ajutati-ma cu un raspuns.urgent!
Raspunsuri - Pagina 2
louisea spune:
Akemi - eu mi-am facut buletinul si pasaportul anul trecut tot cu imputernicire facuta la ambasada: o imputernicire pt cartea de identitate si una pt pasaport.
Si persoana care s-a ocupat de ale mele a avut ceva "dificultati" dar s-a rezolvat cu o mica cotizare
Ma uitam pe http://www.pasapoarte.ro/index.php ca scriu despre imputernicire la pasaport dar nu si la cartea de identitate
Da un search pe google cu "carte de identitate imputernicire" si vezi ce-ti apare. Eu am vazut de ex ca pe site-ul ambasadei Romaniei la Londra scrie http://londra.mae.ro/index.php?lang=ro&id=18115 .. Ai putea de ex sa suni/trimiti mail la ambasada la voi si intrebi..
voicu_bebi spune:
revin la acest subiect si sper sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri
am auzit cum ca daca imi pot baga somaj dupa ce iau licenta in iulie in termen de 60 de zile de la absolvire as putea beneficia de indemnizatie ...adica ca sa pot beneficia de indemnizatie ideal ar fi ca eu sa nasc cu 2 luni inainte de terminarea somajului ,la absolventi somajul fiind de 6 luni...ca trebuie sa am dupa nastere 42 de zile si indemnizatia mi-ar veni normal din a 43 zi...asa este beneficiez de indemnizatie in aceste conditii?sau cum trebuie sa fac sa nasc in ultimele 2 luni din somaj sau dupa somaj?
Sotie fericita si in curand viitoare mamica
voicu_bebi spune:
chiar nimeni nu imi poate da un raspuns la intrebarea mea...?vreau sa stiu ce am de facut ...
Sotie fericita si in curand viitoare mamica
marius spune:
Ti-am raspuns la mail.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
soanso spune:
buna seara ,
as dori lamuriri cu privire la obligatiile ce-mi revin catre casa judeteana de pensii in situatia urmatoare:
in 01.05.2005 mi-am dat demisia de la firma la care am lucrat cu contract de munca timp de 4 ani jumate.
din 05.05.2005-30.10.2005 mi-am platit contributii sociale ,in baza contractului de asigurare ,ulterior acestei date am depus acte pt concediu prenatal .
momentan beneficiez de CIC pana la data de 20 .12.2007 .
azi am primit de la Casa JUDETEANA DE PENSII ,o decizie referitoare la obligatiile de plata si calcul accesorii , restanta de 2152.5515RON (1684 RON contributii la asigurari sociale,468 RON dobanzi si majorari de intarziere )restante stabilite conform legii pe perioada 05.05.2005-31.308.2007 .
intrebarea mea este daca tb intradevar sa platesc acesti bani avand in vedere ca nu am fost informata de faptul ca ar tb sa-mi platesc ceva pe perioada in care am beneficiat de CIC.
multumesc,astept raspuns!
SOSO (20 dec 2005)