Aspirante optimiste > 20 (163)
Raspunsuri - Pagina 7
anaxena spune:
buna dimineata
m-am trezit ma duc sa ma fac frumushica si am fugit la romexpo la bucuresti ca e targ de coafura cosmetica si moda
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Korrinna79 spune:
Marryan, Bujo, Oanasm va multumesc mult. Si noi speram sase intample curand, poate cu tratament si cu o minivacanta la manastiri se va rezolva :). Va pup si multa sanatate si voua.
kitzy spune:
Buna dimineata!
Am vorbit ieri cu doctora si abia luni ma duc la ecograf. Asa ca trebuie sa mai astept pana atunci. Ieri am avut asa o senzatie de greutate in burtica, e normal? Stiti careva?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
ioanara23 spune:
kitza bineinteles maica ca e normal! 

te asteptam la Odisee iubita! trebuie sa fii calma si relaxata! asa ii place lui bebe!
ioana
poze samburel
andreutza23 spune:
neata!
ce fac fetele?
mie imi e frig si somn si n-am chef de nimic. si m-am si enervat si dim venind spre servici pt ca s-a ajuns si la noi in oras la un trafic infernal.
cred ca azi plec la bucuresti sa incerc sa ii gasesc cazare sora-mii.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
kitzy spune:
Ioana merci 
Cu relaxatul e un pic mai piperata problema, dar pe cat pot incerc sa fiu mai calma. Ieri la lucru m-a cam durut burtica cand stateam in picioare si aveam impresia ca imi cade jos, parca se agata un bolovan de ea. Cand stateam jos n-aveam nici o problema asa ca am incercat sa stau jos cat mai mult, noroc ca n-a fost lume multa si mai aveam o colega care mai facea treaba si chestia naspa a fost ca n-am avut nici no spa la mine. Azi ma simt mai bine, mai am senzatii de greata cateodata, ma ingrijoreaza ca sanii nu ma mai doar asa tare k zilele trecute, inainte abia daca-i puteam atinge si de vreo 2-3 zile incoace simt disconfort doar cand cobor scarile. Sau imi fac eu griji degeaba?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
claudela spune:
Am venit si eu la o cafeluta...
Cate un pupic pentru fetele optimiste si nu numai...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
ioanara23 spune:
draga kitzica:
1. era uterul ingreunat de bebelin cel care iti exercita presiunea in burticutza
2. nici io nu mai am durerile de sani tot timpul....uneori doar o sensibilitate la buburuze, alteori ii simt grei....eu cred ca e firesc...poate aici ne mai ajuta alte fete, care stiu mai bine....
xena, clau 

ioana
poze samburel
kitzy spune:
Fetelor, care mai veniti cu sfaturi? Ca eu cred ca o s-o iau razna pana ajung la medic.
kitzy spune:
Ioana tu cate saptamani ai?