Clubul moldovencelor de peste Prut (50)
Raspunsuri - Pagina 16
MamaElei spune:
Buna fetelor!
Apar in graba sa urez La Multi Ani si tot binele din lume sarbatoritelor Amelia, Loredana si Katia! Multa satate in special la Amelia!
Si pt Evelina multa sanatate!
Nici noi nu avem vesti bune. De miercuri noaptea Paula a tot tine in febra, joi la medic mi-a spus ca e un virus intestinal, dar continua si acum tot cu febra 39 e. Au plecat la medic, ii astept cu sufletul la gura. Si asta mica se chinuie cu mucii ofof si maimai...
Pupici si revin cind voi fi in faza mai buna!
Marianca spune:

La multi ani Adrian,sa cresti un voinic sanatos,vesel intotdeauna,si pentru parinti o mare bucurie,Julia sarbatoare placuta.
Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Marianca spune:
,noi sintem binisor,toata ziua pe fuga,si la noi timpul sa racit putin si se incep racelile,noi cu Alice am avut"first hair cut"
a fost foarte bine si a stat cumintica numai ca foto nu mai reusesc sa pun.
Davina,felicitari pentru masina,asa ai sa conduci si tu mai repede,cred ca la asta sa gindit si sotul cind ti-a luat-o,eu am avut permis de la Moldova dar am condus acolo putin,aici in New York pina am dat examenul conduceam cu cel moldovenesc cu frica in sin ca sa nu ma prinda politia,aveam nevoe ca lucram.
Oxy,multumesc de aprecieri in adresa lui Alice,si mie mii interesant sa stau la foto si sa va admir pe toate si copilasii vostri,multa rabdare la reparatie,sa va iasa toate asa cum v-ati dorit.
Corina,mai vino pe aici daca ai ajuns acasa cum ai ajuns si ce mai faceti ca nu aveti timp?
Cornelia,ce mai face Mirelus,numai asa pot afla ce poate sa mai faca Alice sau noi sintem prea izghite?voi mincati noaptea?
La toti bolnaviorii ii urez numai sanatate,si insanatosire grabnica.
Eu iarasi nu apar un timp dar daca...ma prea indelungesc.
O saptamiina frumoasa si cit mai repecde sa vina we pentru cele care sint la munca.
Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Balbina spune:
La multi ani, Adrian! Sa cresti mare, sanatos si sa nu stii ce-i necazul! Iulia, felicitari si pentru tine ca mamica!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
Rodica, ce rau imi pare de Paula ca e bolnavioara, si deja de aproape o saptamina. Multa sanatate si ei, si buburuzei mici! 
Si Vlad e cu muci si tuse, l-am oprit acasa azi. Stau cu frica in sin sa nu se imbolnaveasca si junioara.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
lia_c spune:
La multi ani, Adrian! Sa cresti mare, sanatos, fericit, doar cu zimbete pe buze! 
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
salutare 
In primul rind, insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor! Si seniorii sa nu-i molipseasca pe juniori ![]()
Marianca, intr-adevar Alice e mult inaintea tuturor. Copkilu meu ma extenueaza cu curiozitatea lui si simtul explorator... Se tine de pereti ca alpinistu, nemaivorbind de mobila si alte obiecte si deja isi stie traseele, paseste pragurile, in premergator urla daca o pun... Daca are de ce se tine, apoi se supara de mama focului daca ii dai miina s-o ajuti... da mai ales s-o iei de acolo... Simbata a descoperit pamintul din vazoanele cu flori - bine ca am ajuns la timp si n-a reusit sa puna in gura sau sa faca alte nebunii... Ca urmare ieri mi-a rasturnat o floare si iarasi a gasit pamint... Deja am catarat toate florile unde am gasit numai sa nu fie pe podea... Ieri i-am dat peste prima data si i-a placut... Nu stiu cu ce sa-i inlocuiesc laptele meu ca sa ne desvatam cite un pik de sin, ca terci nu prea vrem sa mincam... Ptiu - ptiu deja noaptea nu ne mai trezim sa mincam, dar inainte de somn bag in ea si niste terci, iaurt sau banana sau altceva(de ex. biscuiti). Sin mincam doar dimineata la trezire, la amiaza la somnic, seara ca gustare(uneori) si inainte de somnul de noapte... Ma gindesc ce sa-i mai bag in meniu, voi ce mai mincati? Voi cu ce jucarii va mai jucati?
Natali, frumoasa printesica ai! Oare a fost si Mirelus asa?!
Veronica, frumos v-ati odihnit! Si botezul a fost pe cinste, iar Oliver e baiat mare deja!
Tanea, mult succes la renovare!
scuze daca am omis sa raspund cuiva, dar tare e greu fara sot, mamica (e f ocupata si a venit doar in we la noi)... intr-un cuvint singurica cu asa "motoras energic" linga tine...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
mamanati spune:
Buna fetelor,
VA rog sa nu va suparati ca dau asa rar pe aici. Imi este mult dor de clubul nostru. Dar chiar nu prea am timp.
Imi pare rau ca nu reusesc la timp sa felicit toata lumea, au fost recent si niste omagiati importanti!!!
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, SA AVETI PARTE DE SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
Tare mii dor de timpuri cand va citeam din scoarta in scoarta. De cand a plecat Tavi nu prea am timp de nimic. Cami sta la mama ziua iar seara mergem sa dormim la casuta noastra. Si asa facem naveta in fiecare dimineata si seara cu bunelu -soferul nostru! Mai in scurt ma invart ca "belka v colese"
.
NATALITA, VANDA E O MINUNE!!!
pupicei,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
alincic spune:
La multi Ani pentru flacaul Adrian!!!!!!
Sa ai parte doar de fericire!!!
Parintilor le dorim sa fie cei mai impliniti parinti si sa va tineti si a doua comoara in brate cit mai curind(la termen desigur).
P.S.la Nati ne-am dat cu presupusul pe ce data va naste,daca Julia nu esti impotriva--se poate sa ne dam cu presupusul cine este bb??
Mie mi se pare ca este fetita
,
desi stiu ca important este sa fie copilul sanatos
Davina spune:
La Multi Ani Adrian ,iti doresc multa sanatate si noroc ,sa ai o copilarie frumoasa, sa-ti asculti parintii si sa te mindresti de ei.