Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

nemary-multumesc pentru sugestie. ma duc chiar acum sa-mi iau ceai. poate asa imi trece

23+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

va salut si eu.am stat aseara pana la 12 si-am tot citit din urma si azi ,iar vreo juma de ora ca vad ca aveti spor .

in primul rand LA MULTI ANI !!!!IRLANDEZA SA FI FERICITA,SA AI O SARCINA USOARA,BEBE SANATOS SI TOTI CE-TI DORESTI!!!

NADIAfelicitari pt flacau,sa-ti creasca mare ,sanatos si frumos
EMILIA felicitari si tie pt gagica(asa...sa tinem balanta in echilibru,ca iar ne-au intrecut baietii)sa fie frumoasa si ascultatoare.

intr-o vreme se vorbea de 'cutiutele muzicale'.am gasit pe-un site la 17 lei volumul si am vazut ca mai au si cd-uri cu povesti.( SUNT PE be be lu sul tau.ro scris impreuna)

MEDA pt acid eu pap o banana si-mi trece.si apropo de pozele de la eco...sunt asa frumoase,le-a vazut si sotul meu si-a fost uimit,adica 3 pitici??? si cum stateau ei unu peste altu...tare frumos...
si sa nu uit de tine,MIRI,insanatosire cat mai rapida lui Bruno...saracutul...ma gandesc ca pt noi adultii e greu de suportat o raceala...
in rest va pup pe toate si sa aveti un WE cat mai placut

iulia 24+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Nadia, bine ai venit printre noi. Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme, dar o sa treci mai usor peste ele cu ajutoarul familiei si al nostru. Sarcina usoara in continuare si te mai astam sa ne scrii.

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Va multumesc mult pentru ca va ganditi la mine.E f important sa stim ca exista persoane care ne vor binele.Am vazut un reportaj cu un bebe nascut la 25 sapt si am zis ca voi sta in pat chiar daca mi-e f greu.Nu vreau sa risc nimic.Si eu aveam contractii cand mergeam chiar pe distante mici.Am vazut ca mai sunt cateva fete carora li se intareste burta de la mers.Va rog mult sa stati in pat sa nu patiti ca mine.Eu nu mi-am dat seama ca aceste dureri sunt contractii decat atunci cand medicul mi-a zis ca mi s-a deschis colul.Va pup.

danonique 25+

Mergi la inceput

emiliapop, felicitari pt.fetita. ma bucur mult pt.voi ca o sa aveti pereche, mai ales ca va si doriti asta. Multa sanatate si sa cresca mare si frumoasa.
Miri sanatate multa lui Bruno, sa se faca bine cat mai repede si sa nu racesti si tu.

Bebelinei mele ii place muzica rock de cate ori ascult genul asta se zbantuie de numa-numa. Cand ii pun cutiuta muzicala sta linistita sau doarme.

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Meda, aveti niste poze superbe, iar bb-ii din burtica ta sunt asa de haios aliniati. Am citit aseara o stire cum o tipa care a facut FIV si-a dat doctorul in judecata pt.acum are gemeni.
Lala si Nadia, felicitari si voua pt.bebelusii sanatosi.
Shose, felicitari pentru cele 20 de saptamani scurse. mai avem putin, putin si o sa ne tinem in brate bb dragi.

Mari 21+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

hello tuturor! mi-au oprit gazele si nu mi-am baut cafeluta si-s ingrozitor de nervoasa...am vrut sa dorm mai mult dimineata si m-a trezit intai o colega care-si sorbea cafeaua si apoi...bb. era activ si ma-nghiontea de zor. AS BEA O CAFEEEEAAAA!!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Abia am facut oki, pe motiv ca azi noapte nu am putut dormi deloc Abia la 7 am reusit sa inchid okii si sa adorm (asta din cauza ca aseara am avut o aniversare si am baut 2 Pepsi la jumatate).
Danoniq imi pare rau, dar pentru bebele tau ai sa vezi ca nu-ti va fi asa de greu sa stai in pat! profiti acum cat mai poti, ca dupa ce nasti...nu prea mai ai timp de relaxat
Alina, Miri astia sunt pupici pt copilasii vostri! Multa, multa sanatate! Doamne, ma gandesc de pe acum cum ma voi descurca eu daca bebe va raci sau mai stiu eu ce? Cred ca nu voi sti pe ce sa pun mana
Angi deja faci bagajul pt spital? Va spun sincer ca mie parca nu-mi vine sa cumpar nimic nici pt bebe, nici pt mine...si nu e vorba de superstitie...cred ca am o retinere, dupa ce mi s-a intamplat data trecuta Parca nici nu siu ce hainute i-ar trebui...si asta din cauza ca inca nu am avut curaj sa ma uit la cele de data trecuta si sa vad ce ar mai trebui
Meda eu iau rennie pt arsuri; mi-a recomandat dr ginecolog si am vazut mai multe reclame ca-s bune pt arsurile gravidelor.
Doamne, Mari, il da in judecata?!?! Pai ce ar fi rut, ca eu nu inteleg: ori numai unul ori niciunul???? Ce tampita!

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Multumesc fetelor inca o data de aprecieri, sinteti tare draguteIar in ceea ce o priveste pe tipa care si-a dat dr in judecata, e Foarte tare frate... ajungi sa faci fiv ptr ca altfel nu se poate sa ai bebei, se presupune ca-ti doresti lucrul asta din moment ce recurgi la asa ceva.Iar faptul ca Dumnezeu a ajutat-o , a reusit si ca va avea 2 puiuti , ar trebui sa o bucure enorm nu sa fie suparata pe dr.Nu am mai auzit asa ceva.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Mai fetelor , ia spuneti-mi si mie ce e cu depilatul la nastere , ca pe mine ma ia cu frig daca se baga cineva in padurea mea tropicala umeda ... e chiar musai !? Adica se scandalizeaza doctorul daca esti oama din Neanderthal ??? Holandezii nici macar nu se sinchisesc de asemenea detalii . Am sa intreb , de curiozitate , dar mira-m-as sa-mi ceara cineva sa ma prezint la brazilian .

Mergi la inceput