Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 10
alinamoro spune:
Salutare!
Eu tusesc GROAZNIC, maine merg la dr. Azi noapte a fost dezastru cu tusea.
N-am chef de nimic...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
claudia,te asteptam cu drag! Si pe Alexutu mic.
Altcineva se mai anunta?
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
ancapolgar spune:
Deci, locatia este Parcul Copiilor, cel renovat.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
monica70 spune:
ALINA prezenta la apel - eu va mai citesc ,dar nu fac fatza sa fiu activa regulat si aici ,asa ca mi-e asa cumva sa ma bag ca musca-n lapte dupa un cincinal,ca citesc mai mult din urma,nu intru chiar zilnic la voi ![]()
Despre noi pe scurt - am fost in concediu la Mamaia si apoi la Predeal in august,a fost super ok totul,inclusiv vremea.Diana creste,e tot mai vorbareatza pe zi ce trece si - marea realizare- de-o saptamana face caca la olitza,nu-mi vine inca sa cred,ca ea nu voia sa stea deloc mai mult de 3 secunde ,zicea "gata pishu" si nu facea nimic si acum se cere singura ,zice caca sau olitza.Si ea facea si face caca de cel putin 2-3 ori pe zi
,alaltaieri am salvat 5 pampersi
(de obicei facea imediat dupa ce ii puneam un pampers curat
)
Si la suzeta a renuntzat de cand ne-am intors,am dat-o la "bobo mic"
S-a miorlait dupa "bibi" doua-trei zile la culcare sau cand se criza ,dar i-a trecut.
Cam atat,pupici la toata lumea 
P.S. CLAUDIA1900 bine ai venit si din partea mea,desi eu nu-s activa deloc 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Claudelu spune:
Ceau!
Multa sanatate celor bolnavioare!
Si eu am fost bolnava dar m-am tratat cu indiferenta si crema mentolata ![]()
In week-endul asta am fost la Bihor la bunica mea unde a fost mai mult decat frumos. Din pacate Claudiu n-a fost cu noi din cauza unui nenorocit de virus care si-a facut casa in reteaua de la serviciu si binenteles ca a fost cal de cursa 
Alina, habar n-am cand ma apuc de scoala. Ma apuc cand terminam cu nuntile ca pe bune ne-au cam terminat si fizic si psihic si financiar
Am zis ca ma apuc la iarna, pentru ca majoritatea prietenilor mi-au spus ca e cel mai bine sa faci scoala iarna, cu toate ca mie mi-e groaza 
E din ce in ce mai bine si cu gradinita. Mai maraie dimineata dar important e ca nu mai plange 
niko_26 spune:
.Carmen , bafta maine la examen. Am vazut-o pe Mel pe mal. M-a si salutat![]()

gradinarii curajosi care nu plang la gradi , si pe cei care sunt cuminti si dau la alti bb-i suzeta
A fost foarte fain si astazi pe mal , si vreme frumoasa si copii cuminti!![]()
Am fost 8 mamici cu 8 bebici.Si ce se mai uitau dupa noi pe mal, ditamai gasca la plimbare . A zis o tanti "Uite, au iesit bonele la plimbare"![]()
Claudia1900 se spune "Pe cai ca filmam"
, si de miercuri te astept la aerobic
Somn usor!
Ma duc repede la somn pana nu ma apuca foamea ca nu mai vreau sa mananc seara![]()
flavia ramona spune:
Magda,
pt licenta. Am tot uitat sa scriu.
Moni, 
pt fetita care se cere singurica la caca si care da la altii bibe ei.
Clau, unde anume in bihor? Faina zona din cate se vede in poze.
Ioana, drum bun.
Alina, cum mai e Calin cu bronsita? Ade nu da inca semne de raceala?
Eu sunt mai bine, doar vocea inca mi-e aiurea. Ma tot gandesc ce sa fac cu vaccinul. Trebuie facut saptamana asta si mi-e ca nu stiu daca a luat Bogdi raceala de la mine sau nu.
Mihaaaaaaaaaa??? Unde umbli?
Dupa cum v-a zis Niko am fost din nou pe mal. Tare faina a fost vremea si noi o gramada de mamici cu carucioare de nu mai aveau loc altii de noi. Toata lumea se minuna de cate suntem
.
Gabi, ti-ai terminat treburile azi in oras? Iesim maine?
gabitzica spune:
Care 8 "bone"ati foast pe mal?
Flavia nu mi-am terminat trebuirile in totalitate dar miine nu cred ca merg in oras asa ca sper sa ne vedem.
Ioana miine pleci la Cj? Drum bun sa aveti.
gabitzica spune:
Am zis ca stau la cafea si citesc ce ati mai scris...dar surpriza... am fost singura bufnitza azinoapte.
Carmen , iti tinem pumnii sa iei examenul.