Cafea cu aroma de femei -8
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaradu spune:
principe, secretul gustului e un fel de delikat, dar cu mai putin sare si legumele mai mari. dar consome de pui ce e? si cum adica smantana dulce??? e si smantana sarata/acra/amara?? acu' vorbeste blonda din mine. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
principe spune:
offffffff ionico,
io sunt analfabeata,dar tu?
consome= zeama dupa ce fierbi pui ,legume etc
smintina este dulce si acra ( fermentata)
cea dulce este extrasa din laptele dulce si nu este fermentata,iar cea acra este obtinuta prin smintinirea laptelui fermentat sau laptelui acru.
din smintina dulce faci frisca si altele ,smintina acra o maninci cu mamaliga si brinza.
ai bagat la tartacuta?
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
aidaciolac spune:
IOANA este si la noi smantana duce. Eu am luat de la Metro si are doar 15% grasime si e UHT si doar asa am putut sa ii dau si lu Emma care este mare iubitoare de smantana. (doar e pisica)
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
ioanaradu spune:
pai da ... eu stiam ca la noi smantana dulce e cea UHT, dar eu o folosesc strict la frisca sau la praji. ma gandeam ca poate la principe o mai fi si altfel.
apropo aida ... m-am uitat pe pozele din vara, cu pisicuta. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
A_Iulia spune:
La sfaturile voastre am fost azi cu Vivi la spital. Nimic nou, doar ca i-a schimbat antibioticul, i-a dat unul cu spectru mai larg.
Iar are 39.5.
cica inca vreo 2 zile sa mai vedem.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Gatul e rosu dar fara puroi, nasul e blocat complet - am luat Karvol, cica pot sa-i fac si inhalatii dar doar in perioada afebria (cum de altfel mai si gandeam).
O mai astept un pic ca de o ora i-am dat paracetamol, si am sa execut un supozitor (care mereu aduce linistea).
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Adina si soricica
si fa-te bine ca am o pisica care vrea sa te pape ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Pai si eu sunt cam la fel, cu durere de cap si nasul infundat, cred ca am acelais virus doar ca nu fac febra ca soricica.
Uff cand ma gandesc ca poate dura distractia asta 7 zile...of of. suntem in a 4a.
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
quote:
Originally posted by ina78
Buna dimineata ... Parca va trezeati mai tirziu?
Stefania, am corectat numarul capitolului ... adormeala.
Andreea nu ai mai visat ca ti-a facut Adina voooo-doooo (stai sa numar sa vad daca am pus toti oooo) Si ce faci in we cu familionul?
Pai iti explic eu ... ce ai pierdut: Andreea are cosmaruri cu un fost macho (cum s-o scriesau cum o fi), Adina a reusit sa scada febra soricelului ei, Aida cu pisica chefuiesc dupa analiza buna, D-na W e tare ocupata cu dirigentia si noile clase (cred ca-s mai cuminti ca noi oricum), Principe ne face pofta cu sarbatori si zile de petreceri si costumatiii super (ne-a pus poze cu micul print), Maru a fost foarte serioasa ieri (sau asa-mi paru mie), cred ca nu prea a avut timp de cafelit... Si .... o sa-mi mai amintesc... dar acu`-s obosita ca e dimineata.
Si inca ceva... am inteles cu doua capitole 7 (ca nu corectasem numarul) dar cu doua 8, ce e?
eu - Ina- puiutul meu
hei, ma confunzi, eu nu sunt niciodata serioasa!
sa va zic ce trasnaie am facut ieri
am in office un tip iranian, bestial tipul, imbracat la 4 ace zi de zi, miroase bestial, arata McDreamy. E unul din creierele de la proprietate intelectuala. a cerut un nou laptop, eu n-am avut habar, si vin astia cu deliverul....ma duc la el si ii zic ca re ceva gifts de ridicat dela mine de la receptie, el se uita suspect la mine, eu continui tocmai ce a trecut Santa Clause pe la noi si ti-a lasat ceva...el in stare de soc, eu iar, hai sa iti iei pachetele. Ma rog, dupa cateva momente de ezitare se hotareaste sa ma urmeze si ..surpriza, ii venise laptopul.
A fost un dragut sa deschida pachetul la office-ul meu si sa ma uit si eu la jucaria aia bestiala pe care a primit-o.
Ii zic: nu m-ai crezut ca ai primit cadouri! La care el zice: come on, cum sa te cred ca a venit Santa?
poor guy! a dat de mine!
Doamne'ajuta!

sau cum o fi), Adina a reusit sa scada febra soricelului ei, Aida cu pisica chefuiesc dupa analiza buna, D-na W e tare ocupata cu dirigentia si noile clase (cred ca-s mai cuminti ca noi oricum), Principe ne face pofta cu sarbatori si zile de petreceri si costumatiii super (ne-a pus poze cu micul print), Maru a fost foarte serioasa ieri (sau asa-mi paru mie), cred ca nu prea a avut timp de cafelit... Si .... o sa-mi mai amintesc... dar acu`-s obosita ca e dimineata.
-