Dragi forumiste as dori sa va intreb daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva. Eu intotdeauna am avut ciclul regulat, la exact 14 zile de la ovulatie imi venea ciclul. Luna aceasta asteptam ovulatia si a 12 zi mi-a venit ciclul. Nu normal cum este de obicei, putin si maro, ca si cum as fi pe sf ciclului. Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva. Va multumesc mult!
Sandaa, daca nu ai avut nici un fel de alte probleme pana acum, sau alte simptome, nu prea ar avea ce sa fie ca sa iti faci griji. Insa atunci cand avem parte de mai mult stress, sau chiar si niste modificari in alimentatie, eu stiu ca ciclul poate sari putin din normal. Daca mai sunt alte detalii pe care nu le-ai mentionat, mai povesteste. Daca nu... sa vedem ce mai raspund alte fete!
In asteptarea lui 
Sandaa si eu stiu ca ciclul menstrual poate fii usor influentat de stress,fluctuatiile de temperatura,daca ai luat anticonceptionale si le-ai intrerup si multe altele.nu cred ca e cazul sa-ti faci griji daca nu ai alte probleme.Sanatate!
Sandaa, eu dupa ce am nascut am un ciclu foarte ciudat: incepe din ziua 21 cu o sangerare maronie si slab cantitativa iar menstruatia adevarata incepe abia in ziua 25-26. Asta in conditiile unor analize hormonale perfecte. Probabil ca o sa-ti vina si tie zilele urmatoare cm normal. Sau poate esti graviduta?![]()
Multumesc foarte mult pt ca mi-ati scris, probleme pana acuma nu am avut dar cine stie. O sa merg saptamana viitoare la medicul meu si o sa ma lamuresc (cred). Acum sunt mai linistita . A aparut mucus dinainte de ovulatie dar ciclul a fost foarte putin si maro. Sper sa-mi vina ciclul normal la 28 de zile. Gravida nu sunt ca mi-am facut 2 teste si au iesit negative. Va pup si va doresc sa va implineti toate visele!