Aspirante optimiste > 20 (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Ce vesti bune aflam azi?

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

draga mea voicu_bebi, nu te mai lua tu dupa ce spune unul si altul...
nu e bine iti traiesti viata dupa principiile altora, e bine sa faci ce simti tu. sa stii ca DD aranjeaza totul asa cum este mai bine cand vine bb... exemplu graitor este o prietena a mea care, cand a ramas gravi (neplanificat) era intr-o situtie financiara foarte neprielnica, ca sa nu spun grava... si Dumnezeu, pana la venirea bebelusului, le-a pus pe toate la punct, ca prin minune. si nu este singurul caz pe care il stiu! acum, tu faci cum crezi ca este mai bine, dar e bine sa fie deciziile tale, nu influentele altora, zic eu...

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mes spune:

fetelor, desi nu scriu, va urmaresc de multa vreme fiindca si eu vreau un bebe.
as vrea sa va cer si eu parerea, pt ca de intirziat mi s-a mai intimplat sa intirzie dar starile astea nu le-am mai avut niciodata.
ov probabila intre Z14-17
Z -19- usoare crampe
Z -21 stare de greatza (trecut la no spa si somn)
Z -22 un firicel de sange mic, mic, si usoare crampe
Z - 24 usoare crampe
Z 25-29 – greatza aproape in fiecare zi
Z - 25 TB 36.9
Z -30- test negativ
Z 32 – TB 36.9 si o greatza usoara (de obicei TB scade inainte sau chiar in ziua de CM)
CM min 28- max 36 cu o medie de 32 zile.

ce parere aveti? cand zic greatza nu este ca o stare de voma ci doar usoara stare ca mi-e greatza.
multumesc pt eventualele sfaturi
mes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bebi sunt perfect de acord cu Dyanira. Daca tu esti pregatita pt bb nu mai ai nevoie de alte pareri. Si are dreptate, crek te invidiaza ca te-ai hotarat sa faci bb desi ea dupa 7 ani nu e pregatita. O sa fie greu la inceput, nu zic ca e floare la ureche sa cresti un copil dar cu siguranta va veti stradui sa-i oferiti tot ce aveti mai bun. Sotul tau lucreaza si tu tu o sa iei indemnizatia de crestere caci se acorda si studentelor, dar asta stii deja. Eu sincer cred ca este mai convenabil sa faci un copil inainte de a-ti face o cariera. In momentul in care vrei sa si muncesti copilasul o sa creasca un pic si n-o sa mai fie nevoie sa stai cu el 24 din 24. La mine este exact invers: sunt la inceput de cariera si exact cand ar trebui sa muncesc pe branci ca sa ma afirm, vreau sa fac un bb. Dar nu vreau sa aman ca nu mai vine niciodata momentul potrivit. Hai spor la proiect. Te-ai impacat cu sotul?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

mes, bine ai venit la noi!
eu zic ca sunt simptome de bebe, dar daca s-a intamplat sa ai si cm de 36 zile, poate e cam devreme acum pentru test si poate de aceea a si iesit negativ in z30. mai fa unul in z36 sau cel mai bine, fugi si fa un test de sange!
iti tin pumnii sa fie !!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

M-am luat cu povestitul si am uitat s ava zic buna dimineata. Dar voi ma iertati nu-i asa?
Mes bine ai venit Ce descrii tu seamana foarte bine a sarcina, iar daca zici ca ai CM variabil, asta ar putea fi explicatia pt testul negativ. Eu zic sa repeti testul daca nu vine CM. S-a mai intamplat sa ai simptomele astea?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
mes, eu iti doresc din tot sufletul sa fie bebe, dar zic sa nu te pripesti cu concluziile, ca apoi sa nu suferi.
daca CM al tau a fost si mai lung de 32 de zile, se poate sa fie si o intarziere, mai ales ca testul acela a iesit negativ. simptome de gravi avem toate, ca doar la asta ne sta gandul, plus ca daca e o intarziere, exista ceva modificari in corp, din cauza hormonilor. iti spun toate astea, pentru ca eu asha am patit de multe ori si nu intelegeam de ce.
oricum, cel mai bine iti spune un test de sarcina sau chiar un test de sange.
tu ai mai facut alt test de atunci?

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

salutare fetele ce faceti?
eu pe acasa....aseara a venit ci CM...inseamna ca azi e z1 nu?
ma bucur ca a venit ciclul ca de cand il asteptam....
aseara au fost niste prieteni de-ai nostri casatoriti pe la noi...si sotia lui stia cum ca eu vroiam sa raman insarcinata...si imi zicea cum ca ea cu toate ca e casatorita de vreo 7 ani ...tot nue pregattita pt un copil...si ii zicea cum ca nu e prea devreme pt mine pt un copil...ca ...cuum vom intretine copilul...am incercat eu sa-i explic cum ca dupa ce termini facultatea o sa primesc ceva benuti de la stat dar nu prea a inteles ea....
asa ca aseara nu stiu parca m-a sucit de la planurile de bebe...nu stiu ce sa fac...sa mai raman insarcinata sau sa mai asteptam ceva timp...ca l-am intrebat si pe sot...si el era in dilema....

Buna
nu trebuie sa te iei dupa unii si dupa altii trebuie sa vezi ce simtiti voi referiotr la asta,si e mai bine sa faci bebe mai tinara apoi cind creste un pic te poti ocupa si de cariera pe vreme ce trece este mai greu.Daca vei sta mereu sa asculti la cei din jurul tau inseamna ca traiesti dupa sfaturile altora nu dupa deciziile atle si nu e bine.Deciziile importante se iau in familie,intre voi doi.
Pupici tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata fetele'!
am trecut sa va salut, nu prea am mai scris pt ca nu am noutati, doar ca astept cu nerabdare Z1 sa pot incepe trat pt IAD.
pt fiecare din voi!

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata fetelor, cucuitelor!

Ma primiti si pe mine in odiseea voastra?! E primul mesaj pe care il postez!!!!

Dupa 6 ani si un pic de casnicie, ne-am hotarat si noi sa avem un bebic. E bine spus ne-am hotarat, pentru ca traim in era anticonceptionalelor, si cam planificam totul! Momentul cel mare il pregatim pentru la anul. Ma gandesc ca ar fi bine sa fac o pauza de anticonceptionale inainte de conceptie!!

Am si eu nevoie de un sfat! Am nevoie de un ginelog bun, un om de incredere, nu conteaza sexul si rasa. Numai ca eu stau in drumul taberei, si nu as vrea sa aiba cabinetul prin celalalt capat de Bucuresti!

Va multumesc mult,
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput