Uter retroversat... Pot sa am copii?
Am uterul retroversat si stiu ca pot ramane insarcinata (desi mai greu) dar nu stiu daca pot duce sarcina pana la termen fara probleme.
Daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti!!!
Raspunsuri
musettepink spune:
Ioana eu nu am avut asa ceva dar am o prietena care are uter retrovers si in afara faptului ca ramane f repede insarcinata,a avut si o sarcina fara probleme...deci se poate....succes!
alinushca spune:
Sigur ca poti ramane insarcinata (cu conditia sa nu ai si alte probleme) si ca poti duce sarcina la termen chiar si cu uter retrovers. Dar cel mai bine ar fi sa mergi de la bun inceput la un doctor bun care sa te indrume, sa te sfatuiasca si sa iti explice ce si cum! Si chiar sa iti dea sa faci diverse teste pe care le fac toate femeile care au ramas sau vor sa ramana insarcinate! Succes mult! 
In asteptarea lui 
andriushca spune:
in trecut am avut 2 sarcini si am aflat recent ca am uter retrovers. asa ca nu cred ca ar impiedica obtinerea unei sarcini.
dr. mea nu mi-a spus nimic in legatura cu asta, sunt alte probleme pt. care nu pot ramane insarcinata.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
IreneCAM spune:
Da, nu e nici o problema. Eu am avut retrovers, iar dupa nastere, cand s-a micsorat, se pare ca a revenit in pozitie normala, e anterovers. Cel putin asa zice dr.
Ninia81 spune:
Sora mea a avut uter retrovers si are o fetita superba! A avut o sarcina fara probelme, o nastere usoara...
Deci...se poate!
N.Petros
flo.flo spune:
Am aflat si eu acum cateva luni ca am uter retrovers si cand l-am intrebat pe dr mi-a raspuns ca intr-adevar ramai un pic mai greutz dar sarcina odata obtinuta se pastreaza mai bine in cazul uterului retrovers
danangie spune:
Chiar ieri citeam despre uter retrovers. La mine un doctor mi-a spus ca-l am retrovers. Un altul mi-a zis ca-l am in pozitie normala. Si un altul ca il am abia abia retrovers.
Ce sa mai inteleg? Oricum, un uter retrovers nu impiedica sa porti o sarcina pana la capat. Mama are uter retrovers.....la ea nu stiu daca si-a luat pozitia normala........si a facut 4 copii. Perfect sanatosi. Si imi zicea ca ramanea foarte repede gravida, fara sa se chinuie sau mai stiu eu ce. Problema ar fi.....ca dat fiind ca el e orientat spre spate.........ar trebuie sa usurezi calea spermatozoizilor facand actul sexual cu tine pe burta. Si el pe la spate. Intelegi? Chiar aseara am citit o gramada de articole de astea. Eu trebuie sa mai merg la un al 4-lea doctor, sa aflam parerea lui. Poate reusesc si eu pana la urma sa inteleg ce fle de uter am. Numai bine!!
Dana
noi
Chantal spune:
Si eu am uter retrovers si am ramas repede insarcinata si nu am avut probleme din cauza asta. Dupa nastere mi-a zis medicul ca a "cazut" si mai rau dar asta nu e o cauza de infertilitate. Eu nu pot ramane insa din alte motive...
Lore. spune:
Buna fetelor,am vazut ca tocmai vorbiti de ceea ce ma doare si pe mine,adica am si eu uterul retrovers.In urma cu 6 luni am pierdut o sarcina.Oare nu s-a fixat din cauza ca uterul e pozitionat invers?
beatricce spune:
Si eu fac parte din categoria celor cu uter retrovers ,asa stiam si eu ca se ramane putin mai greu da vad ca fetele spun ca unele femei chiar au ramas mai usor ...
http://tt.lilypie.com/CEsdp3.png