La noi la Galati sa veniti ! ( 35)
Raspunsuri - Pagina 11
LauraFlo spune:
Imi pare tare rau , Vilma si Eliza, nu am gasit pe nimeni care sa le cunoasca pe doamnele invatatoare enumerate de voi. Dar mai caut !
O zi buna !
sheryll spune:
Chiar nu ne mai intalnim...........nu v-am mai vazut de ceva timp.
Puteti stabili si intalnire cu copii, acum am fata mare 1 an si vin si eu cu ea.
Va pup . Pa!
Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)
Poze Bianca
Poze Botez Bianca
RalucasS spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi, imi puteti recomanda si mie un pediatru bun?
21+
Lucas
alinam spune:
neata la pranz!
intalnire? a zis cineva intalnire? eu vreau , hai cand ne vedem? Eliza propune tu o zi , lok ora si eu ma conformez ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
vilma spune:
quote:
Originally posted by RalucasS
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi, imi puteti recomanda si mie un pediatru bun?
Raluca, pentru medic de familie al copilului? Sau vrei sa mergi la pediatru pentru o problema anume?
Numa' intalniri visati...ntz, ntz, ntz
vilma spune:
Stiti cumva in ce consta concursul Piticot pentru prescolari? Trebuie sa pregateasca copilul ceva pana luni? Un desen cumva? Informatiile nu ajung ca lumea la parinti. OOOf
RalucasS spune:
vilma - sincera sa fiu eu nu colaborez cu nici un medic de familie, si nici nu imi doresc sa o fac, pt ca pana acum am avut niste experiente neplacute cu niste medici de familie, pe mine m-ar interesa un medic pediatru bun,eventual sa aiba cabinet, la care sa pot apela mereu dupa ce voi naste.
21+
Lucas
viorica avram spune:
Raluca, sa stii ca dupa ce nasti, in spital te vor intreba la ce medic de familie ti-ai inscris copilul si daca nu ai unul iti recomanda de regula cei de acolo. asa ca vrei nu vrei....trebuie sa alegi un medi de familie pt copil , unde vei face analizele si vaccinurile obligatorii. eu am inscris-o pe fiica mea la dr. Ion din micro 40 de care nu sunt multumita ci super incantata, este singurul medic in care am incredere si nu a gresit niciodata in privinta diagnosticelor. o iubesc, e ca o prietena pentru mine. nu stiu ce m-as fi facut fara ea! nu stiu insa daca mai primeste asigurati pt ca e foarte aglomerata!dar poti sa incerci si sa intrebi la dispensar. iti repet, vei fi nevoita sa-i gasesti copilului un medic de familie, asa ca mai bine, gaseste-i unul bun.
quote:
Originally posted by RalucasS
vilma - sincera sa fiu eu nu colaborez cu nici un medic de familie, si nici nu imi doresc sa o fac, pt ca pana acum am avut niste experiente neplacute cu niste medici de familie, pe mine m-ar interesa un medic pediatru bun,eventual sa aiba cabinet, la care sa pot apela mereu dupa ce voi naste.21+
![]()
Lucas
Viorica
poze
RalucasS spune:
viorica - ms mult de tot de informatie, nu stiam lucrul asta, daca asa trebuie o sa il inscriu si la un medic de familie, dar totusi pe mine ma intereseaza un Medic Pediatru, pt ca medicul de familie e specializat asa sa zic in de toate, iar un pediatru numai in copii, si eu asta vreau un medic pediatru bun...
21+
Lucas
alinam spune:
neata!
Dau eu o cafea fierbinte azi, cine vrea? ......si cum ziceam vrea cineva sa ne vedem?
Raluca pe mine nu m-au intrebat in spital de medicul de familie pt copil, adika nu a fost o problema sa ma hotarasc dupa, despre medicii pediatri parerile sunt impartite de aia nu s-a ingramadit lumea sa iti recomande, de ex eu merg cu Vlad la dr. campeanu, are cabinet particular .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)