Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Petro, deja papam solida? mama mia, ce a trecut timpul, de fapt stai...are 6 luni aproape nu? Dragalasa, dintisorii au inceput? de vorbit ceva?

Andreia, am cumparat cam tot, mai am maruntisuri. Nu am vrut sa ma las pe ultima suta de metri si bine am facut pt ca deja nu mai am rabdare la cumparaturi. Nu am aranjat insa nimic pt ca nu avem loc in casa asta, o sa ne mutam iar iemdiat dupa ce nasc...si o sa fie doar pt un an caci la anu' ne intoarcem in .ro (slabe sanse sa mai schimbam planul de acum). In .ro o sa aiba camera ei, o sa ne ocupam din decembrie cand mergem pt botez.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mai Petro, si voi v-atzi facut Donsoare mari! Ce trece timpul.........numai asa realizam, uitindu-ne la copii cum cresc!
I-i place mincarea diversificata?

Andra, f bine ai facut ca ai luat cele necesare. Si deci, v-atzi decis: va intoarceti in tara. F. bine. Stiu ca va doresti mai de mult, dar vezi ca bb Theo a vrut sa se nasca la Londra Si deci, de Craciun petreceti la botez?-)

Cred ca de mult n-am mai fost sub. asta asa activ ca azi:-)

Mergi la inceput

Chiar ca ne-a pus in miscare Flori!

Andreia, nu putem face botezul decat dupa Craciun caci e post. O sa-l facem in ianuarie, dar mergem acasa de sarbatori (eu intentionez sa mai si raman cu fata o luna-doua dupa).

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai cu asa vesti bune, ne vine cheful de vorba ... la petrecere sa nu ne inghesuim ?

Da, pare sa-i placa ... se linge pe botic cam asa.

andra - da, face 6 luni pe 10 mai ... a trecut timpul ... E fetita mare ... se rostgoleste de pe spate pe burta, trebuie sa o supraveghez ca nu mai sta locului, si-a descoperit piciorele, dar inca nu le duce la gurita, mai e putin .. dintisorii inca nu, dar semne sunt, o mananca gingiile, saliva etc.

E o fetita cuminte si jucausa, mananca, doarme (si nooaptea si ziua), ii place la baita si la plimbare.

Te cred ca de-abia astepti sa o vezi, sa o strangi in brate ... e o bucurie imensa. Nastere usoara ... cum vei naste, natural, cu epidurala? Noi deja ne gandim la bb2 .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Ce dulce e...si ce mare!
Sper sa nasc natural, depinde cat de incapatanata o sa fie beba...

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

hahahahaaaaa ... da, stiu, arata de 8-9 luni ... are 8,600 kg si 70 cm.

Nastere usoara iti doresc si un travaliu cat mai scurt ... nu de 12 h ca al meu, eu fara epidurala nu stiu daca as fi suportat durerile ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Chiar ca s-a animat subiectul nostru Am lipsit 40 min ca mi-am pus utrogestanul si am stat in pat si cand ma intorc...aproape 2 pagini scrise!!!

Petro,ce dulce e Silvia Aveti fetita mare de-acum,daca deja ati inceput diversificarea!Sar'mana pentru urari

Andra,deci ati cumparat tot pt beba voastra!Doamne,abia astept sa ajung si eu la momentele alea cand o sa incep sa cumpar,ca de cand ma tot uit eu dupa lucruri de bb-i(apropo,pe 1 mai se implinesc 6 ani de cand am facut primul test in speranta ca am ramas insarcinata...deci de 6 ani ne chinuim pt bb).

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Va invit la un capitol nou aici

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

am revenit............doamne ce mult ati scris...........
sa va spun cate ceva despre mine, fiind noua........
m-am nascut in odobesti. am locuit acolo mult timp. acum locuiesc in baia mare.
vin vara an de an la odobesti. de la revelion si pana in clipa in care plec numar zilele.
ce sa va spun.......imi e un dorrrrrrrr. abia astept sa ajung.
a ...sa nu uit data nasterii: 3 noiembrie.
daca este cineva din odobesti...as vrea sa-mi spuna. imi face bine sa vorbesc cu cineva de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Va salut si eu cu mare placere, nu am mai fost demult pe aici!
sper ca sunteti bine toate!
am avut si surprize placute pe aici!
viitoare mamici!
va urez numai bine la toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput