Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Mi-a amintit Lilia ca nu v-am povestit cum a fost la petrecere la Carrefour. Sa incep cu inceputul: al meu sot bine-nteles ca m-a dat de gol: am intarziat putin si n-a venit tipa cu care am vb la telefon sa ne intampine pe covorul rosu ci una care habar n-avea de nimic, si nu stiu ce ma apuca pe mine sa intreb intr-o doara desi stiam ca e ok: "nu-i problema daca vine si sotul?",la care aia raspunde spashita"a,nu stiu" dar cu mutra ca mai mult ca "nu,nu e voie",asa ca sotul a dat bir cu fugitii. Ok, ajung eu acolo, se discuta cu zor despre problemele existente in carrefour si modalitati de imbunatatire, ok,am bagat si eu "3 capishi" ale mele, ca sa nu zic ca am venit degeaba, si uite asa a trecut o ora vorbind despre "nika", desi au promis solemn ca toate sugestiile vor fi puse in practica. Ei ash?!
La sfarshit vine plasmaaaaaaaaaaaaaaaaaa: adica 2 sticle de vin si o cutie de bomboane, sticlele probabil sa ne imbete sa credem ca, cutia de bomboane e de fapt plasma:))))Si un bon de cumparaturi de 50 RON.
Iaka asa povestea porcului...adica a plasmei

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Mai zic si aici LA MULTI ANI LAURAS!!
Dar mia zis Lucia sa va transmit multumiri din partea ei, si va invita la masa(alegeti singure ce vreti sa mincati).
O zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani pentru scumpica Lauras! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa! Printeso, sa ai parte de o copilarie fericita si sa aduci numai bucurie parintilor tai. Lucia si Valeriu, felicitari pentru asa fetita superba, sa fiti mereu mandri de ea si ea de voi.

Referitor la delicioasele mancaruri facute de Lucia, Natali a descoperit linkul de ceva zile si deja m-am delectat cu nebunia de acolo. Poti sa mori de pofta. Cine a pus pozele? Diana, ai fost intermediar?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Of of, de cite ori ma uit la pozele alea, salivez de groaza.. Lucia ca de obicei, este o maestra in ale gatitului si ale pozatului creatiilor sale culinare. Imi pare tare rau ca nu are acces la forum.

Veronica, buna si "plasma" pe care ati primit-o . Oricum, e laudabil gestul celor de la Carrefour, se vede ca le pasa de parerea clientilor.

Alinka, chiar, vroiam si eu sa te intreb, cum a suportat micuta Olivia drumul? Ati facut multe opriri?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Nu Lilia, ea singura lea pus, cred ca a fost la servici la sot.Eu azi cind am sunat-o ea mi-a zis sa va invit la pozele ei.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si, ia sa las treaba la o parte, ca ma apuca somnul si sa va mai scriu un pic.
Noi inca ne luptam cu boala, ne rugam la Doamne-Doamne sa scapam o data.

Mariana, deci ai copil alergator care face pozne de toate. Ah, cum te inteleg referitor la serviciu. Si eu traiesc de la we la we. Cand incep saptamana ma gandesc numai cand o sa fie iar vineri seara.
Ce chestie sa fie deja din octombrie brazi impodobiti...
Dar tu cand scrii, poti sa scrii si un capitol intreg ca noi nu ne suparam, citim cu placere.

Alina, ce de-a locuri de distractie sunt pe-acolo. Aici nu stiu daca exista ceva atat de frumos ptr copii. Felicitari cu noul cadou primit de la sot. hehe, asta mai zic si eu cadou.

Tania, sper ca sunteti si voi spre bine. Ma bucur ca incet dar sigur merge reparatia in noua casa.

Alinka, ma bucur ca Olivia papa bine si a luat bine in greutate. Sa o tina tot asa. Sanatate multa lui Alex.

Julia, mi se pare interesant cum acolo nu se fac eco. Credeam ca e deja bine raspandita chestia asta. Cum ati sarbatorit ziua lui Adrian?

Alincic, cum evolueaza Evi? Sper ca e spre bine. Si Ameliei tot bronsita i-au spus ultima data in urma unei radiografii la plamani.

Rodica, imi pare rau ca Paula e bolnavioara. Cand poti mai intra pe aici sa ne zici cum se mai simte.

Veronica, deci asta a fost toata petrecerea? Si cum a fugit el sotul tau, hihi.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor si de la noi .Eu o zi n-am avut net si in alta DC n-a mers.

In primul rind vreau sa-i doresc La Multi Ani Lauras papusa dulce,iti doresc o copilarie minunata si sa aduci bucurii parintilor.Lucia mi-am clatit ochii in pozele tale ,esti o adevarata maiastra in ale gatitului si aranjatului bucatelor.

In al doilea rind vreau sa le doresc tuturor copilasilor insanatosire grabnica si sa va puneti mai repede pe pozne .

Multumesc de felicitari si mie imi place cadoul ,sper ca barbata-miu sa nu-l considere ca si cadou ze ziua mea .

Alina cum a suportat junioara calatoria ?felicitari pentru kg. luat s-o tineti tot asa .
Diana mai scrie ceva sau esti ocupata la servici?
Nati am vazut biscuitii ,arata asa de yummy,trebuie sa ma apuc si eu dar mai tare mi-a facut cu ochiul medovicul .Am o pofta nebuna de tort.
Lilia ce-ti facut pina la urma cu petrecerea ?

pupici si o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Am venit si eu un pic la taifas,pina imi adoarme Loredana.

In priul rind, LA MULTI ANI PENTRU LAURAS!!!!SA CRESTI MARE ,SANATOASA SI FRUMOASA!!!!

Alina,felicitari pt asa un cadou,,acuma asteptam impresiile ,sa ne zici cum merge masinuta.Apropo,ce model e?(scuze daca ai mai zis).
Lilia,Evelina nu mai are febra,dar inca mai tuseste si ieri avea un pic de muci.Ii dau acuma un sirop si pt tuse.
Intr-o ora merg s-o iau de la gradi,si o vad eu cum se mai simte.

Apropo,am o intrebare la cele care stiu.Evelina transpira mai tot timpul,practic din orice.Si acuma am observat ca e mult mai pronuntat.Afara,e racoare dar ea tot transpirata e(era imracata doar in tricou si fustita) si minutele ii erau ude.
Oare sa fie un neajuns de vitamina D,sau alt ceva???Cred ca asa a si capatat bronsita.

Alinkav,tu zici ca la bebita au aparut colicile??Dar nu ai observat daca au aparut in timpul cind ai inceput sa iei si vitaminile despre care ziceai?? De ce zic asta??Eu luam Prenatal in timpul cind il alaptam pe Sami,si sora medicala mi-a zis ca de la Prenatal,tot pot sa apara colicile la copil.
Deci,nu stiu daca e corecta versiunea asta,eu doar iti spun ce mi-a zis mie o sora medicala,poate te ajuta cu ceva.
la toate bebelinele micute,Delia,Olivia si Vanda.

Am fugit sa pun piinea la copt,si merg la gradi.
PA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Ce sa zic,am pus linkul Luciei la favorite.Este the best,acuma am de unde sa imi gases iarasi muza la gatit.Lucia,esti "mortala" la acest capitol,thank's.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare fetelor,si eu ieri nu puteam ajunge pe aici,deja azi sint pline paginile.

La multi ani Laura,sa cresti o fetita frumoasa,sanatoasa si numai drumuri usoare in viata.

Eu de obicei ma bucur mult joi ca miine e vineri,azi dupa munca numai prin oras,pe 7octombrie e ziua de nastere a mamei mele implineste 60ani,am cautat cadou si nu stiu de ce ar avea nevoe ca are de toate,imi ramiine si ziua de miineca sarbatoarea e simbata si o sa fie galagie mare si muuulta populatie.
Davina,ai grija sa nu patesti cum am patit si eu,ziua mea de nastere e in februarie dar sotul mi-a luat masina in ianuarie si tot spunea ca e de ziua mea,apoi dupa aceia in martie mi-am gasit un lucru care imi doream si tot il rugam ca sa fie de ziua ceea
Bine am plecat si va doresc o seara cit mai placuta.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput