Cafea cu aroma de femei -8
Raspunsuri - Pagina 15
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
D-na W si te-ai multumit cu atit. Eu ma intorceam si pe spate si ceream continuare.
eu - Ina- puiutul meu
Pai in ce pozitie crezi ca voia sa ma maseze pe sani?Io m-am intors,ca o clatita,de pe fata pe spate,ca de,credeam ca ma maseaza nu ma ...aia la cap.Macar de arata mai ca lumea.Mama lui de chior!Asta ma 'vedea' cu deshtele mai bine ca altii cu ochii.Vreti sa va fac programare la el?Ca io-s fata de treaba!

O trimitem pe Iulica,ii scoate asta si celulita din oase nu numa' din tesuturi.
ina78 spune:
Cred ca si Adinei i-ar face bine... Adino poate restimuleaza masajul lui circulatia .... si scapi de "raceli".
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Vedeti sa nu veniti toate deodata,ca si el e doar un om,porc,ce-i drept.Sa nu-l solicitam prea tare ca-si luxeaza mainile.
aidaciolac spune:
Mey W 

da' stiu ca am ras ...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Fetelo cerem ajutor.
Emma pt PET a primit pisica de la Mini Blue , dar nu are nume inca si nu se hotaraste. Nu ne ajutati voi cu niste nume frumoase de pisica fetita?
Pisica o puteti vedea la poze la septembrie 2007
Asteptam raspunsuri ![]()

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Wendy, pai iti zic io sigur ca ala numa' orb nu era. 
Aida, vad ca Marie deja e luat...Lady? Wendy?
sau mai cultivate: Mao, Dalila, Picasso, Afrodita ![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wendy, pai iti zic io sigur ca ala numa' orb nu era.
Aida, vad ca Marie deja e luat...Lady? Wendy?sau mai cultivate: Mao, Dalila, Picasso, Afrodita
Adina + Olivia Q1.04
Cum sa-i spuna 'Wendy'?Io ma pish in nisip?Sa-i spuna 'Friendy' ca la sub. asta a tunat si ne-a adunat.
aidaciolac spune:
gata am reusit.
Din 16 nume de pisici a ales Adolonso Papic 

A zis ca nu conteaza ca e nume de baiat ca ea tot pisicuta e.
Multumim 

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
ina78 spune:
Am vazut pisicile... frumoase foc. mama ... ce nume lung. Tine-l bine minte... Daca Emma asa a vrut.
Fetelor daca va zic ce facu-i... am facut sol. cu zahar si am pus in par unei colege ... ii stateau niste fire ... ca dupa electroshoc... si am ris cu lacrimi. va dati seama ce a iesit. Coafor ambulant cu zahar. Saraca fata.
eu - Ina
- puiutul meu