Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, sunteti toate niste dulci ...pt. mine e o placere sa fac parte din odiseea noastra, sa stiti . Na, ca m-am emotionat tare .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Mai fetelor, sunt tare suparata... de la ora 1 azi noapte am avut contractii pana la ora 7. Erau la 20 min apoi la 15, dupa care la ora 7 ... gata, s-au oprit brusc, nu mai am nici o durere, chiar am adormit o ora... l-am sunat pe doctor si mi-a zis sa nu-mi fac griji, sa ma duc la ora 4 la el la cabinet...
sa fi fost un travaliu fals??? am rabdat atatea ore pentru un travaliu fals??? Off... sunt foarte deprimata, sper sa nu se mai amane mult, si sa vina adevaratul travaliu...

Va pup... Rodica

Rodica 40+
AMR ??? zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

'neatza

rodica
nastere ushoara

urmy, felicitari! Bine ai venit Tudor !

Am o dimineata proasta :( Tocmai ce am depistat pe burtica niste urme de vergeturi, nu-s sigura daca-s chiar vergeturi ca-s si niste vinisoare prin zona, dar .. Si chiar speram ca nu fac nici la sarcina asta. Iar cand m-am trezit, era dna care-mi face curatenie deja venita, nu ma vazuse doar de vineri si a ramas ce mult mi-a crescut burta. Eu nu inteleg de ce ma maresc asa tare de la o zi la alta. Poate fi ceva rau??? Sau creste Stefania mult?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Offf mai Rodica.. hai ca poate totusi nasti azi...

Rodica

Tomasa,

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Urmy felicitari mamico pentru bb Tudor Constantin!!!!!! Iti doresc refacere rapida, Bebe sanatos si mancacios!!!!!

Am o problema cu bb Mario: in ultimile 24 de ore a facut kk doar o singura data....ce sa ii dau? Mai ales ca el facea la fiecare masa
Si aseara am avut o noapte super linistita: l-am culcat in jur de 23:30 si la 5:30 l-am trezit eu sa manance. Oare o avea ceva, sau pur si simplu era obosit?

betty78de Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Urmy felicitari pentru bebe Tudor Constantin, sa creasca mare, sanatos si sa-i bucure pe parinti!!!!

Tomasa uite de la mine pentru fata emotionata!!!

isabeluta38+
bebita
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

URMY, GEMA felicitari pentru bebici!!Refacere rapida si mult laptic!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 34+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, felicitari pentru BB, sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!

Andruzza, si mie s-au parut vergeturi la un moment dat insa erau doar vinisoare. si ai vazut ce burta aveam.

Teodora, ai avut ceva chef de scris aseara, nu gluma. Tabieturile lui Andrei nu se iau, cred ca unii le au pur si simplu.

Betty, nu e nevoie sa ii dai nimic, o sa faca el kk singurel. Nu trebuie sa faca mereu de 7 ori.

Noi am dormit. Ei bine, ati citit corect. Andrei a dormit de la 7 seara, la 10 a papat, la 11 jumate am facut baita si s-a trezit la 3 juma si la 7 sa pape, dar fara fitze si bazaieli nocturne. A dormit frumusel pe intuneric si de acum militarie si pentru el. Nu spun ca am introdus militarie si pentru dom'soara, care dupa ceva fitze la culcare a ramas sa adoarma singurica. Deocamdata tot la mine in camera, dar se va schimba si asta. De dimineata pana acum am mai motait si eu putin, BB e cumintel. Noroc ca a facut KK seara si dimineata, ca asta dureaza mult si il agita. In rest e ok, papa foarte foarte mult. Nici nu stiu daca e ok asa.

Cam asta...acum ma asculta cum butonez si ne uitam la Base care pledeaza pentru 2 copii pe femeie. Iote eu mi-am facut norma, sa vina el bona la Andrei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by isabeluta
Nana eu stiu ca dupa eliberarea certificatului de nastere poti depune actele pentru alocatia de nastere, alocatia de stat si trusou. Pentru CIC se depune la sfarsitul celor 42 de zile de lauzie. Poate ma insel... Eu am sa-mi trimit sotul cu toate hartoagele astea, dupa nastere si o sa-ti dau un PM. Sper sa apuci sa citesti mesajul asta sau e azi ziua marii intalniri?

isabeluta38+
bebita
AMR 10 zile

Isabeluta, merci mult de tot. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai dat PM si sa-mi spui exact unde a depus actele si ce acte. Eu am lasat imputernicire notariala fratelui meu sa se ocupe de asta si ne-ar fi mult mai usor daca s-ar duce la sigur fara sa stea sa bajbaie.
Multumesc tare mult de ajutor.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nana tu preagatesti actele si bb nu are chef de hartoage

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput