socrul si nora cea rea
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
S-ar putea ca sotului sa-i fie jena cu asa parinti, deci sa nu prea discute cu tine (inca) problema. Dar s-ar putea sa nici nu observe. In ambele situatii, nu prea ai ce face, pica nasol sa te rascoli, indiferent de faptul ca ai si tu drepturile tale. Mai ai rabdare si incearca sa te tii cat mai departe, cu riscul de a fi nevoita sa dai explicatii. Abea atunci poti aminti cate ceva sotului, in caz ca el nu le vede.
Spui totusi ca iti da dreptate; de forma doar?
Si chiar asa: un we trece el pana la urma...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Si se presupunem ca ramanem peste noapte la ei: lenjerie nespalata, desi le-am facut cadou una creponata, la 6 dimineata ne baga cainele in camera ca-si face nevoile pe balcon, seara stau la povesti in camera in care urmeaza sa dormim pana la 11-12 noaptea chiar daca noi suntem chiori de somn.
Mai, dar strange lenjeria, du-o frumos in cos si cere una curata. Mie mi-ar fi sila sa dorm in lenjerie murdara. Si ca sa fii sigura, ia la tine un rand de lenjerie si basta. Tre sa gasesti solutii daca altfel vezi ca nu merge. Bafta!
claudia_a spune:
E musai sa mergeti??? Nu puteti scuza lipsa cu o alta planificare a timpului...si sa spuneti ca veti trece cu siguranta pe acolo alta data???
Bun....daca nu se poate...i-ati frumos o lenjerie de acasa, urca mai devreme la culcare ... inainte de a se instala cu totii la povesti...
Cumpara niste pizza pe care sa o incalziti acolo si ai scapat de resturile lor... sau mergeti cu niste carne sa faceti acolo un gratar!
NU prea ai ce face decat sa controlezi tu situatia si sa nu beneficiezi de tratamentul lor in intregime... a doua zi dimineata cand intra cainele in camera, imbracati-va si plecati...gasiti scuze cu un program planificat pentru ziua aia...ajungeti la voi acasa si va continuati somnul ... in definitiv e doar o zi pe an ziua socrului!!!
Incercati sa va fofilati... daca si sotul tau e de acord cu tine!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
dora78 spune:
Mmmmmmmmm.... pacat! Se intampla in multe familii ca parintii sa faca "diferente" intre copii. sotul tau isi va da seama, cu timpul... daca nu spune mare lucru, nu inseamna ca nu observa sau ca nu sufera. Incearca sa nu rasucesti cutitul in rana... N-are sens sa-i spui nimic socrului. Nu-l mai schimbi la varsta asta... Ia-ti o lenjerie cu tine, daca te intreaba ceva spune si tu ca nu vrei sa le dai de lucru mai mult decat "s-au deranjat" deja (daca "prind" mesajul, bine, daca nu, nu), ia si tu de-un gratar "ca sa nu faca ei cheltuieli, ca-s in varsta si n-au de unde" si incearca sa intretii o atmosfera placuta, pentru toata lumea si mai ales pt. sotul tau. Te vei simti oricum, mai bine, mai buna, superioara, nobila, generoasa.
Apropo de asternuturi, se poate intampla si altfel: cumnata mea vine cu lenjeria la ea cand ne viziteaza, pt. ca ea (si nici el) nu suporta asternuturile apretate. Iar eu le apretez pe ale mele. Eteeee... n-are decat. N-am sa-mi schimb obiceiurile pt. o vizita pe an... Si ne distram, radem, ne simtim bine.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pitzinuca/pitzinuca.jpg)
pitzinuca spune:
si eu am aflat la multa vreme dupa ce socrul nu mai trecea pe la noi, ca cica e din cauza mea:
ca odata cand era la noi, andi (baietelul care atunci avea 3 ani si un pic)i-a zis ceva de genul: "nu mai vreau sa vii pe la noi" si eu n-am reactionat. nici nu mai stiu cand s-a intamplat, nici nu cred ca am fost atenta... si sincer, nici nu ma intereseaza aberatiile de genul asta.
l-am intalnit zilele trecute cand am fost in orasul de bastina al sotului si l-am intrebat: am auzit ca sunteti suparat pe noi? de ce? la care el, s-a fofilat "ei lasa, ca vorbim noi altadata" whatever...
mie nu mi-a spus, i-a spus sotului de la care am si aflat... asa ca nu am de ce sa trag de el, ca mai rau l-as face sa simta ca are dreptate in divagatiile lui.
il astept pe el de-acum sa deschida subiectul. daca o face bine, daca nu, iarasi bine.
b