Aspirante optimiste > 20 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

fecian felicitari pentru cele doua liniute!!iti doresc tot binele din lume,sarcina usoara.
la mine din pacate si-au facut aparitia primele simptome de CM,deci nu a fost sa fie luna asta,desi eram destul de sigura ca luna asta am reusit,pentru ca ma simteam la fel ca si atunci cand am fost prima data graviduta.
toate fetele

http://tt.lilypie.com/ZgGmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Marryan !! Nu am mai scris de mult, dare de citit va citesc de fiecare data cand am timp. Am si fost prinsa in multe proiecte, scoala, servici, etc. Toate imi ies, mai putin proiectul !! Dar, ca o optimista ce sunt, mai trag nadejde ca o sa se intample.
Am vazut ca ai avut probleme cu candidoza, sper ca esti mai bine!

Kalosalina, am vazut ca ai deja 21 de saptamani , ce repde trece timpul!

http://tt.lilypie.com/VsW2p3.png/ iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anaistoimbratisare din partea mea....da cica am avut o cadidoza dar la anlize sa depistat ca nu am nici candidoza si nici infectie urinara ci doar leucocitele un pik marite, si mai ales scurgerile care le am a mai zis ca poate fi de la sarcina cica si asa de devrme pot aparea ceea ce eu inca nu cred pina nu vad II pronuntate....
ma bucur ca iti es proiectele bine si stiu ca si bb va fi incurind ai incredere mare in Dumnezeu si asa va fi sunt fr sigura!
tin pumnii strinsi sa fie cu ochisori

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello fetele !!!

fecian (fata care la un moment dat s-a suparat pe noi daca imi aduc eu bine aminte ca zicea ca nu bagam fetele noi in seama) si ma bucur tare pentru tine ca ai reusit si acum esti , sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si fara probleme.

oanasm, si sper sa aduci o veste buna aici peste cateva zile.

korrinna79 bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta.Iti urez CASA DE PIATRA si toate cele bune !!!

pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

M-am hotarat! Am programare la Dr. Nayel, luni. De abia astept, desi trebuie sa recunosc ca am ceva emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Felicitari Fecian pt bb. Sper sa mai apara gravidute.
Eu am avut azi o sedinta si n-a reusit sa intru.
anaxena vreau sa-ti spun ca te invidiez pt ceea ce faci (dar nu cu rautate) De cand ma stiu mi-ar fi placut sa lucrez intr-un salon, imi place foarte mult ca inventez fel de fel de coafuri si machiaj. Poate am sa pun odata niste poze cu "creatii" de-ale mele. Tu si lucrezi sau doar administrezi salonul?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ohooo...fetele dar ce ati mai scris...aveti viteza la degetele......eu is pe acasa ca de cand cu frigul asta mai greu mai ies afara...azi am fost de mi-am dat si eu o restanta si ieri la fel...le-am luat mai am cateva pt in iarna pe care sper sa le iau...
fecia...felicitari pt sarcina...sanatate multa si o sarcina usoara si frumoasa iti doresc...
eu nu am noutati doar ca sunt in ziua 3 de ciclu...bebe nu stim daca mai urmeaza sa mai facem anul asta ...nu stim cum ne vom descurca si cu banii si cu bebe...ma gandeam sa mai stau pana termin facultatea si pe ura sa imi bag somaj...ce zici am sanse asa? mai vedem ce si cum...in rest va pupacesc pe toate...

bebelinul mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bebi nu faci mare lucru cu somajul. Daca ziceai ca astepti pana te angajezi era o treaba dar asa.... Oricum o sa iei indemnizatia de crestere a copilului daca esti studenta. Cat mai ai pana termini?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

bujo...sunt ultimul an de facultate...si u stiu ce sa fac...ma crezi ca vreau un copil...dar pe de-o parte mi-e asa putin teama...mi-e frica sa nu aibe tot ce are nevoie...ma gandesc ca doamne cumva sa nu beneficiez de banutii aia...tu ce zici? ce sa fac...

bebelinul mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicia ma bucur extraordinar de mult pt tine! Felicitari! Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa ai parte de o sarcina minunat de usoara si de un bebic sanatos!

Hai, fetelor, cine urmeaza?

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput