Timisoara...Impreuna! ( 54)
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
katik
impreuna cu fericire si sanatate!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
doris ati facut testul de alergie? Ala cu intepaturile

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
doris 10 am pus azi la cafenea. E o placere sa o mai ascult inca o data.

Matza Emma in actiune
katik spune:
aida, multam , la fel va doresc si voua!!!!!
na, ca nu m-am culcat, sic!!!![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
anda spune:
Mariaa ma bucur ca aveti vesti incurajatoare. Hai ca-i pe maini bune din cite povestesti si sigur o sa-ti poti face strategia de suport la telefon. doar te cunosc! sa dea Domnu sa fie bine asa cum sperati. intre timp aveti grija si de voi.
Aido si pe voi va pup. bine ca nu-i nimic. io-s sigura ca va fi bine. in ceea ce priveste activitatile si noi avem problema asta. pe edi il tine ocupat orice activitate de chinez...de-aia care cere migaleala, lipt, decupat, pictat...daaaar le face doar cu unul din noi, nu sigur. si oricum singurul lucru pe care sa nu-l incercati..ala cu pictatul direct cu mainile...la noi a fost dezastru. ar fi pictat si tavanul daca ajungea la el...asta in 2 clipe de neatentie din partea mea.
Laurico sper ca maine te prezinti la doft cu doris. va sun sa vad ce-ati facut. sigur plecati lamurite. bine ca n-a mai vomitat. s-ar putea sa fie ca si ines, cu fierea lenesa. vb maine dupa ce iesiti. dati un bip ca va sun.
katik si noi tot atatia avem, ba chiar 14 in decembrie. sa fie multi si fericiti in continuare.
io...buhuhu..ce sa mai zic.
va rog sa consemnati ca-s nebuna....mai jos dovada.
is in pijama de ieri seara. m-am culcat la 4 dimineata dupa ce si la baie am tarait laptopul dupa mine. am dat jos tooooate seriile din sex and the city si de ieri pina azi asta am facut in continuuu. am vazut 2 serii. cica aveam we ca sa ma odihnesc. nu pot sa va descriu in cuvinte cum arat la ora asta...ochii iesiti din orbite, paru valvoi...da fericitaaa.
si oricum nebunia pluteste in casa asta. suntem apucati de la mic pin la mare. vaz ca s-o luat si la caine. de citeva zile are o prietena...o pisica pe care o lasa sa-i mance mincarea si la care-i duce jucariile. azi s-au vazut de doua ori si au facut plaja impreuna. au mai venit si 2 porumbei, aia tot vin pe-aici si cred ca sunt aceeiasi, ca vin tot cite doi. si vin tot la mincarea lui tobi. problema e ca nici tobi si nici prietena lui pisica n-au treaba cu ei...deci imaginati poza....o casa cu 3 tzicnitzi si o terasa cu 2 porumbei, o pisica si un caine mancand la aceeasi oala. 
no ziceti si voi, nu-i nimic in neregula cu poza asta? ca io nu mai judec limpede....
Anda, mami de Ed
Pozici cu pitici cu floricele--fara floricele
Viata
Pasiunea
katik spune:
da' acuma chiar ma duc la nani!![]()
somn usor fetele, sa visati frumos, ne vedem miine la cafea (io mai tirziu ca pina ma intorc de la gradi...)
Poze noi
anda spune:
si io si io...tre sa dooorm. promit ca incui calculatorul si ma duc la nani dupa ce 
cu efect de somnifer...un aerius ca vad ca se poarta.
Anda, mami de Ed
Pozici cu pitici cu floricele--fara floricele
Viata
Pasiunea
katik spune:
anda, nu-i nimik in neregula cu poza aia!!!!
chiar deloc!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
acu' fa bine si du-te si tu la nani, da' fara lac-top![]()
Poze noi
katik spune:
anda, daca vrei nani ia un tavegyl, da somn de numa', aerius e mic copil!![]()
Poze noi
jeniligia spune:
Va multumesc pt raspuns....
Doris, am inteles ce fete minunate sunteti...prietenia e foarte importanta, uneori un sfat poate ajuta mai mult decat orice, sau poate chiar numai un umar pe care sa plangi atunci cand ai nevoie....
Mariaa, sunt convinsa ca intr-o zi iti vei realiza visul....multa sanatate mamei tale...
Am citit mesajele voastre, inca nu am inteles tot ce se petrece, dar sunt convinsa ca voi intelege in curand....
Deya, am intrat de curand...locuiesc in zona Mircea cel Batran, eu cred ca ne vom cunoaste candva....
Ce sa va mai spun fetelor? sambata am discutat cu copii mei mari, acum am si o fetita, pt ca fiul meu de 24 de ani, se va casatori vara viitoare..data nu o putem stabili inca, se pare ca e o problema sa gasesti o locatie potrivita....in fine, cred ca va dati seama cate probleme vor fi, dar important este sa fie ei fericiti....
Am vb cu Diana, pe Sk...si ieri si azi....ea este bine, am povestit de-ale noastre......
Maine incep un curs de 5 luni de engleza....deabia astept...
Mai vorbim...