand, deoarece e o agonie care ne termina pe amandoi. Si eu tot mai sper la sanse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

intr-un fel, sint de acord cu babyblue: dar problema nu e de incompatibilitate sexuala intre voi doi. Problema e ca el are un stil de a te aborda si de a se purta cu tine care pe tine te deranjeaza.
Chestia asta cred ca apare la multe cupluri "cu vechime" in care barabtii se considera suficient de apropiati de femeia lor cit sa treaca peste artificii, sa spuna exact ce vor si sa si insiste in sensul asta la cel mai propriu mod cu putintza. Uita ca, de fapt, ea e femeie, ramine femeie, si are nevoie in continuare de mult mai mult decit gestul fizic. Cumva, ei considera ca la un moment dat trece perioada "vrajilor" - iar o femeie are nevoie de ele si 40 de ani de convietuire.
Deci nu cred ca e vorba de incompatibilitate fizica. Cred ca a gresit el modul de abordare. Cred ca, daca ai fi cu un barbat care stie sa te atraga in jocul asta, ai fi capabila sa sari tu pe el de nspe ori pe zi. Asa, te simti folosita. De fapt, simti ca nu conteaza pentru el ce vrei tu. Faptul ca nu-i pasa ce simti tu doare... Astea nu-s probleme fizice, nici sexuale, sint probleme generale. La fel de bine, putea fi vorba de unde iesiti in seara asta: la film sau la meci.
Prefera sa isi impuna vointa in fata ta de fiecare data, in loc sa te convinga sau sa gaseasca o cale de compromis.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Iubirea adevarata inseamna daruire totala, trup si suflet.Sustii ca-l iubesti mult...nu traiesti sentimentul de a-ti fi atat de drag omul de langa tine incat sa iti doresti sa atingi fiecare cm al lui?

Spui ca te doare sufletul cand te gandesti ca el e in stare sa renunte la dragostea voastra, doar ca nu-i satisfaci placerile.Reciproca oare nu e valabila? esti tu cea gata sa renunti, pt. ca simti ca nu poti sa-i oferi ceea ce el asteapta de la tine, femeia pe care o iubeste.

Te-ai gandit ca poate va urma un altul, care iti va cere "fantezii sexuale" de alta natura? Sau mai rau..un altul cu care sa ai surpriza ca nu "va potriviti" la pat, ca nu-ti place mirosul pielli lui, etc...

Iti doresc sa fii nu doar rationala in a decide, gandeste si cu sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Stati , mai fetelor, ca ceva nu merge aici: daca ea nu se simte implinita, nu- face placere, cum o puteti sfatui asa?
Draga mea, se poate trai si fara sex oral, chiar foarte bine, si poti avea iubire, si legatura sufleteasca foarte puternica si armonie, si comunicare! Te asigur de asta, din experienta! Important e sa stiti amandoi ce-si doreste celalalt, ce-l face fericit, insa sa nu faceti nimic din obligatie, mai mult de teama unei parasiri. Asta nu e sanatos ddeloc intr-o relatie.

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ailiv, din punctul me de vedere voi doi nu va potriviti si indraznesc sa spun ca nici nu va iubiti cu adevarat. Cand iubesti cu adevarat nu poti sa ii ceri celuilat sa faca ceva ce lui nu ii place, ba mai mult decat atat nu stiu cum simte el placere stiind ca in acel moment tu faci ceva din obligatie. Nu pentru ca simti ci pentru ca el te obliga sa faci asta. E sadic cumva?
Nu zic ca e vinovat...nu e, fiecare om simte asa cum simte...doar ca voi nu simtiti la fel intr-o chestiune foarte importanta din viata unui cuplu. Si nu e numai vorba ca nu simti la fel e vorba ca esti obligata sa faci lucruri care nu iti plac. Am intels ca a si conditionat casatoria de acest lucru. Absolut oribil si obscen...daca dragostea lui pentru tine nu e mai puternica decat o placere de moment...nu inseamna ca el e vinovat dar inseamna clar ca tu trebuie sa mergi mai departe.
Un barbat adevarat face o femeie sa simta nu o obliga la nimic din ce nu simte. Iar daca el nu e multumit si inca isi doreste acel ceva, in speta sexul oral pe care nu il primeste de la tine...ar fi trebuit sa iasa din relatie inainte de a te obliga. Ar fi fost un mod elegant si frumos de comportament din partea lui.
Dar cum el nu a facut gestul e timpul sa il faci tu. Si sa nu te sperie faptul ca e posibil ca toti barbatii vor asta....e foarte posibil ca intr-o alta relatie sa simti sa faci fara sa nu ti se ceara. In viata nu suntem siguri de nimic...dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti dai o sansa de a-ti redescoperi respectul de sine.
De fapt asta te doare cel mai tare...ti-ai pierdut respectul de sine prin ceea ce faci impotriva vointei tale.
Religios vorbind, sexul oral e un mare pacat....si e foarte probabil ca samanta ortodoxa semanata de parintii tai in sufletul tau sa fi rodit. Nu o lasa sa se piarda, mergi la un duhovnic si cred eu ca te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa mergi pe drumul cel bun. Dragostea inseamna mult mai mult decat placere fizica....iar daca tu simti asa...e pacat sa te limitezi in ceva frustrant si umilitor...doar in ideea ca el se va schimba in bine sau tu in rau.
Deci, concluzionand sfatul meu ar fi urmatorul: mergi la un duhovnic bun, vorbeste cu el...si daca simti crstineste mergei pe un alt drum.
Daca te pot ajuta cu mai mult imi poti scrie pe PM.
Doamne ajuta! Si nu uita ca tot acest rau s-ar putea sa fie spre bine si spre salvarea ta duhovniceasca!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Doamne ajuta! Si nu uita ca tot acest rau s-ar putea sa fie spre bine si spre salvarea ta duhovniceasca!

asa, corect.
sexu' e pentru procreere, nu asha, degeaba.... preacurvie. Nu?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ailiv, cu prezervativ ai incercat? Incerci cu gust de banane, capsuni, ce-o mai fi, si poate rezolvi problema.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:

asa, corect.
sexu' e pentru procreere, nu asha, degeaba.... preacurvie. Nu?

Elise & BBLisa

N-ai intels, nimic Elise, nici acum si nici in mesajele mele anterioare. Nu-ti mai bate capul!
Si nici n-o sa intelegi nimic daca nu o sa realizezi ca nu suntem nimic fara Dumnezeu!
Si da in ce traieste ea acum e preacurvie..pentru ca nu sunt casatoriti! aliliv, sunt sigura ca stie asta.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by larissa_79
Religios vorbind, sexul oral e un mare pacat....si e foarte probabil ca samanta ortodoxa semanata de parintii tai in sufletul tau sa fi rodit. Nu o lasa sa se piarda, mergi la un duhovnic si cred eu ca te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa mergi pe drumul cel bun. Dragostea inseamna mult mai mult decat placere fizica....iar daca tu simti asa...e pacat sa te limitezi in ceva frustrant si umilitor...doar in ideea ca el se va schimba in bine sau tu in rau.
Deci, concluzionand sfatul meu ar fi urmatorul: mergi la un duhovnic bun, vorbeste cu el...si daca simti crstineste mergei pe un alt drum.
Daca te pot ajuta cu mai mult imi poti scrie pe PM.

Salvarea duhovniceasca?
Tu ai impresia ca preotii nu fax sex oral cu nevestele?

Elle_seb

Mergi la inceput