Cafea cu aroma de femei -8
Raspunsuri - Pagina 4
fannna2003 spune:
quote:stiiiim....salut vecina!...si noi tot la casa
Originally posted by Adina Iulia
Noi stam in Bacau.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
ina mie nu mi se pare km 5 zona cea mai convenabila. Este foarte aglomerat.
Eu am alta viziune , zona spre Ovidiu. Care e satul ala imediat la iesire?Palazu mare?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
ioanaradu spune:
hai ca a facut si matei febra, de la vaccinul de ieri. deci ne luam de mana cu vivi.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
noi n-avem nici o sansa sa ne luam pe langa bucuresti, ca preturile sunt imense. in plus, de oriunde ai veni, cand intri in bucuresti faci cel putin 1 ora de la intrare, in oras. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ina78 spune:
Palazu (cred ca e cu z ... parca
). nu mai este sat ci face parte din Cta. De zona aceea ziceams si eu ca s-au facut niste cartiere de vilutze. Ins ... am inteles ca sint facute cam la serie.
Iar individual teren nu prea s-a mai vindut.
Si merge pina la Ovidiu.
Offf... fetelor... nasol cu febra asta. Incep temeri si frici... legate de bebitz.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
ina chiar asa nu ai pic de incredere in tine? Sigur ca o sa te descurci , nu te mai gandi aiurea. Mai bine mananca un vittelo parmegiano , ca mie mi-a ramas gandul la el
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
ina78 spune:
Polo parmegiano am papat zilele trecute, dar nu strica o reluare. Imi place mai mult carnea de pasare.
Insa azi cred ca nu am timp de cina in oras. Ajung la 20.30 acasa.
eu - Ina
- puiutul meu
andrath spune:
Sunteti de speriat!!!
Toata ziua sporovaiti de nu poate omu' sa sa tie dupe voi...
Vreau si io o d-aia...parmegiano.
Servesc si la domiciliu??
Inuto, vreau si io rectificari la moi: DN 28 mai 1975
Stefan 8 decembrie 2005
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
ina78 spune:
Andreea am corectat.
Ne cafelim de zor. pai ce vrei sa dormim in front? Doar sint la serviciu. sa profit. Ca dupa ce iontrui in conced. de maternitate, n-o sa mai am bani de lumina si internet cu 8 mil ai lor. 
Fetelor: o provocare. Am ciuperci proaspete. Vreau ciulama. Cum fac. Eventual cu carnitza de pasare. Help... cu retete. Vreau s-o surprind si pe mami a mea. Ca stie ca eu nu fac (doar pap ) ciulama. Vine in we la noi.
eu - Ina
- puiutul meu