info ginecologi din Timisoara

info ginecologi din Timisoara | Autor: ALEXIA74

Link direct la acest mesaj

Ceau, mamicilor din Timisoara!
Sunt si eu o mamica in devenire (18 saptamani) si voiam sa va rog daca imi puteti da detalii despre dr. Mihaela Zahner de la Odobescu. Eu merg la ea si mi se pare OK, dar as vrea sa aflu pareri de la cineva care a nascut cu ea.Astept raspunsuri...
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Cumnata mea a nascut cu ea, e super incantata de ea ..e chiar un fan inrait al acestei doctorite, e o tipa f profesionala si care se implica f mult in tot daca vede ca mamica isi doreste cu adevarat binele puiului mai mult decat al sau.Nu prea ii plac chestiile de genul eu neaparat vreau sa imi faci cezariana, sau nu mai mananc atat ca uite cat ma ingras si de fapt puiul are nevoie.
Toata familia ei spune ca a fost o doamna pana la capat si atunci cand a nascut venea de cate ori se putea sa o vada in salon chiar si de 3 ori pe zi.
Daca mai vrei info despre ea intreaba ca o sun pe cumnata-mea si imi zice tot ce vrei sa stii.
Apropo hai pe forum la mamici de timisoara, suntem mai multe acolo cu care poti impartasi experiente sau poti primi multe raspunsuri

Ank 34+

Raul
Mai avem 6 saptamani pana ne vedem !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorabora spune:

Buna!
Poate cineva sa imi spuna unde are Dr Budau Gheorghe cabinetul particular? Am programare la el, dar nu am gasit adresa, iar la telefonul de la cabinet nu raspunde nimeni.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

Ceau,
Pt cabinetul particular, mergi in Calea Girocului,la Mc Donalds, peste drum sunt 4 sau 3 blocuri turn.In al-2 lea ,numarind de la Mc, la etajul 1 are d-l dr. cabinet.
Codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

dorabora sa suni la ap 7 ca la interfon nu scrie decat cabinet medical si nu e semnalizat cu nimic pe afara.Si eu am cautat de m-au luat toti nervii cand am mers la el prima data

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorabora spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Am gasit pana la urma cabinetul, am fost la echo si mi s-a parut super profi.

Mergi la inceput