Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by mihutaquote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by mihuta
bey, la pat cu voi ! cum va da doctorul vreo veste buna, va apuca cheful de plimbare, cumparaturi, nunti !Mult a fost putin a ramas!
31s +
Sophia
Mari vorbe ai grait
anca33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Din fundul putului intelepciunii scoase !31s +
Sophia

anca
33+Maria

poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
creem spune:
Pussi...felicitari pentru vestile bune!
Anca..nu stiu cum sa nasc..sunt intr-o dilema totala, cand ma hotarasc pentru naturala, imi povestesc x persoane ce nasol si riscant e, si invers...cred ca m-a razgandit de 10 ori pana acum, si deja ma streseaza.
Dany...eu mai scriu din cand in cand cate sapt am, dar cateodata trimit fara
31+
creem spune:
Anca si Pussi, ca voi aveti experienta, mi se incordeaza, burtica prin parti, parca e bb, dar parca se incordeaza prea mult, se intareste
dar nu ma doare nimic...sa fie contractii?
mihuta spune:
Creem, daca se intareste toata burta in partea de jos e contractie, daca se incordeaza doar o parte a burtii si trece e posibil sa fie bebele.
31s +
Sophia
Vasari spune:
Da, Creem, si eu zic la fel ca Mihuta. In plus daca nu e dureros nu e periculos
. Uite ca vorbesc si-n rime :P
34+ 
mihuta spune:
Vasari, cred ca sarcina ti-a dat un boost la creativitate ! Si mie, de altfel, ca de doua zile ma leagana ideea de a tricota ceva pentru bebe...
Dar nu prea stiu ce si cum (adica stiu ochiurile ca am facut la lucrul manual dar mai departe de capitolul fular n-am ajuns...)
31s +
Sophia
Vasari spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Vasari, cred ca sarcina ti-a dat un boost la creativitate ! Si mie, de altfel, ca de doua zile ma leagana ideea de a tricota ceva pentru bebe...
Dar nu prea stiu ce si cum (adica stiu ochiurile ca am facut la lucrul manual dar mai departe de capitolul fular n-am ajuns...)31s +
Sophia

Da, pai azi am si reusit sa lucrez ceva :))
34+
Vasari spune:
Eu la ora asta fac bagaje si curatenie prin casa. Sper sa termin pana la 2. ![]()
Somn usor in caz ca nu mai intra nimeni pe forum la ora asta si ne auzim luni. 
34+ 
Lala_D spune:
Felicitari pussy pentru bebeline, ce marisoare sunt 
Danny este normal sa mai existe diferente intre masuratori, bebelusii cresc in salturi 
Anca stai in continuare linistita , ma bucur ca si-a revenit colul tau
iar Maria mai are inca timp sa se intoarca.
Oare ce o face Camelia ca nu a mai intrat saptamana asta ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)