Clubul moldovencelor de peste Prut (50)
Raspunsuri - Pagina 20
Davina spune:
Buna dimineata/seara la toata lumea.
Of ce rau imi pare ca asa multi copii bolnaviori ,multa sanatate si sa nu mai treaca boala pe la voi.
Multumesc inca o data de felicitari .Azi am vrut sa fac un pic de practica dar parcarea e ocupata
,au fotbal copii de la scoala .Asa ca astept pe diseara poate n-or fi masini ,ca mie mie frica sa nu dau in vreo una .
Nati am facut niste brownie cu sirop de ciocolata care-mi expira ,au esit f. bune dar eu tot medovic vreau.Poate-l fac maine .Sa faci multe poze cu bombonica mica ca asa de repede cresc copii.
Marianca multi ani mamei tale si sa sarbatoriti bine.Of asigurarile astea tare mai jecmanesc oamenii .Noua ne-a venit sa vaccinam fata impotriva la flue (nu-mi vine in ro.),voi ati vaccinat copii ?
Alincic la tine cum merge practica ?iti doresc mult curaj .Cum ai inceput sa conduci pe strada ,ceva vre-un sfat ?
Karina bine ati revenit .Zic si eu sa consulti un medic de specialitate .Tu cum te mai simti ?
Yulia am vazut pozele ,ce mare a crescut Adrian sa va traiasca .Ce m-a amuzat poza cum chinuie bunica .Si tu arati foarte bine 
Cristina mai ai greturi ?ce ghidusii mai face Vlad ?
Cornelia tu cum te descurci ?
Diana felicitari pentru noul post ,sa fie mai bun si mai banos hehe.Vacanta placuta si sa-ti incarci bateriile pe un an .
We placut si multa sanatate la cei bolnavi .
Marianca spune:
Davina,noi inca nu am vaccinat copiii cu flu shots,deabea acuma o sa inceapa in octombrie,noi dorim sa-i vaccinam in special pe cei mai mari si eu din cauza ca lucrez in incapere cu multi copii si pot lua si eu usor gripa,noua ni-a spus medicul ca e foparte bine mai ales daca copiii sint des bolnavi si in special lui Anca cu asthma,o sa incerc sa intreb si de cea mica,doar tu stii din an in an tot mai strasnice sint gripele ca medicii nu mai stiu ce sa faca,anul trecut au fost si morti din cauza asta,organismul nu rezista.Sa ne ajute Domnul si sa ne ocroteasca de toate relele.
Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
julya spune:
Davina multumesc pentru cuvintele frumoase, intradevar ne cresc copilasii de nu ne dam seama cum trece timpul..dpn e pe 21 noiembrie...ramane de vazut daca va fi mai grabit ori mai lenes, cum a fost Adrian ![]()
Felicitari pentru cadou si mult curaj la condus...sfatul meu e sa practici in weekend dimineata cand e mai putin trafic pe autostrazi, pana te obisnuiesti si simti masina, apoi vezi cum prinzi la curaj, toate manevrele la volan vor veni de la sine, important sa nu-ti fie frica si sa intelegi cum sa o "stapanesti" in orice situatie...Bafta multa! Cum e asigurarea auto in State? ca aici te rupe la buzunar, mai ales daca esti incepator...
Marianaca de cat timp are Ancuta ta astm? va recomandat medicul si altceva pe langa inhalatoare? asa stiam si eu, daca e tinut in frau si luat tratamentul adecvat din timp poate sa scape cu cat organismul se maturizeaza/intareste...Doamne ajuta!
Multa sanatate tuturor si o seara frumoasa!
mamanati spune:
Afara mai e putin si vine iarna, iar eu abia acum vin cu poze de la mare.![]()
http://www.dropshots.com/mamanati#albums/Cami%20la%20mare
Sanatate multa la copii bolnaviori!
Davina, Alina inteleg ca recent ati inceput sa conduceti. Sper intr-o zi sa merg si eu la cursuri sa-mi iau permis ca desi am amintiri nu prea bune realizez ca e f greu fara masina.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
Balbina spune:
Iulia, am vazut pozele cu Adrian, ce frumusel e, mi se pare ca seamana cu tine. Si ce mare e, ai un ditamai barbatelul in casa.
Mi-a placut cum arata tortul masinuta, e asa vesel, l-ai facut tu? Sarbatoritul a fost in culmea fericirii, nu?
Alina, brownies cu sirop de ciocolata, mmm, ce bine suna! Eu tre sa fac o pauza cu ciocolata, nu ca m-as da tare in vint dupa ea, dar taman cind nu am voie, atunci mi-e mai pofta. ![]()
Mai facem poze cu Vanda, chiar ne impunem, intrucit Vlad are mult mai multe poze, deh, fiind primul copil. Si nu vreau sa o neglijez pe junioara, sa aiba si ea suficiente amintiri.
O sa aleg zilele astea vreo citeva si am sa mai pun in contul comun.
Nati, ce poze frumoase! Aveti o fetita tare dragalasa! Se vede ce incintata a fost de mare, pun pariu ca n-o puteati scoate din apa.
Ce cocheta e in costumasul galben de baie. Si mami arata trasnet. Sinteti o familie f. frumoasa.
Ia sa deschid capitol nou.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
Capitolul 51
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda