Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 21
clauclau spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ceva haios, colegele de servici mi-au facut testul cu sarea si imediat am dus mana la nas. Asta inseamna ca as face baiat,daca duceam mana la barbie faceam fetita! Sunt tare curioasa...
In alta ordine de idei, mor de frica pentru controlul de marti dimineata, o sa am 17 saptamani si sunt ingrozita de ce i s-a intamplat Carminei!
Daca Doamne fereste descopera ceva si la mine, aoleo nici nu pot sa ma gandesc... Dati-mi cateva scatoalce fetelor sa ma trezesc ca m-a cuprins frica
.
De ce nu misca inca bebele meu, se zice ca la a doua sarcina misca mai devreme , eu tot sunt atenta si nimic, sa fie bebele meu asa de lenes??? Simt cate-o falfaiere usoara la cateva zile si atata tot!
Elara, eu zic sa te duci la Iosup azi daca poti. Daca nu aveam programare marti m-as fi dus repede!
CLAU
16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
irina.m spune:
Simonette, daca ii dai puiutului inainte cu juma de ora-15 minute un paharel de suc natural de gref cu lamaie, nu ii e mai bine la medicatie? In sensul ca ar trebui sa ii ia din straea de voma.
Carmina, nu pot decat sa iti spun sa fi sanatoasa si sa treci cu bine peste, si sa te gandesti ca intotdeauna cand Dumnezeu inchide o usa, deschide o fereastra! Trebuie sa crezi va fi bine!
Oaaau! Ali, 8 cm la 11 saptamani? BB meu la 12 sapt are doar 4,3 cm. Incep sa ma ingrijorez. Oare am probleme?
Elara, gandurile negative nu sunt bune. Recunosc ca si eu am destule, dar incerc sa ma educ (cateodata merge, cateodata nu... :) ).Cunos vreo 3 cupluri in situatia voastra cu Rh-ul. Au copii frumosi si sanatosi, si nu au fost probleme la nastere.
Mai e cineva la dna doctor Florina Mihalache?
mami_papatot spune:
fetelor, dar aveti o vitezica ...
eu aum m-am intors de la dr. parvu ... si sunt topita toata, l-am vazut pe bebe cum isi tinea manutele in fata ochisorilor si talputzele incrucisate ... i-am vazut si inimioara cum batea ... si nu doar eu ci si tati care astazi l-a vazut pentru prima oara pe bebe la eco ... si ca bonus, sa-l tzuc de doctores, un 3d cu bebelache ... 

pupici tuturor mamicutelor si vorbim mai multe pe seara ca acum frige tara raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!
mami_papatot
10+
simonette spune:
Clau
, ia uite-o!!! O vezi??? Ai grija ca ti-o iei... Ganditi frumos mai fetelor mai...ce Dumnezeu? Stii la mamici de ian-feb, o mamica (nu zic cine), la a doua sarcina a simtit bb-le la 18+ si este super bine bb,asa ca nu este regula! Sora mea a simtit laprimul la 16si la al doi-lea la 18...deci? Si eu tot asa, o zvacnire miiica la cateva zile si atat... De pe la 20 de saptamani sate tii... HAi fii cuminte!!!
Elara, eu asa stiu, ca Iosup le cam vede de pe la 12 saptamani chiar! Doamne Ajuta sa iei programarea si sa ne faci o bucurie!
Simo,mami de
Luca si
17+ cu 
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Mami_papatot, felicitari ptr bb maricel si rusinel!!! Sa creasca mare si voinic 
Simo,mami de
Luca si
17+ cu 
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Clau, la mine nu stiu daca ar functiona testul cu sarea ca pe mine toata ziua ma mananca nasul si mereu ma frec la nas.... Sau poate tocmaide aia ma mananca,,, ca fac baieti???
Profund mai gandesc...
Simo,mami de
Luca si
17+ cu 
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Ella, inca mai dospeste noul nostru capitol??? 

Simo,mami de
Luca si
17+ cu 
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Fetelor-ma iertati-cu ciorbica mea si cu viteza voastra..am trecut la pagina 21
Avem capitol nou AICI
Ela..
in 14sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
elara spune:
Clau
, multam de raspuns.
Daca nu ai vazut cumva ca mi-am editat mesajul din pag anterioara scriu iar: sanatate multa ii doresc si lui Razvanel.
Si nu te mai stresa atat. (eu vorbesc
)
Mami_papatot
, felicitari pentru intalnirea cu bebica.
Uffff tot 10 sapt si ai vazut picioruse si talpitze....
EU CHIAR SUNT SINGURA CARE NU AVAZUT NIMIC LA 10 SAPT!!!!
Uffff, da' si daca capat eu programarea de azi..scot parleala ![]()
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
aditi spune:
Buna randunicilor!
Mi-am terminat si eu cateva analize. Bineinteles ca nu puteau fi toate bune. sunt putin anemica dar problema e ca mi-a iesit Hepatita HBs pozitiv. stiti ceva despre asta. Voi merge sa o repet la Sanepid ccred. Sunt putin suparata. Mai revin cand stiu ceva.
Va pup pe toate!
Aditi