La noi la Galati sa veniti ! ( 35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Imi pare tare rau , Vilma si Eliza, nu am gasit pe nimeni care sa le cunoasca pe doamnele invatatoare enumerate de voi. Dar mai caut !

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Chiar nu ne mai intalnim...........nu v-am mai vazut de ceva timp.
Puteti stabili si intalnire cu copii, acum am fata mare 1 an si vin si eu cu ea.
Va pup . Pa!

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte la voi, imi puteti recomanda si mie un pediatru bun?

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz!

intalnire? a zis cineva intalnire? eu vreau , hai cand ne vedem? Eliza propune tu o zi , lok ora si eu ma conformez

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by RalucasS

Fetelor, am si eu o rugaminte la voi, imi puteti recomanda si mie un pediatru bun?

Raluca, pentru medic de familie al copilului? Sau vrei sa mergi la pediatru pentru o problema anume?

Numa' intalniri visati...ntz, ntz, ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Stiti cumva in ce consta concursul Piticot pentru prescolari? Trebuie sa pregateasca copilul ceva pana luni? Un desen cumva? Informatiile nu ajung ca lumea la parinti. OOOf

Mergi la inceput

vilma - sincera sa fiu eu nu colaborez cu nici un medic de familie, si nici nu imi doresc sa o fac, pt ca pana acum am avut niste experiente neplacute cu niste medici de familie, pe mine m-ar interesa un medic pediatru bun,eventual sa aiba cabinet, la care sa pot apela mereu dupa ce voi naste.

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Raluca, sa stii ca dupa ce nasti, in spital te vor intreba la ce medic de familie ti-ai inscris copilul si daca nu ai unul iti recomanda de regula cei de acolo. asa ca vrei nu vrei....trebuie sa alegi un medi de familie pt copil , unde vei face analizele si vaccinurile obligatorii. eu am inscris-o pe fiica mea la dr. Ion din micro 40 de care nu sunt multumita ci super incantata, este singurul medic in care am incredere si nu a gresit niciodata in privinta diagnosticelor. o iubesc, e ca o prietena pentru mine. nu stiu ce m-as fi facut fara ea! nu stiu insa daca mai primeste asigurati pt ca e foarte aglomerata!dar poti sa incerci si sa intrebi la dispensar. iti repet, vei fi nevoita sa-i gasesti copilului un medic de familie, asa ca mai bine, gaseste-i unul bun.

quote:
Originally posted by RalucasS

vilma - sincera sa fiu eu nu colaborez cu nici un medic de familie, si nici nu imi doresc sa o fac, pt ca pana acum am avut niste experiente neplacute cu niste medici de familie, pe mine m-ar interesa un medic pediatru bun,eventual sa aiba cabinet, la care sa pot apela mereu dupa ce voi naste.

21+
Lucas

Viorica
poze

Mergi la inceput

viorica - ms mult de tot de informatie, nu stiam lucrul asta, daca asa trebuie o sa il inscriu si la un medic de familie, dar totusi pe mine ma intereseaza un Medic Pediatru, pt ca medicul de familie e specializat asa sa zic in de toate, iar un pediatru numai in copii, si eu asta vreau un medic pediatru bun...

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Dau eu o cafea fierbinte azi, cine vrea? ......si cum ziceam vrea cineva sa ne vedem?

Raluca pe mine nu m-au intrebat in spital de medicul de familie pt copil, adika nu a fost o problema sa ma hotarasc dupa, despre medicii pediatri parerile sunt impartite de aia nu s-a ingramadit lumea sa iti recomande, de ex eu merg cu Vlad la dr. campeanu, are cabinet particular .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput