Aspirante optimiste > 20 (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

mama, dar nu e nimeni pe aici?

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Aici sunt. Si la mine a fost mai vascos si mai inchis la culoare, visiniu inchis. Si ti-am zis ca am avut dureri destul de naspa nu doar o presiune. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji dar daca te streseaza du-te la un alt medic pana vine dr tau sa ca iti iei de-o grija.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by bujo

Aici sunt. Si la mine a fost mai vascos si mai inchis la culoare, visiniu inchis. Si ti-am zis ca am avut dureri destul de naspa nu doar o presiune. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji dar daca te streseaza du-te la un alt medic pana vine dr tau sa ca iti iei de-o grija.

album de nunta

Pe mine ma stresa consistenta si culoarea, dar si cantitatea. Insa daca tu zici ca si la tine a fost vascos si o alta culoare, cred ca nu am s[ ma mai agit si am sa astept cuminte pe nenea dr. si am sa ma duc la control cand se intoarce!
multumesc tare tare de raspuns
si o pentru tine

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Da cand se intoarce dr tau?

album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

fetelor sunt racita cobza si sunt in ziua 17 sa iau ceva medicamente?
la mine ovulatie cred ca este chiar acum,credeti ca poate afecta cu ceva daca deja am luat coldrex ceai si picaturi de nas,dar as lua si ceva de cap ca ma doare rau si as mai lua inca un plic de coldrex.
ce ziceti?

Mergi la inceput

dara_d eu zic mai bien sa eviti sa iei pastile. mai bine bea ceaiuri, mananca vitamina c si multe citrice. eu cand racesc iau niste medicamente pe baza de plante, de la california fitnes.
mie nu mi-a placut niciodata sa iua pastile si de cand cu decizia de a face bebe cu atat mai putin. si atea pe baza de planta sunt f bune si eficiente. adica acum imi curge nasul, am fenra, iau una si nu mai am nimic.
iar pt cap poti lua un nospa.

la intrebarea mea nu raspunde nimeni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

andreutza uite ca iti raspund eu daca sotul ia BU sa stii ca el intradevar scade tensiunea si poate inima sa l intape...eu asa am patit si nu am mai luat.

Crisaparemi-se tu ai intrebat ceva de endometrioza, eu stiu ca daca se depisteaza poti lua tratament si sa tii dieta bogata in vitamine ca A, C complexul B si seleniu, zinc Ca+Vit D stiu persoane care cu endometrioza si cu o dieta buna a ramas insarcinata la scurt timp, dar tu ai facut ceva anlize unde ti-au depistat?
Mariaculoarea CM este in dependenta de probleme ginecologice, eu cind am facut HSG si procedurile apoi, a urmat un CM foarte dureros si plin cu cheaguri si mai negre "scuzati de explicatie" si am mers indata la dr ca imi era frica de tot nu vazuse-m la mine asa ceva niciodata, si el mia zis ca culoarea si consistenta singelui se datoreaza problemelor care sunt sau deja care au fost si se curata, deci eu cred ca la tine e ok, nu iti fa griji!
Restul fetelor va pup pe toate!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Andreutza am citit si eu ca BU scade tensiunea dar din cate stiu eu intepaturile se simt la hipertensiune nu la hipotensiune. Daca ar scadea tensiunea ar avea dureri de cap cu pulseuri (iti spun din propria experienta ca eu am f mica tensiunea). Mai intreaba la forumul de naturiste.

album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc andreutza de raspuns.
Apropo de intrevarea ta chiar scrie pe prospect ca brinca ursului este un medicament antihipertensiv,deci adica scade tensiunea arteriala,asa ca ar putea sa fie asta o cauza ,mai bine sa intrerupa.
Nu prea ma pricep eu la tratamente naturiste.
Dar sper sa treaca.

Mergi la inceput

multumesc fetelor de raspunsuri.
si eu cred ca si bujo ca daca scade tensiune te doare capul nu te inteapa inima, ca si eu am o tensiune mica de toata jena. si de obicei ma doare dupa cap. oricum a zis ca doar odata i s-a intamplat si poate a fost si de la altceva. de asta acum ii dau doar de 2 ori pe zi, nu de 3.
nu stiu pt voi dar pt mine e tare stresanta chestia asta cu bebe. cu fiecare saptamana care trece ma gandesc ca mai imbatranesc si tot nu am un copil. e din ce in ce mai greu sa faci copii in ziua de azi si cand citesti pe forum cate cupluri sunt cu asemenea probleme si cat de diverse sunt problemele lor iti vine sa o iei razna.

Mergi la inceput